Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Time'ım :)

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

celeron 533mhz 256mb ram bilgisayarım 1 haftadır winxp üzerinde gayet stable, soğuk, hızlı vaziyette çalışıyor :) adsl'imde de hiç problem yaşamadım.. aslında daha fazla zamandır ama elektrikler falan gitti, arkadaş kabloyu çekti hehe.. 1 aydır açık makina.. daha fazla kasıcaktım ama bu akşam arkadaşım bilgisayarını getirecek, onun için 7 günde bırakıyorum, paylaşayım dedim :)

edit: aaa şimdi farkettim veri sayacı sıfırlanmış download? hatırlamıyorum ama en son 4gb'a yakın bir değerdi, upload duruyor. allah allah..

[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin

[Bu mesaj thelegbra tarafından 23 Temmuz 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ufak bir dipnot gönderilen veri alınandan fazla olduğu zaman trojandan şüphelenmeye başlamanda fayda var. Sürekli birileri senden bir şeyler çekiyordur veya sen yolluyorsundur o ayrı ancak yinede az buçuk şüphelenmekte fayda var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok hayır 4-5 gb'a yakın download da var orada, yazdım görmemişsiniz, upload da var, 1 haftadır açık ve interneti gayet güzel sömürüyorum.. bu konfigurasyonda güzel performans elde etmem zaten titiz olmamdan .. spyware trojan falan yok merak etmeyin :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

Bakınız evdeki kıçı kırık makinam bile

20:00:34 up 24 days, 3:36, 1 user, load average: 0.16, 0.03, 0.01

açıkmış. Hem de 100 bin tane işlem yapıyor bu. Yani patlamaz öle makina falan dert etmeyin. En son elektrikler mi ne kesilmişti de kapanmıştı zavallım.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 23 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
abi biraz saçma olmuş ama o bilgisayarın açık durması o kadar birazdan patlaması demek

Alakası yok...
2 ay boyunca restartlar hariç hiç kapatmadım.Kasa açık bir şekilde duruyor..

Ha,monitör olsa belki..ama kasa patlamaz..Abartmayın böyle.

Patlar makineler,Sunucular nasıl duruyor peki??[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2-3gunden sonra ninni gıbı gelıyor :)

bnm2 hafta hıc kapanmadıgını bılıorum(restart bıle yok).gecelerı artık onla uyuyuordum :-p

hatta 1 haftada sırf muzık acık bırakıp uydugumu bılıyorum.maksat muzık dınleyerek uymak olsun dıye :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

Reset dışında kapamıyorum bende bilgisayarı. Isınmıyor bile şerefsiz :horace:[signature][hline] Aşk ve pilav böceği

555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki:
Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum.

555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki:
Ben tavuğun en çok pirzolasını severim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk kabloyu aldığımda saldırıyordum yükleme açısından paylaşım programlarına, sonra baktım ki uyuyorum ama dinç kalkma hadisesi pek olmuyor. 10 saat uyuyorum böyle hafif bir şapşallık hissediyorum filan.

Olay şu o arkada ki vvvvnnnn sesi sizin derin uykunuzun içine ediyor.
Alışmak filan hikaye resmen yıpratıyor insanı onu bilin.

Sınav zamanı veya iş hayatında önemli dönemlerde muhakkak gece sağlıklı uyku alınmalı ve ondan sessiz aletler tercih edilmelidir.

Gerçi az kaldı şu suyla soğutan sistemler ucuzlasın rahatça bırakın açık :) güldürgeçimi de ekledim tam oldu.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 23 Temmuz 2004 19:59 tarihinde demiº ki:
Bakınız evdeki kıçı kırık makinam bile

20:00:34 up 24 days, 3:36, 1 user, load average: 0.16, 0.03, 0.01

açıkmıº. Hem de 100 bin tane iºlem yapıyor bu. Yani patlamaz öle makina falan dert etmeyin. En son elektrikler mi ne kesilmiºti de kapanmıºtı zavallım.

abi yazık be makinaya :P[signature][hline]HaD£S®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...