Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Corby Pro vs. Nokia 5800 XM

Akean

Öne çıkan mesajlar

yazilimla mukemmel oldu, ben bu telefonu bu forumda ilk alanim sanirim. ilk benim kicima girdi.

900 lira saydim ilk ciktiginda ve cok boktan bi yazilimi vardi, fiziksel hatasi vardi.. sonraki serilerde duzelttiler bu sorunlari, ama yazilim guncellemesiyle co$tu telefon.

bi de herifler 450 liraya indirdi fiyatini , 2 ay once bi de navigasyonu bedava yaptilar. film koptu. piyasanin fiyat performansi en yuksek telefonu budur. ba$kasini aramaya gerek yok.

corby i bi arkadasim kiz arkadasina aldi. wi fi yok sanirim, bi de ekran cozunurlugu kotu.

kiz telefonu i$te.
Sosyal ağlarda paylaş

abi samsung un o modeli bi kere feci vıcık bi model hatta bir de cıvık. ne o öyle kerane renklerinde tlf ayrıca menüye tıklıosn gıdıklanır gibi gidiyor menüye falan yani bi düzen YİNE yok!
elbette nokia.

istiyorum samsung kullanmayı da arkadaş nokia nın n900 ü gibi yazılımı yapsınlar artık yani geliştirsinler şu konuda geçenler de bu bölümde bi arkadaş çok güzel bişi sölemişti. bulursam paylaşıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknosadada indirim varmış 120 lirada hediye çekim var;

560-56-120=384 lira iyiymiş :))

bide şeyi sorucam yanında plastik koruma kılıfı veriyoruz diyorlar kutuda, bu kılıf kapalı taşıma kılıfı değil sanırım normal kullanım için değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Katharsis said:

Corby Pro'^ya yorum yapanlar normal Corby ile karıştırmışlar sanırım , ha pro da boktan o ayrı :D
5800 çok daha başarılı bir telefon , fakat o paraya iphone 2g almak da mümkün nitekim ben öyle yaptım . On tane 5800 20 tane corby hede çıkarır cepten.

İyi de bu durumda iphone 2g yerine 5800xm almak daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...