cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bonjo said: Noluyor lan :D gslılar şampiyon yaptı bizi şimdiden :D sinan, lig belli olmaz yani herşey değişebilir tabi biz şubat ayını kayıpsız atlatırsak baya çekişiriz sizle ama kupa da en büyük favorim sizsiniz geçen sene de sizdiniz, bu sene de fb alır demiştim daha evvelden=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oof 40 yılda bir güzel maç oluyo ona da üşenip gitmedim pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 30 senedir alamiyoruz, bi zahmet alalim artik sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Uğur çapraz bağları koparmış Sezonu kapattı acaip üzüldüm yıkıldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bidaha da toparlamasi zor onun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kötü olmuş hakkaten son maçlarda iyi de form tutmuştu yazık olmuş=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 azmo inan abi bu sene alıyosunuz kupayı=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 uzun süreden beri ilk defa migros tribünü bu kadar doluydu. maç biletleri ne kadara satıldı bilmiyorum ama baya güzeldi atmosfer. ilk yarı çok keyifliydi maç. ikinci yarı rölantide takılsak da fena sayılmazdı. vederson iyi orta keser, garanti oynar diyordum biraz saçmaladı. Emre bizim her şeyimiz. Özer ile Alex'in her pası adeta bir ölüm vuruşu tadında. Bu sene çok keyifli geçiyor maçlarımız, nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 YA YÖNETİM BİLE TOTEM YAPIYOR! Başta cavanagh olmak üzere tüm gsliler bize şampiyon falan demeyi bıraksın, rica ediyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 cavanagh said: Bonjo said: Noluyor lan :D gslılar şampiyon yaptı bizi şimdiden :D sinan, lig belli olmaz yani herşey değişebilir tabi biz şubat ayını kayıpsız atlatırsak baya çekişiriz sizle ama kupa da en büyük favorim sizsiniz geçen sene de sizdiniz, bu sene de fb alır demiştim daha evvelden=) haha cava geçen senede favorin bizmişiz , demekki senin favoriler kazanamıyor bu kötüye işaret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 şampiyon demiyorum zaten şamp... diyorum=) ama kupayı alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bal damlıyor ağzından valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bonjo said: cavanagh said: Bonjo said: Noluyor lan :D gslılar şampiyon yaptı bizi şimdiden :D sinan, lig belli olmaz yani herşey değişebilir tabi biz şubat ayını kayıpsız atlatırsak baya çekişiriz sizle ama kupa da en büyük favorim sizsiniz geçen sene de sizdiniz, bu sene de fb alır demiştim daha evvelden=) haha cava geçen senede favorin bizmişiz , demekki senin favoriler kazanamıyor bu kötüye işaret :D ahah=) yok bu sene alırsınız bursayı elediniz sayılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ulan ugur 1 mac oynadi yine nazar deydi herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bence kupayı galatasaray alacak çok iyi transferler yaptılar ve inanılmaz bir takım oldular. ligde de favorim galatasaray. Baros iyileşince fırtına gibi esecekler. Antalya'ya 5 çekerler Sami Yen'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 uğur bi maç oynar 10 maç yatardı zaten , ne diyelim geçmiş olsun biran önce iyileşir umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Holy said: bence kupayı galatasaray alacak çok iyi transferler yaptılar ve inanılmaz bir takım oldular. ligde de favorim galatasaray. Baros iyileşince fırtına gibi esecekler. Antalya'ya 5 çekerler Sami Yen'de.Hadi ordan lan! şampiyonsunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 valla olmaz bizim takım çok tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 zenci övmeye doydunuz, Fenerbahçemi övmeye doyamadınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Holy said: valla olmaz bizim takım çok tırt. bizim takım da reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Arkasokak said: uzun süreden beri ilk defa migros tribünü bu kadar doluydu. maç biletleri ne kadara satıldı bilmiyorum ama baya güzeldi atmosfer. ilk yarı çok keyifliydi maç. ikinci yarı rölantide takılsak da fena sayılmazdı. vederson iyi orta keser, garanti oynar diyordum biraz saçmaladı. Emre bizim her şeyimiz. Özer ile Alex'in her pası adeta bir ölüm vuruşu tadında. Bu sene çok keyifli geçiyor maçlarımız, nazar değmesin. diğer tribünleri bilmiyorum da migros 44 tü. Ayrıca bizden hıyar olsa cacık olmaz beyler. 20 puan farkla şampiyonsunuz, kupada biz finale bile çıkamayız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 burasııı samiyen alayına gider uğraşma bizimle g.....ı fener ooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Yazık oldu Uğur'a, tam form tutuyordu büyük şansızlık. Solda zaten eksiktik, bir de Uğur gidince 2 kişi kaldı koca kanatta, Dentinho'yu alsalardı keşke oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 uğur boral, tuncayla can arat'ın mükemmel karışımıydı. takımdan kesildiği iyi oldu. ağır sakatlanmasını istemezdim ama kendi hatasıydı. yönetimin bir ceza vermesini isterdim açıkçası. acemice kendini garanti maçta riske etmek cahilliktir, önlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 escape said: burasııı samiyen alayına gider uğraşma bizimle g.....ı fener oooooooooooooooooooooşimdi tam olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar