Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/photo.php?pid=3310361&id=136918413339&ref=nf altta mevlütün profiline girin ve mindfuck'ı görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 HAHAHAHHAA bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ▀▄başbelasıyım... ▀▄▀▄sinir bozucuyum... ▀▄▀▄▀▄inatçıyım... ▀▄▀▄▀▄▀▄anti ciddiyim... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kopuğum... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄fotojoniim... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄sewimliim... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄msn manyaıyım... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄gezmeyi çohk seferim... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄üff...deli doluyum... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄serseriyim.... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄çabuk sinirlenirim... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀tribe gelemem... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀özentilerden nefret édér ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀kendini beenmişlerden de... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀arkadaşlarıma taparım... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀kardeşimi sefiorum... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀kendimi sefmiorum... ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀haa bi de O'nu sefiorum ▀▄▀▄▀▄▀▄▀hayatı sefmiorum... ▀▄▀▄▀▄▀ölmek istiyorumm ▀▄▀▄▀ama basen güsel gelio bilmiorum yhaa... ▀▄▀offfff... sıkılıorummm...: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 SAGO DERİM BAŞKA BİR ŞEY DEMEM: MOTORUMUN USTUNDE CAN WERMEK İSTERİM: GEÇMİŞİ KAFAMA TAKIPTA DERT ETMEM: TEK KIZDA TAKILIP KALMAM: BEN ÖLMÜŞÜM DELİLİK YAPMAKTAN KORKMAM:R!W@YéT RAq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 said: SAGOPA'YA AŞIK OLMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 *ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. **ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ***ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! ****Ciddi OLun --> ßen güLmüyorum... *****iÇeLim Demeyin! --> DayanamIyorum!.. ******GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... *******Dalga geÇeLim. --> ßayıLıyorum !.. ********Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ... *********çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!.. **********ßana a$Ik oLma! --> ßen oLamIyOrum !!! >>KİM NE DERSE DESİN..BEN BÖLEİMM DEİŞEMİORUMM SAGO DERİM BAŞKA BİR ŞEY DEMEM: MOTORUMUN USTUNDE CAN WERMEK İSTERİM: BENİ ***LEMEYENİ BEN HİÇ ***LEMEM: GEÇMİŞİ KAFAMA TAKIPTA DERT ETMEM: TEK KIZDA TAKILIP KALMAM: *****DEMİ DÜNYA BEN ÖLMÜŞÜM DELİLİK YAPMAKTAN KORKMAM:R!W@YéT RAq !néCéK W@r dUrDuRuN F@cé'Y! küfür edit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o değil de rapten daha iğrenç bişi varsa o da arabesk&rap karışık bişi yapıyolar ya, işte odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 işte birbirinden seksi mevlüt fotoğrafları http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs127.snc3/17460_1303195591147_1568215929_30748555_3971232_n.jpg http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs127.snc3/17460_1303196391167_1568215929_30748557_3187920_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Conia, Turkey nınınınınını.... :D fdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mindfuckı bulan yok daha sadfsad. fotolara bakmamıştım ben de bakayim ahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 conia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 adamın resmin altına yaptığı yorum daha ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben daha aşağı inemedim o conia da kalımdıskm uh :D fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 SAGOPA'YA AŞIK OLMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fotoğrafta mi mindfuck? bakmadım fotoğrafa ,profildeki yazılara takıldım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 CONIA AHAHHAHAHAHAHA of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben sanirim dondum kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Activities: SAGOPA'YA AŞIK OLMAK ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 icindeki olu cocuklari sezaryanla dogurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 islami yaşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mevlüte elbise yardımı yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 !néCéK W@r dUrDuRuN F@cé'Y! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ┼┼ ƊƠğƲşƬƛƝ ƇƛƬԼƛƘ ƠԼƛƝԼƛƦ ┼┼ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çocuk hem cüppeli ahmet hoca'nın hem Atatürk'ün hem de recep ivedik'in fanı sdfg çelişkiler dört dönüyor ruhumdağ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Interested In: Women Men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar