Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Corpları


Babameal

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Dikkat ettim Türklerin bulunduğu corplara dair bir liste yapılmamış. Bende bulabildiklerimi bir liste yaptım. Bunlar dışında Türk Corpları, Türklerin bulunduğu corpları bilenler ekleme yaparsa sevinirim..

HSKTR - CEO: Mental Girl, (aktif) 15 uye

Anatolia Trading and Mining Corp. - CEO: sickdreath, (?) 1 uye

Anatolia Wolf - CEO: Pattex, (?) 2 uye

Anatolian Diligentia -CEO: BRB 420, (?) 6 uye

Tigers of Anatolia - CEO: General Bittrich, (aktif) 37 uye

Jeti-Su Avars - CEO: Tuccar Baba, (?) 58 uye

TURK FLEET - CEO: Ustura Kemal, (aktif) 3 uye

Bregan Dearthe - CEO: CareTTa, (aktif) 67 uye

4S - CEO: Vuk Lao, (aktif) 300 uye, (40'a yakin turku var)

Neolight Industries - CEO: Sidorph, (aktif) 15 uye

Unarmed Tribe - CEO: laprisat (aktif) 7 üye

SpAcE-KickeR TURK - Ceo: AgEAnLee (aktif) 1 Üye

MOON-STAR INC. - Ceo: daghan (?) 2 üye

DE-JA-VU - Ceo: tidus 37 (?) 4 üye

WARSONG CO. - Ceo:Necrongirl (Aktif) 9 üye ( Tamanının Türk olduklarından tam emin değilim ama bir ikisi Türk idi corpta...)

Creative Labs. - Ceo: Robin Silver (?) 13 üye (En son Türk idi çoğunluğu)

Ship Ahoy Shop - CEO: Eskidji (?) 5 Üye

Mortis Angelus - CEO: Bratzo (?) 41 Üye

Astral Command - CEO: Lord Astral (?) 29 Üye

Executors - CEO : turituri (?) 10 üye

Warfare Incorporated - CEO: Syrtar (?) 4 üye

GokKurt Budunu - CEO: Gokkurt (?) 4 Üye

BizimCorp Mining Industries and Security Services - CEO: Altcharus Maximus (?) 12 Üye

HUNLAR the Almighty - CEO: Cubor Onaraq (Aktif) 42 Üye

the ANATOLIAN SIDE OF the BOSPHORUS - CEO: kaemre (?) 3 Üye

CABENSAN - CEO: OsmanKose (?) 12 Üye

Turk Raiders - CEO: corellium (?) 34 Üye

Maden As - CEO: Maden Trade (?) 8 Üye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Creative LAB : Üretimci ve kazıcı bir corp olmakla beraber bu corp dakilerin 2 nci account ları PVP bir corp da olduğundan pek online elamanını göremezsiniz. Oyun içinden genelde ben online oluyorum bu corp da. O da orca yı da alıp kazıya gittiğim için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TURK FLEET
Yaklasık 6 ay once farmer and factıon war base amacı ıle kurulmus akabınde SCALAR allıance na gırmıs fakat yanlıs anlasılmalar sonucu basarızlıga ugramısdır.Fakat dagılan Scalar uyelerının ve destek veren 3 corpun emeklerıyle 0,0 baselı bır allıance olan RETRIBITION allıance katılmıs aslında guzel denebılcek basarılar olusdurmus fakat iç cekısmeler nedıyle allıanceden ayrılmıs hemen akabınde CEO USTURA KEMAL ın kararı ıle bır cok oyuncusunu kendılerıne destek olan 4S corpundakı arkadaslarının yanına yerlesdırmısdır.
Bugun halen aktıf olan corpun kısa vadede allıance kurup empıre baselı mıner,mıssıon runner ve academy tabanlı TURK oyuncular ıcın yuksege sıcrama tahtası,uzun vadede 0,0 da kıralık bır yere yerlesme gıbı planları vardır.
Recruite kapalıdır corp ama alliance bazında 17/02/2010 tarıhınden sonra butun TURK oyunculara destek amacıyla acılcakdır..
Saygılar Sevgiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk goz agrim olan corp yonetim tamamiyle yabancilarda ancak Turk FC ve Turk direktore sahip onceden daha fazla idi bende officer olarak bulunuyordum ama artik turklerle oynamak istedigim icin ayrilmistim her zaman saygiyla anarim RG corpunu suandada balta ve achura caldarian disinda bir kac turk daha bulunmakta.

Roving Guns - CEO: Redd Dog (Aktif) 279 Üye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
STY said:

En kral türkler Necrons(2006) ve ondan önceki şirketlerdeydi. Hepsinin daha önemli işleri güçleri olduğu için normal olarak dağıldılar. Kalanlar ile de bir türk şirketi kurulmaz , kurulamıyor zaten.


Nedense bizler (Türk corp/alliance) iyi başlıyoruz da sonrasını getiremiyoruz. İlla bir gerzeklik oluyor. RL ilişkileri bozuldu diye alliance dağıtan insanlar gördüm. Sürekliliği sağlayamıyor bizim insanımız. En son Scalar Federation güzel işler yapacak gibiydi ( ki sesi duyuldu, saygı gösterildi kuzeyde bir ara ) nooldu bilinmez bir karmaşaya girdi. Son haritaya göre ( EvE Influence Map ) yoklar ortalıkta.
Kisaca olmuyor, olamiyor. Ben de biraz da bu yüzden EvE'den koptum.

Ayrıca STY'nin de belirttiği gibi, insanların daha önemli işleri olabiliyor. EvE fedekarlık/zaman isteyen bir oyun, herkese göre değil, çaba istiyor, olay burda bitiyor zaten Türk corp'lar için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunu o kadarda büyütmeye gerek yok açıkcası.. "yok türkler bir araya gelemio" filan falan.. yabancilar'da cok canım cicim deil yane... millet birbirini kazikliyo paso büyüklü küçüklü bütün corplarda.. bak goonswarma sözde oyun disinda en bağli grubtular ceo'nun canı sıkıldı dagiti verdi.. bob aynı sekilde takla atti.. bunlar "göz önünde" olanlar eger oyunda uzun bir süre gecirdiyseniz bunlar gibi tonlarca örneğe sahit olabiliyosunuz kimse kimseyle anlaşamio :9 açıkcası sorun "insan" olmak sanirim heh heh yane bunun bi cözümü yok gibi evedeki "Corplar" baya bi sorumluluk istiyo yönetim açısından.. "başta" iyi niyetinle bişilere başlasanda zaman içinde "oyun" "iş" olmaya başlio :) ehh.. hem nromal yasantisinda sorumluluklariyla urasip hemde oyunda yine bir ton sorumlulukla birde üstüne hep bişiler isteyen senin ne yapip ne yapmadigini bilmeyen insanlarlada urasmak zorunda olunca :) zor yane..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...