ronin22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 scaların ekmeğini yerken günde 4345 tane anomaly plexini yapar para kazanırken iyiydi shetlor efendi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ronin22 said: scaların ekmeğini yerken günde 4345 tane anomaly plexini yapar para kazanırken iyiydi shetlor efendi, Bu sethlorun yazdığı şeyin doğru olduğu gerçeğini değiştirmez yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ne Scalarmış be kardeşim. Bob yıkıldı bu kadar tantana olmadı. Goon yıkıldı bu kadar tantana olmadı. Scalar yıkıldı efsanesi hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Exodus fikirlerime tercuman oldun sagolasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ben geliyorum 23 Mayısta corp kuruyorum :D Girdigim alliance tri dagılmıs galiba gene B) Şaka bir yana nasıl gidiyor kimler var kimler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Kimse yok desek yanlis olmaz pek :P Eskilerden kalanlar suan forumda aktif olanlar balta fln onun disinda cogunluk taze kan suanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ya bir paticik corpu kurulsa ve forumdan uye alimi yapilsa bence bi hareketlilik olabilir hem buddy invitationlariyla baska mmo oynuyan pati kardeslere deneme sansi veririz. bi yerden sonra 0 secde savas lage donusuo lowsecde kucuk pvp gangleriyle cok daha eylenceli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Oyundaki sethlorla karıstırıyosun herhalde beni o charı satalı cok oldu benim Plex/anomalyde tarzım degil :) Bide 4321546 plex/anomaly yapınca scaların ekmegini yemis olmuyosun scalar senin ekmegini yemis oluyo taxten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Tigers of Anatolia (aktif) 82 uye CEO: General Bittrich, Executive Diplomat: Xiphoid Darkness güncelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Corp: Bregan Dearthe Üye Sayısı: 67 (Corp Aktiftir) Üyelerin Uyruğu: Tamamı Türk Ceo : Jarlexly Direktörler: Kursat , Caretta Yer: 0.0 Impass Sahip Olduğu Solar Sistemler: HOHF-B , 9-IIBL Sistemlerin Upgrade Seviyeleri: HOHF-B Level 5 , 9-IIBL Level 5 Alliance: Against All Authorities Citizens (AAA C) PVP Corp'udur, Industrial veya Farmer birimleri içermez, sadece Corp Tax ve Alliance Tax için RAT ve PLEX yapılır.Ama ben illahada RAT yapıcam Plex yapıcam diyen kişilerede hayır denmez. Industrial ve Mining için kendilerine yer arayan arkadaşları bünyemizde toplayıp onlara bir ev sunabiliriz, tekliflere açığız. Şirketimiz AAA ve AAAC den bağımsız filo hareketine sahiptir. Killboard: http://www.bregandearthe.com/ Not: Turksquad Corp'u halen durmaktadır, Bregan Dearthe Turksquad Corp'unun PVP alt birimidir. Turksquad'a genelde yeni arkadaşları yetiştirmek amaçlı alıyoruz, zamanları gelincede 0.0 için Bregan Dearthe'ye aktarıyoruz. Malum savaşlardan dolayı Empire da yeni başlayan arkadaşların eğitimi pek mümkün olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Baslik yeniden aktif haldedir 10 sayfadan 3 sayfaya dustu :P Ne cok calismis klavyeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 "Güncelleme" Corp: Bregan Dearthe Üye Sayısı: 67 (Corp Aktiftir) Üyelerin Uyruğu: Tamamı Türk Ceo : Jarlexly Direktörler: Kursat , Caretta Şirketimiz, Empire'a dönmüştür. Genel olarak şu anki amacı Empire'da Korsan avlamak, Wormhole Raid'leri düzenlemek, Oyuna yeni başlayan arkadaşları bünyesine katıp onların gelişmesini sağlamak, T2 ve Capital üretim zinciri oluşturmak. Şimdilik genel plan bu şekildedir. 0.0'a dönüş bu dönemden sonra ancak 0.0 daki bir alliance'ın ana yönetiminde olan şirketlerin arasına katılmak şeklinde olacaktır. Kiracı olarak herhangi bir alliance'a dahil olmayı düşünmüyoruz. Killboard: www.bregandearthe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tam killboard linkiniz var mı diye sorcaktım, yazmışsın zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Emprire'da yerleşip düzen oluşturmak 1-2 hafta sürebilir buyüzden hemen bir hareket beklememek gerekiyor Killboard'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Babameal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Şirket: Aggressive Plumbers Üye Sayısı: 3 Yapılan Aksiyonlar: Empire War Dec - Mercenary KB: şimdilik adam akıllı yok ama Link 1 Bu postun çok yararlı olabileceğini düşünüyorum. Merkez kanalının girişindeki yazan şriket isimleri gibi. O yüzden UP yapma gereği duydum.. + Vaktim olursa gene posun başlangıcındaki gibi corp ismi sayısı olayını yapabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 necromancer !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penth3sileia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Jarlexly said: Killboard: www.bregandearthe.com link çalışmıyor bilginize arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 MaDOnos said: Ben geliyorum 23 Mayısta corp kuruyorum :D Girdigim alliance tri dagılmıs galiba gene B) Şaka bir yana nasıl gidiyor kimler var kimler yok. şş geldiğin gibi bize geliosun bak acımam konuşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Merkez kanalinin girisindeki corp listesini tamamen silicem zaten. Yerine bi sayfa linki koyucam oraya isteyen herkes corpunu yazip detayli bir sekilde tanitabilecek ama bizim web isleriyle ilgilenen arkadas bu aralar realde cok yogun ilginemiyor. Web tasarimdan anlayan birisi varsa bana yardim bir yardim etsinde bende hergun birilerine dert anlatmak zorunda kalmayayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar