Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kaşarlı kokoreç? işkembe çorbasına kaşar rendeleyin bunun üstüne
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 taylanda hemen hemen ne yediysem ŞAHANEYDİ. hele ki pavuryaları hiç unutamam. Tek yiyemediğim şey ise buydu - tadamadım bile köze gömülerek pişirilen yumurtalar vardı. bildiğin mangal közü. Onların bir türü 7 baht'tı. Çevirince ucuz geliyo ama orada fena para değil 1 yumurtaya. işte bu 7lik yumurtalar civciv çıkmazdan hemen önce köze gömülüyor, kırınca da pişmiş yumurta/civciv arası bişey çıkıyor. Komple löp diye yutuyordu herkes. Ben bir tek bunu deneyemedim. Hiç sevimli gelmedi gagası pençesi tırnağı herbişeyiyle onu yemek. Aslında emimim çok besleyici falandır ama, bana göre değilmiş
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi ög nedir o öyle yeme boşver
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Quiternoob said: Bu uzakdoğu mutfağında sütle alakalı birşey yok di mi hiç? Hatta bazı ülkelerde anneler çocuklarını emzirmiyor diye birşey duymuştum ama kolpa da olabilir. Adamların midesi bulanıyor süt yoğurt falan duyunca. Hani biz görüyoruz bunları ıyk diyoruz ya. Onlar da süt ürünlerinin kokusundan görüntüsünden falan öyle oluyomuş :)
Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 demek o yüzden böyle eciş bücüşler heralde kazaklar da çekik gözlü ama herbişeyleri yerinde
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 çin'de sokak satıcısından yediğim noodle'ın tadı hala damagımda. 4 yuandı. türk lirasına cevirince 1 lira bile etmiyo ama inanılmaz lezzetliydi ya.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sağlıksız şeylerin genelde tadının güzel olduğu doğru ama,sağlıklı şeylerin tadının kötü olduğu fikrine katılmıyorum kesinlikle,pişirene,şekline,yemeğine göre değişir...Abur cubur iyidir ama bir ev yemeğini hiç birşeye değişmem...
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya mesela izmir köfteye bayılırım, kadınbudu köfteye taparım. domates corbasına kaşar rendeliceksin böyle öff. var yani yararlı seyler arasında da cok lezzetli seyler var. çok iyi bir hamburger ve yanında kızarmıs elma dilimli patatesin verdigi keyif apayrı.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 CaNNi said: Quiternoob said: Bu uzakdoğu mutfağında sütle alakalı birşey yok di mi hiç? Hatta bazı ülkelerde anneler çocuklarını emzirmiyor diye birşey duymuştum ama kolpa da olabilir. Adamların midesi bulanıyor süt yoğurt falan duyunca. Hani biz görüyoruz bunları ıyk diyoruz ya. Onlar da süt ürünlerinin kokusundan görüntüsünden falan öyle oluyomuş :) Şu yediklerini düşününce halkın çoğunda 20 metre tenya falan vardır zaten, süt içince paralize olur adamlar. Normaldir sevmemeleri.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tayland türkiyeden temiz insanları, yemekleri, yolları vs.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sokaklar ishal kokuyor ama o salak meyve yüzünden, yasaklanmış toplu taşımaya sokmak. neydi adı, bakam, durianmış. http://www.youtube.com/watch?v=oQj-hFfmYkQ abi çok kötü ya
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=75vm9ik5pjo
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 başlığı okuyunca "kızarmış yeşil domatesler" diyesi gelen bi tek ben mi varım?
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 toggie said: ya mesela izmir köfteye bayılırım, kadınbudu köfteye taparım. misal tansiyon varsa et, tuz yasak anında.. bunların tadı o zaman hastane yemeğine dönüyor.. mesela dün et yaptık, 240gr et kişi başı.. ama düdüklüde haşlama :( yine de ızgarayı tercih ederim öle biftek için.. ama zararlı işte. sağlıklı olup benim sevdiğim ama milletin sevmediği enginar, brüksel lahana, brokoli gibi yeşillikler var sanırım. yine de işte öle be.. sağlıksız güzeldir, lezzetlidir.
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sostizm said: taylanda hemen hemen ne yediysem ŞAHANEYDİ. hele ki pavuryaları hiç unutamam. Tek yiyemediğim şey ise buydu - tadamadım bile köze gömülerek pişirilen yumurtalar vardı. bildiğin mangal közü. Onların bir türü 7 baht'tı. Çevirince ucuz geliyo ama orada fena para değil 1 yumurtaya. işte bu 7lik yumurtalar civciv çıkmazdan hemen önce köze gömülüyor, kırınca da pişmiş yumurta/civciv arası bişey çıkıyor. Komple löp diye yutuyordu herkes. Ben bir tek bunu deneyemedim. Hiç sevimli gelmedi gagası pençesi tırnağı herbişeyiyle onu yemek. Aslında emimim çok besleyici falandır ama, bana göre değilmiş filipinlilerde yiyor o naneyi balut diyorlar. o kadar igrenc seyler yenilmez artik, barbarlik.
Öne çıkan mesajlar