kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 antalya vermez burdan maçı 9-1 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 escape said: Khelben said: escape said: o kalecinin ben sülalesini.... başka bişi demiyorum. it herif kalecilikten çaktığı yok. bende kaleciydim lan o poziyonda orda mı durulur? ne alaka tam ortada durucak her poziyonda. iki tarafada rahat uzanabilmesi için. çok bilmi$ tavırlada yazma bana. 3 sene kalecilik yaptım ben. ben de yaptım kalecilikte seninki başka bişeymiş sol çaprazdan geliyor adam tam ortada durursan sagından alırsın cocugu içeri. açıyı kapatmak lazım necatide cok guzel vurdu uzak köşeye kesme. yapcagı bişey yok orda. necatiyi tebrik etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ortada dur demek hakkaten iyimiş.o yuzden senin kalecilik 3 sene sürmüş zirvede bırakmışsın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Barış,uğur uçar , emre güngör linderoth gibi defolsun gitsin bu takımdan çok acil pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dos santos'un adamı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mustafa sarp pert bu maç adam berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 NEJJJJJAti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Red said: mustafa sarp pert bu maç adam berbat en rezil mustafa sarp barıştan iyi elano giricek kurtulcam, göz zevkimi bozuyor adam. ayrıca neil i love you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 senden sora kendimize gelemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 rijkaard kadroya almamış keitayı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Red said: senden sora kendimize gelemedik üşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 reis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 biz alexe bu kadar bağımlı değiliz yahu asdasads. bu sezon tabi. onceki ezonlar aleex olmasa işimiz yaştı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 takımda zilyon tane hücumcu ortasaha varken bir tane forvet (forward, striker vs) olması da ayrı bir güzellik olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dos santos elanoya faul yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 alışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yani Türkiye'de top oynamayı öğrencek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ah son dk da salak mustafa dokunmasa gol olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 top oynasaydik keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 daha kötü bi galatasaray olamazdı. dahada kötüye gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çok kötü oynadık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mokoko said: biz alexe bu kadar bağımlı değiliz yahu asdasads. bu sezon tabi. onceki ezonlar aleex olmasa işimiz yaştı. :Dgeçen yıl alex olmasa fb küme düşerdi.bu senede maçların yarısından fazlasını alex sayesinde aldı fb.ben olsam tapardım alex e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi bi skor neyim verin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 2-1 antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 2-1 yendi antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar