BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Arkadaşlar durum şu; daha önceki patiş maçlarına gelenler tolga'yı tanırlar bilirler, şimdi tolga benden forumdan bir takım çıkarıp çıkaramayacağımı sordu 7 ya da 8 kişi olacak (7 kişi toplanırsa maç hilalde, 8 kişi toplanırsa göstepe ışıklardaki, belediyenin gülbahçesi spor tesislerinde olacak) tolganın takımında genelde çalışanlar olduğu için haftaiçi oynanacak maç akşam maçı olmak zorunda (en erken 8 de olabilir yani daha erken olurmu sormam gerek) haftasonuda oynayabilme ihtimalleri var tabii bu birazda buradan çıkartabileceğimiz takımın genel durumuna bağlı olacak (ben büyük ihtimal tolganın kalecisi oalcağım o henüz kesin değil) hani her hafta maç yapmak isteyen ama yapamayanlar için bir fırsat olabilri bu (mesela ben) gönül ister ki her hafta pati maçı yapalım ama her hafta adam çıkarmak zor olabiliyor. durum şimdilik böyle ilgilenenler buraya ayzsın, öm atsın hatta daha önceden beraber oynamış olanlardan bir takım çıkarırsak daha eğlenceli bir maç olacağını düşünüyorum hem boş boş kavga gürültü çıkmaz yensek de yenilsekde haftalık sporumuzu yaparız fena mı? evet beyler buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 okumadım tamamen,gelirim abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 karşı bana ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben de kendimi zor tutuyorum koyacam loldidntread gifini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gelmek isterim. iş bulana kadar boştayım kaleci olmam şart değil oyuncuda olmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vakit uygun olursa baya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 göztepe hilale her türlü gelirim. okulum bitti özellikle önümüzdeki hafta fazlasıyla müsaitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 2 kişi daha mı lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 takım var ama deplasmana gitmeyiz eskişehire gelin tokatlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 her şu hilal ve göztepe laflarını duyduğumda maç izmirdeymiş gibi hissediyorum lan. aaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi bu sogukta isiniz gücünüz mü yok tey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 haftaiçi akşamı sevgilin yoksa ne işin olcak abi. genelde yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende gelebilirim her 2 sahaya da çok yakınım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 he buraya da yazdım, çarşamba günü olursa beni unutun acil işim çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi ne oldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pazartesi 8-9 göztepe hilale saha aldık holy wishmaster dreagloth var şimdilik 4 kişi daha lazım haydi gençler sahaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aynı maç di mi bu ayrı takımla oynanacak maç. al beni de al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 holy wish dreagloth balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu pazartesi mi? yaz ben +1 imle gelirim ben çok mükemmel oynamam emre bölezoglu gibiyim arkadas da orta saha ataga dönük filanmış forvet de oynarmış kabul ederseniz fizik gücüm iyidir ! (futbolda :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Senin fizik gücün mü? Lan üfleseler düşersin klavye delikanlılığı yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 benide yazın, kale 2. seçeneğim olsun :p ama başka çare yoksa geçerim kaleye eeht de gelir benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben de gelirim alırsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gelmek isterdim de gelemiyorum malesef bronşit sux=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 p.tesi 8-9 çok güzel. ben de gelebilirim takımda yer varsa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar