xieon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 2 gündür giremiyorum siteye dns ayarlarını değiştirdim, yeni ip için modem e restart attım cookieleri falan sildim hâla açılmıyor site acaba neden? yardimci olursanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bende sorun yok google dns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 log-in mi olamıyorsun yoksa giremiyor musun siteye ? çünkü ben zaman zaman log-in olamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 direkt giremiyorum açılmıyor sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya şu navige.com u denemiyor musunuz ? bilmiorm ama ben tr deyken rahatlıkla giriodum her yere. warez-bb tr dede yasak mı ya ? bilmiodm. şu anda ben rusyada olmama rağmen ibibik gibi yavaş açılıor site. yoğunluktan desem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya arkadaşıma denettim o direkt girebildi. Daha öncve sorunsuz girebiliyordum. Bugün 3 farklı dns denedim falan o arkadaşınkini de denedim ama olmuyor. Bir de örneğin o arkadaşım da youtube a giremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hosts dosyası editli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kurtadama giremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bi kaç arkadaşıma sordum tr de antalya olarak yani rahatlıkla girebiliyorlarmış navige sayesinde. bilgine. ip yi sıfırlayıp şunu bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Çok sağol bir deniyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: Critical Error! message_die() was called multiple times. Error #1 Information Be back in an hours - Table limit reached. Board has been disabled to prevent database inconsistency. Error #2 Error updating last visit time Line : 260 File : /home/admin/domains/warez-bb.org/public_html/includes/sessions.php SQL : UPDATE driaw_users SET user_session_time = 1265452196, user_session_page = 0, user_lastvisit = 1265432823, user_badlogin = 0 WHERE user_id = 180533 Please, notify an administrator. Thank you. höyt! ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sitede sorun var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Warez-BB sana bağlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yapma ya :/ anladım.. said: Warez-BB sana bağlansın. he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Warez-bb gelene kadar bunu deneyebilirsin. http://www.projectw.org/ Ahaha burada da bakım varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://www.forumw.org/ kaldı tek. :) www.katz.cd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sanırım warez-bb gg. Proxy kullanmadan giremiyorum. (google dns kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 açılıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 warez-bb'de gariplik var bi kac haftadir. sirketten giremezken evden sorunsuzca girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 spam content yüzünden bazı IP aralıklarını banlamışlar. Mod'a göre birkaç haftalığına, spammerlar vazgeçene kadar sürermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben de yemişim ban o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ahaha ulan warez-bb'den bile ban yiyen guzide yurdum insani, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 virüs girince spam mnesaj atmış foruma ondan ban yedi alt ekant açtım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Internet cok bu ulkenin insanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar