Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızartılmış rastgele pis şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızartılan herşeyin lezzetli olması durumu( en azından haşlanmı olanına kıyasla)ki rengarenk çok guzel görünüyorlar.ama tayland'a gitsem sadece meyve yerim ilk bir gün bütün öğünler dragon fruit yerim hatat ohhş<3,meyve yemekten ishal olcagıma eminim ki zaten kafadan ishal olunuyor sanırım memlekette.afs'ile giden arkadasım önüne ne geldiyse yiyip.3 ay isalden kurtulamamıştı,geriye kalan 9 ay da paso noodle tarzı seyler yiyordu gariban.
Mesaj tarihi:
aha seni orda görsem tanısam ne şaşırırdım la. 5-6 gün önce bende bangkoktaydım. Hindistan cevizi kızartması yeseydin. Süper bişey ya. Yok öyle bi tat
Mesaj tarihi:
bizim kebapçıların çoğundan temiz gözüküyor valla. amcam cehennem ateşinin önünde döner kesiyor foşur foşur ter akıyor alnından mesela. ondan sonra turşu diye o terleride yiyoruz. oh mis
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

şu dünya üzerinde öğrendiğim nadir şeylerden birisi sağlıklı şeylerin tadının berbat, harika şeylerin ise sağlığım için berbat olduğudur.

dolayısı ile.. evet sağlığın için kötüyse büyük ihtimalle canını çektirecek kadar harika olacaktır..

kesinlikle dogru. ama tadı güzel olup da cok sevdigim meyve var mesela benim. portakal, muz, mandalina, yeşil elma, şeftali... hepsini hem çok severim hem de çok faydalı :)
  • Yeni Oluştur...