escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kimse açmamı$ lan hayırdır? oha 1-1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi. ömer üründül ne gereksiz bir adamdır. ufuk un kontrpiyede kaldığını bile göremiyor. hala 4 lü defans bloğu hala jeua iyi döner falan. of be adam. işte bu yüzden trt maç falan vermemeli. star versin ntv versin rıdvan yorumlasın. bide spikerin her antalya hücumunda coşmasına bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dijeheua iyi döner ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 jo oldu jeouauea bide birisi bana forvetin uyumunun defanstan nasıl daha zor olduğunu bana açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 jo sakatlandı yerine dos santos girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abooooo necatiiiii efsane attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne guzel attio lan necati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 necati çok şık attı. gol ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Antalya iç sahada çok canavar ya, gerçi bizimkilerin içi geçmiş forvetsiz oynuyoruz 2-2 bitse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 necati efsane attı valla. ztn yetenekli adam necati. gs neden yolladı onu anlamadım ben. yedek turk forvet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne gol attı bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gol ofsayttı da ztn aatagımız falan yok.o gol olmasa yine yerdik ufuk ilk golu cıkarabilirdi bence bu kadro ile suan berabre biterse iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 *o gün fener şu galatasaraydan kat kat daha iyiydi dedi spiker. omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o kalecinin ben sülalesini.... başka bişi demiyorum. it herif kalecilikten çaktığı yok. bende kaleciydim lan o poziyonda orda mı durulur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 trt spikeri tam bir moron ztn.tarafsız yorum yapmıyor yani.faul vardı diyor el vardı diyor.yani maçtan sora yapılcakları maç içinde anlatıo herif.ulan sen maçı anlat.kendi yorumunu sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yerim spikeri, Keita'sız yürümüyor hücum atraksiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 escape said: o kalecinin ben sülalesini.... başka bişi demiyorum. it herif kalecilikten çaktığı yok. bende kaleciydim lan o poziyonda orda mı durulur? ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 necati'nin pozisyonu için, ceza sahası içinde adama vurmak için o kadar zaman verirsen atar tabi öyle gol, neill'ın neden pasmadığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 uğur sağa caner sol beke.elano da girerse belki bişi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 2. golde ufuk'un durduğu yer yanlış. evet. ama çok da öyle üzerinde durulacak bir hata değil bence. düzelir zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 reykarda lafetmek istemiyorum ama.uğur ümit özatın fenerdeki ilk yılları gibi.sağ ile pas atacam diye kitlenio cocuk.hucumada cıkamıyor.sağda ise emre gundor kaleci ile beraber takılıo.orta sahayı geçmedi.ztn adamın yeri orası değil jo işallah patlamamıştır yannız ciddimi sakatlıgı elanonun girmesi lzm sağ kanat o kadar vahim ki sabriyi özlettiler o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi spikerler bizim defanstan daha kötü. ama defansın ve orta saanın da hakkını yemeyelim. tabi spikerler de sohbet arası maç anlatıyorlar ona da uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Khelben said: escape said: o kalecinin ben sülalesini.... başka bişi demiyorum. it herif kalecilikten çaktığı yok. bende kaleciydim lan o poziyonda orda mı durulur? ne alaka tam ortada durucak her poziyonda. iki tarafada rahat uzanabilmesi için. çok bilmi$ tavırlada yazma bana. 3 sene kalecilik yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Red said: reykarda lafetmek istemiyorum ama.uğur ümit özatın fenerdeki ilk yılları gibi.sağ ile pas atacam diye kitlenio cocuk.hucumada cıkamıyor.sağda ise emre gundor kaleci ile beraber takılıo.orta sahayı geçmedi.ztn adamın yeri orası değil jo işallah patlamamıştır yannız ciddimi sakatlıgı elanonun girmesi lzm sağ kanat o kadar vahim ki sabriyi özlettiler o derece Jo'nun sakatlığı ciddi olsa direk soyunma odasına yollanırdı, benchte oturdu Kayseri deplasmanı kritik, risk almak istemedi Rİjkaard.Barış veya Ayhan'dan biri çıksın Elano girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 escape said: Khelben said: escape said: o kalecinin ben sülalesini.... başka bişi demiyorum. it herif kalecilikten çaktığı yok. bende kaleciydim lan o poziyonda orda mı durulur? ne alaka tam ortada durucak her poziyonda. iki tarafada rahat uzanabilmesi için. çok bilmi$ tavırlada yazma bana. 3 sene kalecilik yaptım ben.BEN SALATALIK DEĞİLİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar