thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 celeron 533mhz 256mb ram bilgisayarım 1 haftadır winxp üzerinde gayet stable, soğuk, hızlı vaziyette çalışıyor :) adsl'imde de hiç problem yaşamadım.. aslında daha fazla zamandır ama elektrikler falan gitti, arkadaş kabloyu çekti hehe.. 1 aydır açık makina.. daha fazla kasıcaktım ama bu akşam arkadaşım bilgisayarını getirecek, onun için 7 günde bırakıyorum, paylaşayım dedim :) edit: aaa şimdi farkettim veri sayacı sıfırlanmış download? hatırlamıyorum ama en son 4gb'a yakın bir değerdi, upload duruyor. allah allah.. [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin[Bu mesaj thelegbra tarafından 23 Temmuz 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 abi biraz saçma olmuş ama o bilgisayarın açık durması o kadar birazdan patlaması demek[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ufak bir dipnot gönderilen veri alınandan fazla olduğu zaman trojandan şüphelenmeye başlamanda fayda var. Sürekli birileri senden bir şeyler çekiyordur veya sen yolluyorsundur o ayrı ancak yinede az buçuk şüphelenmekte fayda var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yok yok hayır 4-5 gb'a yakın download da var orada, yazdım görmemişsiniz, upload da var, 1 haftadır açık ve interneti gayet güzel sömürüyorum.. bu konfigurasyonda güzel performans elde etmem zaten titiz olmamdan .. spyware trojan falan yok merak etmeyin :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yok yok senin makina trojan lı da bunun yeri burası değilki ? şutlayın kardeşlerim bunu internet e :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bende 5 günü marifet sanıodum =(([signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Yurt'da kalan arkadaşlarımın çoğu bilgisayarlarına iki ayda bir reset atıyorlar, açık bırakınca bir şey olacağı yok.[signature][hline]follow me, and i will give you your heart's desire. worship me, and i will make you a god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bakınız evdeki kıçı kırık makinam bile 20:00:34 up 24 days, 3:36, 1 user, load average: 0.16, 0.03, 0.01 açıkmış. Hem de 100 bin tane işlem yapıyor bu. Yani patlamaz öle makina falan dert etmeyin. En son elektrikler mi ne kesilmişti de kapanmıştı zavallım.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 işiniz gücünüz yokum kapatında azcık dinlensin alet ( ben 3 gün yapmıştım :) )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ne indiriosun merak ettim indircek şey bulamaz insan.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 görmemiş herif ya :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: nameless13, 23 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: abi biraz saçma olmuş ama o bilgisayarın açık durması o kadar birazdan patlaması demek Alakası yok... 2 ay boyunca restartlar hariç hiç kapatmadım.Kasa açık bir şekilde duruyor.. Ha,monitör olsa belki..ama kasa patlamaz..Abartmayın böyle. Patlar makineler,Sunucular nasıl duruyor peki??[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sesten uyuyamiyom yatakta :) amd 1800xp palomino 5bin devirlik bide fan nereye açik birakayim :D[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 alışırsın zamanla benim geçen hafta sonu 3 gün açık kaldı . başlarda uyuyamadım sonra kedi gibi uyunuo :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 2-3gunden sonra ninni gıbı gelıyor :) bnm2 hafta hıc kapanmadıgını bılıorum(restart bıle yok).gecelerı artık onla uyuyuordum :-p hatta 1 haftada sırf muzık acık bırakıp uydugumu bılıyorum.maksat muzık dınleyerek uymak olsun dıye :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 uyumak için alkol almak zorunda kalmıştım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 görmemiş aleti açmış tutmuş ss'ini koymuş :-P olmadı ama[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Elektrik idarenizden yıldızlı pekiyi içeren karnelerinizi de aldınız mı? :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Reset dışında kapamıyorum bende bilgisayarı. Isınmıyor bile şerefsiz :horace:[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bende ilk kabloyu aldığımda saldırıyordum yükleme açısından paylaşım programlarına, sonra baktım ki uyuyorum ama dinç kalkma hadisesi pek olmuyor. 10 saat uyuyorum böyle hafif bir şapşallık hissediyorum filan. Olay şu o arkada ki vvvvnnnn sesi sizin derin uykunuzun içine ediyor. Alışmak filan hikaye resmen yıpratıyor insanı onu bilin. Sınav zamanı veya iş hayatında önemli dönemlerde muhakkak gece sağlıklı uyku alınmalı ve ondan sessiz aletler tercih edilmelidir. Gerçi az kaldı şu suyla soğutan sistemler ucuzlasın rahatça bırakın açık :) güldürgeçimi de ekledim tam oldu.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 pekı laptop ları en cok kac gun acık bırakmak caız dır ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 o yazı bende hiç 10 günün altına inmiyoki.. arada elektrik kesilmese bilgisayar osu yüklemeyi bile unutucak.[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 pentium 133 mmx / 32 edo ram .. 06:23:22 up 32 days, 11:40, 1 user, load average: 0.00, 0.00, 0.00 windows olmasından kaynaklanan bişi olmazsa bilgisayar açık kalabilir, hatta hazır yarı ısınmışken soğutmamakta fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya sesinden ne rahatsız oluyonuz ben açık bırakıyom 2. gudnen itibaren sesi hissedemeyince gece kalkıyom bole noluyo lan bozuldumu diye falan sonra yatıyom tekrar :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: sharky, 23 Temmuz 2004 19:59 tarihinde demiº ki: Bakınız evdeki kıçı kırık makinam bile 20:00:34 up 24 days, 3:36, 1 user, load average: 0.16, 0.03, 0.01 açıkmıº. Hem de 100 bin tane iºlem yapıyor bu. Yani patlamaz öle makina falan dert etmeyin. En son elektrikler mi ne kesilmiºti de kapanmıºtı zavallım. abi yazık be makinaya :P[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar