feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 beklediğimin 15 puan altı geldi türkçe yüzünden..355 küsür dil puanı beklerken 340 geldi..ingilizce bölümleri de unutmuş olduk böylece marmara almanca düşünüyorum orda okuyan, bilgisi olan warsa bikaç şey sorucam pmden ulaşırsa bana sevinirim...
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 3% dilime girdim.. üni okurken dershanesiz.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 umarım herkezin iyi gelimştir.. ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
narin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Full çeken çıkmış mı ?[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 palin sana katılmıyorum, ben bi sene neredeyse bilgisayar oynamadım (oynayamadım daha doğrusu vakit yoktu, yoksa bana kalsa irade meselesi değil). açıkçası üzülmüyorum da şu anda oynasaydım diye. ara ara çok çalıştığım da oldu günde 10 saat vs, çalışırken sıkılıyor insan kaçmak istiyor ama ben bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. çalışırsan kazanırsın. ama tabi kader denen birşey var, ne kadar çalışırsan çalış olmayabilir, ya da beklediğinin üstünde de yaparsın. misal ben son aya kadar anca 80 yapıyordum son ay ise 85'e fln çıktım nadir 2 yanlış yaptım.. ama öss'de 2 yanlış yaptım, yani yapabileceğimin maximumu! ha normalden fazla türkçe yanlışım çıktı herhalde o ayrı :) baggio'yu tanırsınız, dersanede alt sınıfta olmasına karşın dershane birincisi hariç hepimize koydu açıkçası :P (bütün sene üç kitapla hah) yani çalışmak lazım; ama her an her şey olabilir...[signature][hline][email protected] | 6254196
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 full yok, birinci bizim dersaneden çıkmış (fem) serhat diye biri.. gerçi tanıdık bi isim bütün sınavlarda birinci oluyodu :) 1 yanlış sayısal sözel de 0-1 tam bilmiyorum.[signature][hline][email protected] | 6254196
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 şimdi arkadaşlar okudum okudum kafam basmadı ama pek ne yalan söyleyeyim, muhtemelen halen ilgisiz olduğumdan konuya.. :) zerre kadar çalışmadığım halde (5 sayfa çevirdim toplamda bütün yıl, çözülen test sayısı 0) bu puanlar iyi mi kötü mü onu da anlayamadım ya pek.. ben puanları yazayım da siz iyi kötü bir yere girebilir miyim diye söyleseniz de ona göre incelemeye devam etsem: ;) (tarih, edebiyat filan okunur mu mesela bu puanlarla) sözel: 239 sayısal: 153 ea: 193 y-öss-söz puanları 0,3 aobp'li: 269 yüzdelik dilimi: 6,27 0,8 aobp'li: 319 yüzdelik dilimi: 6,49 tarih veya edebiyat olmasa da kıytırık bir yere girilebilir mi acep?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Sam tam sana göre bir link var elimde. Gir ve bak bakalım, girersin inşallah istediğin bir yere.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 teşekkürler silph, sayfa yüklenemedi henüz ama işime yarayacak gibi bir hisse kapıldım.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Azmodai, 21 Temmuz 2004 17:49 tarihinde demiş ki: ha yanniz turkiye 1. olupta iktisat yazana benimde kafam girsin heuehuehe madem iktisat yazacaktın neden 1. oldun o kadar kastın diye bir soru sorarım ben ozaman ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 çalışan kazanır elması kızarır Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya sende yapsaydın okadar adamın girmek için ugrastıgı bolume gore düşükse puanı hedefine ulaşamamışsa gayet tabide düşük almısım dicek siz oturup nereyi tercih edicem diye uniler hakkında bir bilgi bölümler hakkında daah detaylı bilgi toplamaya calıscagınıza didişirseniz patlarsınız 1 sene daha kasarsınız ben seçim yapmadan evvel iü rektörü yeditepe uni rektörü haliç uni rektörü ile görüştüm telefonda bilgiler aldım(tanıdık vasıtasıyla tabi) sonra seçecegim bölümlerin derslerini falan sordum öğrendim imkanları öğrendim ona göre seçtim siz burda of ora olmuyo suraya tutsa baride girsek diye bakarsanız işe çok yanlış yaparsınız aradan 2 sene geçer 3 sene geçer sonra bakarsın ki aslında yanlış tercih yapmışsın ozaman kafanı dağlara taşlara ...