flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sırf balonlu acc uçar konuda uçar diye bunla yazıyorum şu bi şurda dursun http://img148.imageshack.us/img148/8545/adszih.jpg kızım kime yaranmaya çalışıyosun bilmiyorumda siktir git benle uraşma . ne yavşak bişey çıktın sen ya allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hayda, terbiyeni takınsana bi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ahahah mindfuck oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sen bana takmayı bıraktığın gün ben terbiyemi takınırım . şu zamana kadar sabrettim sabrettim . hadi onu yazanlar amele ama sana noluyo ben bi anlasam yani . burda bi yer edinmeye fln mı çalışıyosun anlamadım ki . bas git benle uğraşma ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi neler dönüyo lan forumda ahah. insanlar birbirlerini sevmiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kaç tane accountun var senin? yüzsüz yüzsüz takılmaktan bıkmadın mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sanane lan sanane istediğim kadar accountum var zamanında depoladım allah allah. kızsın diye terbiye mi takıncam lan bi de . kızsan kızlığını bil sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 adam haklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sana taktım ve sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nimetten nik mi olur itolit iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 biri birinin kuyruğuna basmış zamanında sdf terk edilme aldatılma falan gibi olaylar da dönüyor olabilir. her ne olduysa harcanan vakte yazık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 AHAHAHAH post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 escape said: AHAHAHAH post. garbage'dayız hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 prezervatif bilinci yok ki ülkede kaza kurşunlarıyla uğraş dur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya hayır tmm anlıyorum burdaki adamlar bana takabilir de queen of spades yok yerden geldi bana taktı sürü psikolojisi takılıyo canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu topic hit alır. o yuzden arada benim konuya da bakın. daha önemli. valla. http://forum.paticik.com/read.php?6,4638774,4638774#msg-4638774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abvblizzard said: prezervatif bilinci yok ki ülkede kaza kurşunlarıyla uğraş dur sonra. eet belli senden bilincin olmadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 eyvah blademail açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 feci laf soktu yalnız, öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 mesela tmm bak ekmek yazabilir ok eyw adamların tarzı belli ama qos a noluyo yani nerden geldin de bana taktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ardeth said: biri birinin kuyruğuna basmış zamanında sdf terk edilme aldatılma falan gibi olaylar da dönüyor olabilir. her ne olduysa harcanan vakte yazık :p alakası yok aslında, karşıdaki kızsa direkt "kaşar" lafını yapıştırmak çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 QueenofSpades said: hayda, terbiyeni takınsana bi sen. ahahahha şu mesajı görünce birden gözümün önünde saç baş kız kavgası canlandı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hacı senin ilk acc neydi ben onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar