asangel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 örneğin bi pastayı son dilimine kadar yemek veya bir arkadaş topluluğunuzla saatlerce gezmek eğlencenin cıvkını çıkartmak veya internette saatlerce vakit geçirmek (baya bi abartmak) vs. vs. hiç sizin çevrenizde böyle tanıdıklarınız var mı? birşeyi tadında bırakamamak bir hastalık mı? eğer böle bir tanıdığınız varsa onun için ne diyebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 adi ustunde "nefis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 doyumsuz diyebilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 lan, lan.bakmadım üye olma tarihine ama ne bu nick! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bokunu çıkartmak denilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 eşşeğin bi tarafına su kaçırmak diye de tanımlandığı görülmemiş değildir desek doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bazı konularda böyleyim bende cok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben interneti bırakamıyorum çünkü bağımlısıyım. eminim yani böyle olduğuma. çok hoşuma giderken daha da bir seviyorum. ben kendimi tanıyorum ve ben kendim için bir şey yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ne kadar çok __angel var forumda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 en birincilerindensiniz efenim angel ların. ilk hedef primum non nocere sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 birşeyi tadında bık(ama)mak ne demek lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Archangel_ said: en birincilerindensiniz efenim angel ların. ilk hedef primum non nocere sonuçta :) <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 iradeye sahip olamamak, hayir diyememek. birseyi yeterince istersen dersin ama. bi nevi kendini o an salmak, akisina birakmak gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aquila said: birşeyi tadında bık(ama)mak ne demek lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 arada bi aşk yaşanmış falan çok samimi bi topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi başlık o kadar karmaşık ki fail olmuşum gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben küçükken yemekleri tadını çıkara çıkara yavaş yerdim. arkadaşlar bitirince beni izlemek zorunda kalırlardı. deli kıskanırlardı bu durumu sdf. evet piçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tadında bırakamamakla tadında bıkamamak arasında farklar var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barnacle said: ben küçükken yemekleri tadını çıkara çıkara yavaş yerdim. arkadaşlar bitirince beni izlemek zorunda kalırlardı. deli kıskanırlardı bu durumu sdf. evet piçtim offf kardeşim çikolata v.b gibi sınırlı miktarda yememize izin verilen abur cuburlarda bunu yapardı. benim çikolatam biterdi hemencecik o da karşıma geçip yavaş yavaş yerdi =( uyuz ya bak yine sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bi insan çikolatayı yavaş yemeyi nasıl başarır anlamış değilim zaten =) gıcıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 zevkli şeylerin uzun sürmesinden yanayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 balon said: tadında bırakamamakla tadında bıkamamak arasında farklar var ama. abi herkes sen ben gibi farkinda degil ki konusuyo millet bosver.takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar