pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu http://www.bambicafe.com.tr/img/P%C4%B0DE-KA%C5%9EARLI-KOKORE%C3%87.jpg nu tavsiye ederim
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 pide kaşarlı kokoreç yazıyor altında.. kokoreçle oynamak ölümcül günahlardandır.. adam gibi yenir kokoreç..
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 normal kokorec gibi degil bu normali uylukla odun atesinde olur bu tereyaglı kasarli yani kokorec demeye benim de dilim varmıyor ama öle iste yemek lazim bir kere-alkollu olmaniz tavsiye edilir
irin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kızartılan herşeyin lezzetli olması durumu( en azından haşlanmı olanına kıyasla)ki rengarenk çok guzel görünüyorlar.ama tayland'a gitsem sadece meyve yerim ilk bir gün bütün öğünler dragon fruit yerim hatat ohhş<3,meyve yemekten ishal olcagıma eminim ki zaten kafadan ishal olunuyor sanırım memlekette.afs'ile giden arkadasım önüne ne geldiyse yiyip.3 ay isalden kurtulamamıştı,geriye kalan 9 ay da paso noodle tarzı seyler yiyordu gariban.
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aha seni orda görsem tanısam ne şaşırırdım la. 5-6 gün önce bende bangkoktaydım. Hindistan cevizi kızartması yeseydin. Süper bişey ya. Yok öyle bi tat
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Aha buda benden http://img211.imageshack.us/img211/382/338b.jpg
Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bu uzakdoğu mutfağında sütle alakalı birşey yok di mi hiç? Hatta bazı ülkelerde anneler çocuklarını emzirmiyor diye birşey duymuştum ama kolpa da olabilir.
mani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bizim kebapçıların çoğundan temiz gözüküyor valla. amcam cehennem ateşinin önünde döner kesiyor foşur foşur ter akıyor alnından mesela. ondan sonra turşu diye o terleride yiyoruz. oh mis
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bence o yağın içine soya sosu kaçmış.
Drall Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 onları yesen 2 gün sıçmaktan dışarı çıkamazsın abi
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dasaaa said: şu dünya üzerinde öğrendiğim nadir şeylerden birisi sağlıklı şeylerin tadının berbat, harika şeylerin ise sağlığım için berbat olduğudur. dolayısı ile.. evet sağlığın için kötüyse büyük ihtimalle canını çektirecek kadar harika olacaktır.. kesinlikle dogru. ama tadı güzel olup da cok sevdigim meyve var mesela benim. portakal, muz, mandalina, yeşil elma, şeftali... hepsini hem çok severim hem de çok faydalı :)
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yeşil elma çok acayip lan, portakalı oturup 3-4 tane yersin, elmanın sonuna yaklaşınca görmek istemiyorsun
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahah evet oyle tabi. ama portakalım nerdeyse tamamı su ondan oyle. su derken sıvı yani.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 QueenofSpades said: kokoreçe kaşar olmaz ya fena olmaz gibi geldi bana da etli bir sürü şeye, hatta tavuk için de aynı, kaşar güzel oluyor bence.
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kokoreçe kaşar koyanın allah belasını versin.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 diyorlar, dayanamayıp löp löp yiyorlar..
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şimdi kokoreç zaten ekmeği yağa banan bişey, kaşarı da eklersen herhalde hamur formuna geri döner o ekmek
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 fede said: herşeyi yemek zorunda değilsiniz
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kaşarlı kokoreç bambi'de ayrı bir ekoldur. bursalı nooblar bilmez.
Öne çıkan mesajlar