[signature][hline]Grandmaster Hamburger edi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yahu su sinavin sonucunu gordukten sonra tercih yapma olayi ne mukemmel birseymis, buyuk rahatlik. hepinize gecmis olsun paticikler. kotu alanlar iyi alanlari dovmesin, herkese gore degisiyor bu iyi kotu kavrami. bu arada chro, turkiye 52. si oldum, bogazici elektronige gittim vs.. ama hicbir zaman biyigim olmadi, orda gordugum kizlarin da yoktu :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 edi bizim bölümdeki kızların yarısında var bıyık[signature][hline]Grandmaster Hamburger Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yaw arkadaşlar bu sene ÖSS'ye girecem ben mi malım yoksa normalmiyim anlamadım şu "ham" puan ne oluyo? birde siz iki tane falan söylüyorsunuz sözel sayısal o bölüme göre biliyorum ama bi de başka puanlar falan sölüyosunuz kafam karıştı :P birde bilgisayar mühendisliği için gereken puan ne kadar acaba?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 350-370[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Palin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Sailor, ben çalışmayın demedim kimseye. Bilgisayar bi örnekti sadece, çünkü sınawdan önce genelde herkezin ilk karar verdiği şey bilgisayarı kaldırmaktır. Ben Hayattan vazgeçmemenin gerektiğinden bahsetmeye çalıştım. Hepsi bi arada giderse en güzeli yani =) Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 off ya acayip rahatladım orda bi 400 kusur bişeyler yazıyodu da :P umarım umdugum bi yere girerim (seneye tabii) zaten lise 2 ortalamamı 1'e göre yarıya düşürünce artık iyi bi üniversite olsun düşüncesinden vazgeçtim sadece hayalim olan mühendisliği okumak istiyorum. haydi allah sonumuzu hayır etsin. *!dersine döner*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: DynamicK, 21 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya Dinamik pardon ama "benim bunu yapmaya hakkım var" mantığıyla insanların üzülmesine sebep olmak pek insanca değil. evet gelirsin 380 alırsın tüh be giremicem bi yere dersin (:)) kimse sana bişey diyemez ama karşındaki insanıda düşünmek zorundasın[signature][hline]. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu silph'in verdiği sitedeki form 2003 puanlarına göre mi hesaplıyor acaba? 2004 ösym kılavunuzuna göre hazırlandığını yazıyor da.. eğer bu yılın puanlarına göreyse marmara tarih, yeditepe burslu tarih kazanmışım ama marmara radyo, sinema ve televizyon'u da kılpayıyla kaçırıyorum ya da giriyorum.. :-p hiç çalışmayan insan marmara'yı kazanabiliyorsa bir acayiplik var bu sistemde ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Palin, 21 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki: Sailor, ben çalışmayın demedim kimseye. Bilgisayar bi örnekti sadece, çünkü sınawdan önce genelde herkezin ilk karar verdiği şey bilgisayarı kaldırmaktır. Ben Hayattan vazgeçmemenin gerektiğinden bahsetmeye çalıştım. Hepsi bi arada giderse en güzeli yani =) giderse, ki bence çok zor bişi :) zaten günde 1-2 saat bilgisayarın hiçbir zararı olmaz ama evde açlışacaksan zaten akşamları televizyon vs oluyo, öğlen bilgisayar günün biter; hiçbirşey yapamazsın.. sonuçta bişilerden vazgeçmelisin. öyle götürebilirsen ne ala! (ha ben demiyorum ki sosyal hayatın olmasın ne bileyim git haftasonları piknik yap dışarı çık ama ilk amacın çalışmak olmalı. ikinci plana atarsan hiç sıra gelmez çünkü :))[signature][hline][email protected] | 6254196 Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Proxa, 21 Temmuz 2004 19:45 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 21 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya Dinamik pardon ama "benim bunu yapmaya hakkım var" mantığıyla insanların üzülmesine sebep olmak pek insanca değil. evet gelirsin 380 alırsın tüh be giremicem bi yere dersin (:)) kimse sana bişey diyemez ama karşındaki insanıda düşünmek zorundasın sen kendi aldıgın puana üzülmeyi akıl edemiyon da adam kendi puanını soyledigindemi aklına geliyo üzülmek geçin abicim bu işleri bizde geçtik öss illetinden önünüzdeki maçlara bakın artık[signature][hline]Grandmaster Hamburger Zed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 şimdi birisi gelip "ben 120 aldım, siz de şımarıklık yapıyosunuz, topunuzu şişlemek lazım" derse ne diyeceksiniz merak ediyorum. adam almış puanını güzel güzel ama memnun değil. illa sizin istediğiniz okul/bölüm adama yeterli mi gelmeli? hedefler farklı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben 120 aldım, siz de şımarıklık yapıyosunuz, topunuzu şişlemek lazım[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Önceki 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Sonraki 16.sayfa (Toplam 19 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/464074-oss-sonuclary-topiki/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ÖSS Sonuçları Topiki × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Sam tam sana göre bir link var elimde. Gir ve bak bakalım, girersin inşallah istediğin bir yere.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 teşekkürler silph, sayfa yüklenemedi henüz ama işime yarayacak gibi bir hisse kapıldım.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Azmodai, 21 Temmuz 2004 17:49 tarihinde demiş ki: ha yanniz turkiye 1. olupta iktisat yazana benimde kafam girsin heuehuehe madem iktisat yazacaktın neden 1. oldun o kadar kastın diye bir soru sorarım ben ozaman ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 çalışan kazanır elması kızarır Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya sende yapsaydın okadar adamın girmek için ugrastıgı bolume gore düşükse puanı hedefine ulaşamamışsa gayet tabide düşük almısım dicek siz oturup nereyi tercih edicem diye uniler hakkında bir bilgi bölümler hakkında daah detaylı bilgi toplamaya calıscagınıza didişirseniz patlarsınız 1 sene daha kasarsınız ben seçim yapmadan evvel iü rektörü yeditepe uni rektörü haliç uni rektörü ile görüştüm telefonda bilgiler aldım(tanıdık vasıtasıyla tabi) sonra seçecegim bölümlerin derslerini falan sordum öğrendim imkanları öğrendim ona göre seçtim siz burda of ora olmuyo suraya tutsa baride girsek diye bakarsanız işe çok yanlış yaparsınız aradan 2 sene geçer 3 sene geçer sonra bakarsın ki aslında yanlış tercih yapmışsın ozaman kafanı dağlara taşlara ...[signature][hline]Grandmaster Hamburger edi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yahu su sinavin sonucunu gordukten sonra tercih yapma olayi ne mukemmel birseymis, buyuk rahatlik. hepinize gecmis olsun paticikler. kotu alanlar iyi alanlari dovmesin, herkese gore degisiyor bu iyi kotu kavrami. bu arada chro, turkiye 52. si oldum, bogazici elektronige gittim vs.. ama hicbir zaman biyigim olmadi, orda gordugum kizlarin da yoktu :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 edi bizim bölümdeki kızların yarısında var bıyık[signature][hline]Grandmaster Hamburger Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yaw arkadaşlar bu sene ÖSS'ye girecem ben mi malım yoksa normalmiyim anlamadım şu "ham" puan ne oluyo? birde siz iki tane falan söylüyorsunuz sözel sayısal o bölüme göre biliyorum ama bi de başka puanlar falan sölüyosunuz kafam karıştı :P birde bilgisayar mühendisliği için gereken puan ne kadar acaba?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 350-370[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Palin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Sailor, ben çalışmayın demedim kimseye. Bilgisayar bi örnekti sadece, çünkü sınawdan önce genelde herkezin ilk karar verdiği şey bilgisayarı kaldırmaktır. Ben Hayattan vazgeçmemenin gerektiğinden bahsetmeye çalıştım. Hepsi bi arada giderse en güzeli yani =) Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 off ya acayip rahatladım orda bi 400 kusur bişeyler yazıyodu da :P umarım umdugum bi yere girerim (seneye tabii) zaten lise 2 ortalamamı 1'e göre yarıya düşürünce artık iyi bi üniversite olsun düşüncesinden vazgeçtim sadece hayalim olan mühendisliği okumak istiyorum. haydi allah sonumuzu hayır etsin. *!dersine döner*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: DynamicK, 21 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya Dinamik pardon ama "benim bunu yapmaya hakkım var" mantığıyla insanların üzülmesine sebep olmak pek insanca değil. evet gelirsin 380 alırsın tüh be giremicem bi yere dersin (:)) kimse sana bişey diyemez ama karşındaki insanıda düşünmek zorundasın[signature][hline]. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu silph'in verdiği sitedeki form 2003 puanlarına göre mi hesaplıyor acaba? 2004 ösym kılavunuzuna göre hazırlandığını yazıyor da.. eğer bu yılın puanlarına göreyse marmara tarih, yeditepe burslu tarih kazanmışım ama marmara radyo, sinema ve televizyon'u da kılpayıyla kaçırıyorum ya da giriyorum.. :-p hiç çalışmayan insan marmara'yı kazanabiliyorsa bir acayiplik var bu sistemde ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Palin, 21 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki: Sailor, ben çalışmayın demedim kimseye. Bilgisayar bi örnekti sadece, çünkü sınawdan önce genelde herkezin ilk karar verdiği şey bilgisayarı kaldırmaktır. Ben Hayattan vazgeçmemenin gerektiğinden bahsetmeye çalıştım. Hepsi bi arada giderse en güzeli yani =) giderse, ki bence çok zor bişi :) zaten günde 1-2 saat bilgisayarın hiçbir zararı olmaz ama evde açlışacaksan zaten akşamları televizyon vs oluyo, öğlen bilgisayar günün biter; hiçbirşey yapamazsın.. sonuçta bişilerden vazgeçmelisin. öyle götürebilirsen ne ala! (ha ben demiyorum ki sosyal hayatın olmasın ne bileyim git haftasonları piknik yap dışarı çık ama ilk amacın çalışmak olmalı. ikinci plana atarsan hiç sıra gelmez çünkü :))[signature][hline][email protected] | 6254196 Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Proxa, 21 Temmuz 2004 19:45 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 21 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya Dinamik pardon ama "benim bunu yapmaya hakkım var" mantığıyla insanların üzülmesine sebep olmak pek insanca değil. evet gelirsin 380 alırsın tüh be giremicem bi yere dersin (:)) kimse sana bişey diyemez ama karşındaki insanıda düşünmek zorundasın sen kendi aldıgın puana üzülmeyi akıl edemiyon da adam kendi puanını soyledigindemi aklına geliyo üzülmek geçin abicim bu işleri bizde geçtik öss illetinden önünüzdeki maçlara bakın artık[signature][hline]Grandmaster Hamburger Zed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 şimdi birisi gelip "ben 120 aldım, siz de şımarıklık yapıyosunuz, topunuzu şişlemek lazım" derse ne diyeceksiniz merak ediyorum. adam almış puanını güzel güzel ama memnun değil. illa sizin istediğiniz okul/bölüm adama yeterli mi gelmeli? hedefler farklı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben 120 aldım, siz de şımarıklık yapıyosunuz, topunuzu şişlemek lazım[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Önceki 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Sonraki 16.sayfa (Toplam 19 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/464074-oss-sonuclary-topiki/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ÖSS Sonuçları Topiki × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Azmodai, 21 Temmuz 2004 17:49 tarihinde demiş ki: ha yanniz turkiye 1. olupta iktisat yazana benimde kafam girsin heuehuehe madem iktisat yazacaktın neden 1. oldun o kadar kastın diye bir soru sorarım ben ozaman ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya sende yapsaydın okadar adamın girmek için ugrastıgı bolume gore düşükse puanı hedefine ulaşamamışsa gayet tabide düşük almısım dicek siz oturup nereyi tercih edicem diye uniler hakkında bir bilgi bölümler hakkında daah detaylı bilgi toplamaya calıscagınıza didişirseniz patlarsınız 1 sene daha kasarsınız ben seçim yapmadan evvel iü rektörü yeditepe uni rektörü haliç uni rektörü ile görüştüm telefonda bilgiler aldım(tanıdık vasıtasıyla tabi) sonra seçecegim bölümlerin derslerini falan sordum öğrendim imkanları öğrendim ona göre seçtim siz burda of ora olmuyo suraya tutsa baride girsek diye bakarsanız işe çok yanlış yaparsınız aradan 2 sene geçer 3 sene geçer sonra bakarsın ki aslında yanlış tercih yapmışsın ozaman kafanı dağlara taşlara ...[signature][hline]Grandmaster Hamburger
edi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yahu su sinavin sonucunu gordukten sonra tercih yapma olayi ne mukemmel birseymis, buyuk rahatlik. hepinize gecmis olsun paticikler. kotu alanlar iyi alanlari dovmesin, herkese gore degisiyor bu iyi kotu kavrami. bu arada chro, turkiye 52. si oldum, bogazici elektronige gittim vs.. ama hicbir zaman biyigim olmadi, orda gordugum kizlarin da yoktu :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 edi bizim bölümdeki kızların yarısında var bıyık[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yaw arkadaşlar bu sene ÖSS'ye girecem ben mi malım yoksa normalmiyim anlamadım şu "ham" puan ne oluyo? birde siz iki tane falan söylüyorsunuz sözel sayısal o bölüme göre biliyorum ama bi de başka puanlar falan sölüyosunuz kafam karıştı :P birde bilgisayar mühendisliği için gereken puan ne kadar acaba?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 350-370[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Palin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Sailor, ben çalışmayın demedim kimseye. Bilgisayar bi örnekti sadece, çünkü sınawdan önce genelde herkezin ilk karar verdiği şey bilgisayarı kaldırmaktır. Ben Hayattan vazgeçmemenin gerektiğinden bahsetmeye çalıştım. Hepsi bi arada giderse en güzeli yani =)
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 off ya acayip rahatladım orda bi 400 kusur bişeyler yazıyodu da :P umarım umdugum bi yere girerim (seneye tabii) zaten lise 2 ortalamamı 1'e göre yarıya düşürünce artık iyi bi üniversite olsun düşüncesinden vazgeçtim sadece hayalim olan mühendisliği okumak istiyorum. haydi allah sonumuzu hayır etsin. *!dersine döner*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: DynamicK, 21 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya Dinamik pardon ama "benim bunu yapmaya hakkım var" mantığıyla insanların üzülmesine sebep olmak pek insanca değil. evet gelirsin 380 alırsın tüh be giremicem bi yere dersin (:)) kimse sana bişey diyemez ama karşındaki insanıda düşünmek zorundasın[signature][hline].
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu silph'in verdiği sitedeki form 2003 puanlarına göre mi hesaplıyor acaba? 2004 ösym kılavunuzuna göre hazırlandığını yazıyor da.. eğer bu yılın puanlarına göreyse marmara tarih, yeditepe burslu tarih kazanmışım ama marmara radyo, sinema ve televizyon'u da kılpayıyla kaçırıyorum ya da giriyorum.. :-p hiç çalışmayan insan marmara'yı kazanabiliyorsa bir acayiplik var bu sistemde ehe[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Palin, 21 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki: Sailor, ben çalışmayın demedim kimseye. Bilgisayar bi örnekti sadece, çünkü sınawdan önce genelde herkezin ilk karar verdiği şey bilgisayarı kaldırmaktır. Ben Hayattan vazgeçmemenin gerektiğinden bahsetmeye çalıştım. Hepsi bi arada giderse en güzeli yani =) giderse, ki bence çok zor bişi :) zaten günde 1-2 saat bilgisayarın hiçbir zararı olmaz ama evde açlışacaksan zaten akşamları televizyon vs oluyo, öğlen bilgisayar günün biter; hiçbirşey yapamazsın.. sonuçta bişilerden vazgeçmelisin. öyle götürebilirsen ne ala! (ha ben demiyorum ki sosyal hayatın olmasın ne bileyim git haftasonları piknik yap dışarı çık ama ilk amacın çalışmak olmalı. ikinci plana atarsan hiç sıra gelmez çünkü :))[signature][hline][email protected] | 6254196 Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Proxa, 21 Temmuz 2004 19:45 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 21 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya Dinamik pardon ama "benim bunu yapmaya hakkım var" mantığıyla insanların üzülmesine sebep olmak pek insanca değil. evet gelirsin 380 alırsın tüh be giremicem bi yere dersin (:)) kimse sana bişey diyemez ama karşındaki insanıda düşünmek zorundasın sen kendi aldıgın puana üzülmeyi akıl edemiyon da adam kendi puanını soyledigindemi aklına geliyo üzülmek geçin abicim bu işleri bizde geçtik öss illetinden önünüzdeki maçlara bakın artık[signature][hline]Grandmaster Hamburger Zed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 şimdi birisi gelip "ben 120 aldım, siz de şımarıklık yapıyosunuz, topunuzu şişlemek lazım" derse ne diyeceksiniz merak ediyorum. adam almış puanını güzel güzel ama memnun değil. illa sizin istediğiniz okul/bölüm adama yeterli mi gelmeli? hedefler farklı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben 120 aldım, siz de şımarıklık yapıyosunuz, topunuzu şişlemek lazım[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Önceki 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Sonraki 16.sayfa (Toplam 19 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/464074-oss-sonuclary-topiki/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ÖSS Sonuçları Topiki × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Palin, 21 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki: Sailor, ben çalışmayın demedim kimseye. Bilgisayar bi örnekti sadece, çünkü sınawdan önce genelde herkezin ilk karar verdiği şey bilgisayarı kaldırmaktır. Ben Hayattan vazgeçmemenin gerektiğinden bahsetmeye çalıştım. Hepsi bi arada giderse en güzeli yani =) giderse, ki bence çok zor bişi :) zaten günde 1-2 saat bilgisayarın hiçbir zararı olmaz ama evde açlışacaksan zaten akşamları televizyon vs oluyo, öğlen bilgisayar günün biter; hiçbirşey yapamazsın.. sonuçta bişilerden vazgeçmelisin. öyle götürebilirsen ne ala! (ha ben demiyorum ki sosyal hayatın olmasın ne bileyim git haftasonları piknik yap dışarı çık ama ilk amacın çalışmak olmalı. ikinci plana atarsan hiç sıra gelmez çünkü :))[signature][hline][email protected] | 6254196
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Proxa, 21 Temmuz 2004 19:45 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 21 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: ulan elalem 360 alır gelir burda söler istedini yapar sizene babanızın topici sanki begenmiyosan okuma adam senin nicki yazıp ardından bende bole yapmısım mı dedi sana bişi sormadıki cevap veriyosun lol ya Dinamik pardon ama "benim bunu yapmaya hakkım var" mantığıyla insanların üzülmesine sebep olmak pek insanca değil. evet gelirsin 380 alırsın tüh be giremicem bi yere dersin (:)) kimse sana bişey diyemez ama karşındaki insanıda düşünmek zorundasın sen kendi aldıgın puana üzülmeyi akıl edemiyon da adam kendi puanını soyledigindemi aklına geliyo üzülmek geçin abicim bu işleri bizde geçtik öss illetinden önünüzdeki maçlara bakın artık[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 şimdi birisi gelip "ben 120 aldım, siz de şımarıklık yapıyosunuz, topunuzu şişlemek lazım" derse ne diyeceksiniz merak ediyorum. adam almış puanını güzel güzel ama memnun değil. illa sizin istediğiniz okul/bölüm adama yeterli mi gelmeli? hedefler farklı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben 120 aldım, siz de şımarıklık yapıyosunuz, topunuzu şişlemek lazım[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar