xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1586001/ http://www.vedafilm.com/ sanırım diğer filmlere göre daha detaylı ve üzerinde ince şekilde uğraşılmış bir film çıkacak. umarım tr ye gelip izleyebilirim bu filmi. hadi hayırlısı. 26 şubatta sinemalardaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 2,5 ayda çekilmiş film.fragman etkileyici umarım güzel bir film olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hiç duymamıştım filmi ama baya başarılı gibi. gidilebilir. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sümer ezgü olması taraftarıydım aslında atatürk'ü canlandıracak adamın. çünkü bi video çıkmıştı chip dergisiyle mi ne hatırlamıorm çok büyük bir benzerlik yapmışlardı ona. film biraz amerikanvari bir şey mi bilmiyorum ama zengin bir film gibi gözüküyor aynen dediğiniz gibi umarım değecek bir şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fragman gerçekten etkileyici görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fragmanda izmir atatürk lisesi'nden bölümler var ahah lisem yaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 umarım fragmanı gibi etkileyici ve başarılı olur. Görüntü yönetmeni yardırmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kesinlikle! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aynı isimli 2 topic var birleştirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 arama bölümünde oysa ki son sayfaya kadar gitmiştim artık. iyi bulmuşun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 eheh yahu 2 topic aşağıda=) kendi mesajımı göremeyince nooluyor dedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dikkat etmemişim şimdi ama koyduum zaman hiç denk gelmedi ya da o kadar konu içinde kafam iyi oldu demek ki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 MrLevie said: aynı isimli 2 topic var birleştirsek? Yahu bende diyorum yazmıştım buraya nere gitti mesajım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha lan süper bir film olacak. gidecem. gitmeyeni dövecem... görüntü yönetmeni coşmuş adeta. resimlere baktım onlarda şahane... ee izlenir ki bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Fragmanı çok güzel.Umarım filmde fragmanı kadar güzeldir. "Dersimiz Atatürk" adlı bir film daha geliyo.İkiside "Mustafa" belgeselini ağır eleştirmiş.Böyle filmlere ihtiyaç var.Güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sitede çalan müzik muhteşem. Dünya klasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 İnanılmaz ki görüntüler felan. Büyülendim resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zülfü livaneli kaliteli bi adam ya sanat konusunda severim kendisini. altın portakalda tanışma fırsatım olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tam bir cahil besini film. MUSTAFA CHOCK KHOTUYDU BU FİLM ZÜPEEEEEEER ATAM SENKALK BEN YATEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 orçun siyaset yapma. cahil mahil sanane, sen mi karar verecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben karar vercem tabi senmi vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bırakalım kendileri karar versin. sonra kızıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tamam dışardan izleyelim o zaman gerekirse müdahale ederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 olaylara garışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o zaman nerde bu duyarlı vatandaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar