Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Filmi bugün izledim. Hakkaten çok güzel. Fantazinin sınırları zorlanmış. Bir de filmi izlerken herkese oldu mu bilmiyorum ama bana adventure oyunu oynuyomuşum gibi geldi. Doğru eşyayı doğru zamanda kullanmak, bazı bölümlerin zamanı gelince açılması (tren mesela) falan... Kısa süre önce Neverhood'u bitirmiş olmamın da etkisi olabilir. Böyle "abzürt" diye tabir edilen beklenmedik şeyleri çok iyi çıkarmanın yanı sıra adamlar kendi kültürlerini de çok güzel tanıtmışlar arada, sürüngen ejderlerden tutun kağıt sanatlarına (origamiydi galiba adı) efsanelerine kadar. DVD den izledim ben, filmin yapımcılarının falan "sahne arkası" görüntüleri vardı, no-face dahil bir sürü yaratığın aslında mitolojilerinden esinlenildiğini falan da anlatıyordu. Genel olarak japon animelerine ön yargıyla yaklaşırım ama bu çok güzeldi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 up. dokuz yıldan beri bahsi geçmemiş. belki de sabaha çıkamayacaksınız o yüzden ölmeden önce izleyin. ben de bir ara tekrar izleyeyim. sixth station. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 10 kere izlendi, her sahnesi ezberlendi. En iyi anime seçildi. Artık ölebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 miyazaki emekli olacakmış vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 teyzenin üstüne örtü alıp kollarını cekistirip kus olduğu sahne cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://imgur.com/gallery/k7Zttkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar