Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Spesifik bir ihtiyacım olmamasına karşın ekran hassasiyetlerini merak ediyorum.. Ve siz olsanız hangisini almayı düşünürdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 corby iyi 5800'a ısınamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Isınamamanın sebepleri desek ? :) ben neden fake acc. tayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 2-1 corby önde demekki gidip corby alacaksın hadi durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şimdi hak olarak kermiti mobilden banlasak ^^ arada 15 20 gibi bir fark açılırsa alıcam birini bakalım.. 5800 çok yavaşlıyor diyorlar birde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kullanan 1-2 arkadaşım.. ekran dokanma hassasiyeti hakkında yorumu olan var mı peki? genel olarak hangisinin menü geçişleri daha hızlı birde? karşılaştırma sitelerinde ekran hassasiyetini belirten bir ölçüt olsa süper olucakmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 5800 in ekrani gayet iyi oldu . 1 yil once ilk ciktiginda iyi deildi, hatta kotuydu. su an cogu samsungdan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu yeni parti ürünlerle mi yazılım desteğiyle mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yazilimla mukemmel oldu, ben bu telefonu bu forumda ilk alanim sanirim. ilk benim kicima girdi. 900 lira saydim ilk ciktiginda ve cok boktan bi yazilimi vardi, fiziksel hatasi vardi.. sonraki serilerde duzelttiler bu sorunlari, ama yazilim guncellemesiyle co$tu telefon. bi de herifler 450 liraya indirdi fiyatini , 2 ay once bi de navigasyonu bedava yaptilar. film koptu. piyasanin fiyat performansi en yuksek telefonu budur. ba$kasini aramaya gerek yok. corby i bi arkadasim kiz arkadasina aldi. wi fi yok sanirim, bi de ekran cozunurlugu kotu. kiz telefonu i$te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 proda wi-fi 3g var ama bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ha prosu da mi varmis bunun, benim gordugum dokunmatik ekranli klavyesiz bir aletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bende ikisinin arasında kaldım işte... yeminim var bir dahaki telefonumu nokia alıcam diye SE w910iden kaynaklı.. ama düşünmekteyim hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 up ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 of nokia pis geçirmiş 6 ya 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hala düşünme aşamasındayız :) halp ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi samsung un o modeli bi kere feci vıcık bi model hatta bir de cıvık. ne o öyle kerane renklerinde tlf ayrıca menüye tıklıosn gıdıklanır gibi gidiyor menüye falan yani bi düzen YİNE yok! elbette nokia. istiyorum samsung kullanmayı da arkadaş nokia nın n900 ü gibi yazılımı yapsınlar artık yani geliştirsinler şu konuda geçenler de bu bölümde bi arkadaş çok güzel bişi sölemişti. bulursam paylaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hızlı diyorlar ama :p :D tamam bağırma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 5800'ı tavsiye ederim. Ağustostan beri kullanıyorum. On nomero alet diyebilirim fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Teknosadada indirim varmış 120 lirada hediye çekim var; 560-56-120=384 lira iyiymiş :)) bide şeyi sorucam yanında plastik koruma kılıfı veriyoruz diyorlar kutuda, bu kılıf kapalı taşıma kılıfı değil sanırım normal kullanım için değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Corby Pro'^ya yorum yapanlar normal Corby ile karıştırmışlar sanırım , ha pro da boktan o ayrı :D 5800 çok daha başarılı bir telefon , fakat o paraya iphone 2g almak da mümkün nitekim ben öyle yaptım . On tane 5800 20 tane corby hede çıkarır cepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bakıyorum hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ama onun sıfırı teknosağda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Katharsis said: Corby Pro'^ya yorum yapanlar normal Corby ile karıştırmışlar sanırım , ha pro da boktan o ayrı :D 5800 çok daha başarılı bir telefon , fakat o paraya iphone 2g almak da mümkün nitekim ben öyle yaptım . On tane 5800 20 tane corby hede çıkarır cepten. İyi de bu durumda iphone 2g yerine 5800xm almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar