Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halı saha takımı aranıyor (halihazırda kurulu bir takımla maç yapmak için)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar durum şu;
daha önceki patiş maçlarına gelenler tolga'yı tanırlar bilirler, şimdi tolga benden forumdan bir takım çıkarıp çıkaramayacağımı sordu 7 ya da 8 kişi olacak (7 kişi toplanırsa maç hilalde, 8 kişi toplanırsa göstepe ışıklardaki, belediyenin gülbahçesi spor tesislerinde olacak)

tolganın takımında genelde çalışanlar olduğu için haftaiçi oynanacak maç akşam maçı olmak zorunda (en erken 8 de olabilir yani daha erken olurmu sormam gerek) haftasonuda oynayabilme ihtimalleri var tabii bu birazda buradan çıkartabileceğimiz takımın genel durumuna bağlı olacak (ben büyük ihtimal tolganın kalecisi oalcağım o henüz kesin değil)

hani her hafta maç yapmak isteyen ama yapamayanlar için bir fırsat olabilri bu (mesela ben) gönül ister ki her hafta pati maçı yapalım ama her hafta adam çıkarmak zor olabiliyor.

durum şimdilik böyle ilgilenenler buraya ayzsın, öm atsın hatta daha önceden beraber oynamış olanlardan bir takım çıkarırsak daha eğlenceli bir maç olacağını düşünüyorum hem boş boş kavga gürültü çıkmaz yensek de yenilsekde haftalık sporumuzu yaparız fena mı?

evet beyler buyrun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...