Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızartılmış rastgele pis şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
taylanda hemen hemen ne yediysem ŞAHANEYDİ. hele ki pavuryaları hiç unutamam. Tek yiyemediğim şey

ise buydu - tadamadım bile

köze gömülerek pişirilen yumurtalar vardı. bildiğin mangal közü. Onların bir türü 7 baht'tı. Çevirince ucuz geliyo ama orada fena para değil 1 yumurtaya.

işte bu 7lik yumurtalar civciv çıkmazdan hemen önce köze gömülüyor, kırınca da pişmiş yumurta/civciv arası bişey çıkıyor. Komple löp diye yutuyordu herkes. Ben bir tek bunu deneyemedim. Hiç sevimli gelmedi gagası pençesi tırnağı herbişeyiyle onu yemek. Aslında emimim çok besleyici falandır ama, bana göre değilmiş

Mesaj tarihi:
Quiternoob said:

Bu uzakdoğu mutfağında sütle alakalı birşey yok di mi hiç? Hatta bazı ülkelerde anneler çocuklarını emzirmiyor diye birşey duymuştum ama kolpa da olabilir.

Adamların midesi bulanıyor süt yoğurt falan duyunca. Hani biz görüyoruz bunları ıyk diyoruz ya. Onlar da süt ürünlerinin kokusundan görüntüsünden falan öyle oluyomuş :)
Mesaj tarihi:
Sağlıksız şeylerin genelde tadının güzel olduğu doğru ama,sağlıklı şeylerin tadının kötü olduğu fikrine katılmıyorum kesinlikle,pişirene,şekline,yemeğine göre değişir...Abur cubur iyidir ama bir ev yemeğini hiç birşeye değişmem...
Mesaj tarihi:
ya mesela izmir köfteye bayılırım, kadınbudu köfteye taparım. domates corbasına kaşar rendeliceksin böyle öff. var yani yararlı seyler arasında da cok lezzetli seyler var. çok iyi bir hamburger ve yanında kızarmıs elma dilimli patatesin verdigi keyif apayrı.
Mesaj tarihi:
CaNNi said:

Quiternoob said:

Bu uzakdoğu mutfağında sütle alakalı birşey yok di mi hiç? Hatta bazı ülkelerde anneler çocuklarını emzirmiyor diye birşey duymuştum ama kolpa da olabilir.

Adamların midesi bulanıyor süt yoğurt falan duyunca. Hani biz görüyoruz bunları ıyk diyoruz ya. Onlar da süt ürünlerinin kokusundan görüntüsünden falan öyle oluyomuş :)

Şu yediklerini düşününce halkın çoğunda 20 metre tenya falan vardır zaten, süt içince paralize olur adamlar. Normaldir sevmemeleri.
Mesaj tarihi:
sokaklar ishal kokuyor ama o salak meyve yüzünden, yasaklanmış toplu taşımaya sokmak.
neydi adı, bakam, durianmış.
http://www.youtube.com/watch?v=oQj-hFfmYkQ
abi çok kötü ya
Mesaj tarihi:
toggie said:

ya mesela izmir köfteye bayılırım, kadınbudu köfteye taparım.

misal tansiyon varsa et, tuz yasak anında.. bunların tadı o zaman hastane yemeğine dönüyor.. mesela dün et yaptık, 240gr et kişi başı.. ama düdüklüde haşlama :(

yine de ızgarayı tercih ederim öle biftek için.. ama zararlı işte.

sağlıklı olup benim sevdiğim ama milletin sevmediği enginar, brüksel lahana, brokoli gibi yeşillikler var sanırım.

yine de işte öle be.. sağlıksız güzeldir, lezzetlidir.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

taylanda hemen hemen ne yediysem ŞAHANEYDİ. hele ki pavuryaları hiç unutamam. Tek yiyemediğim şey

ise buydu - tadamadım bile

köze gömülerek pişirilen yumurtalar vardı. bildiğin mangal közü. Onların bir türü 7 baht'tı. Çevirince ucuz geliyo ama orada fena para değil 1 yumurtaya.

işte bu 7lik yumurtalar civciv çıkmazdan hemen önce köze gömülüyor, kırınca da pişmiş yumurta/civciv arası bişey çıkıyor. Komple löp diye yutuyordu herkes. Ben bir tek bunu deneyemedim. Hiç sevimli gelmedi gagası pençesi tırnağı herbişeyiyle onu yemek. Aslında emimim çok besleyici falandır ama, bana göre değilmiş

filipinlilerde yiyor o naneyi balut diyorlar. o kadar igrenc seyler yenilmez artik, barbarlik.
  • Yeni Oluştur...