Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gözlük otomatikman 50 iq koyuyor beklentilere, dosta güven, düşmana korku veriyor. iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 çözüm var lens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben de gözlük takarken senin hissettiğin gibi hissetmiştim , hep taşak geçiyolardı lan benle. tabi 2. ve 3. sınıfta takmamın ne kadar etkisi var bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sam said: gözlük otomatikman 50 iq koyuyor beklentilere, dosta güven, düşmana korku veriyor. iyidir iyi. ahahaha buyuk numara gozluk kullananların teselli cumlesi benim de gozler 9 numarayken dr buna benzer bisi demisti simdi 1.75 cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gözlük takmanın birçok avantajı var gözlük iyi kullanılırsa çok etkili bir alet,adamı güvensiz bırakmaz bilakis güvenini arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 huun said: Rock said: Lise 2de sınıfa yeni katılan bir hatun kişi gözlerimin rwngimi 3. sınıfın son günlerinde gözlüğümü çıkardıktan sonra "Aaaa senni gözlerin yeşilmiymiş???" nidasyıla farketmişti. herşey iyi güzel de, sınıfa yeni giren bir kızın içeri girer girmez; "aa senin ne güzel gözlerin varmış" demesini mi bekliyordun? Sınıfa yeni giren değil, "yeni katılan", kısacası 2 yıl aynı sınıfta okuduğum bir insan. Ayrıca kız gözlerin nekadar güzelmiş demiyor, senin gözlerin yeşilmiymiş diyor. Kime ne laf sokarım diye düşüneceğine git okumayı öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 liberal cephe birbirine düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mighty_THoR said: gözlük takmanın birçok avantajı var gözlük iyi kullanılırsa çok etkili bir alet,adamı güvensiz bırakmaz bilakis güvenini arttırır. evet, en buyuk avantaji DUZGUN GORMEMI SAGLIYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 etrafını daha iyi görebilmenin verdiği özgüven var, wisdomı arttırıyor vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 lasik'i tek geçerim... çizdirin kurtulun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 wis, int, cha. böyle stat veren miğfer bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bana da tüm çevrem sakın gözlğüünü çıkarma sakın lazer amelyat olma sakın lesn takma gözlük süper yakışıo diyo, ben de çıkarmıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Sam said: gözlük otomatikman 50 iq koyuyor beklentilere, dosta güven, düşmana korku veriyor. iyidir iyi. hahah süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Gözlük harika ya.2 senede bir değiştirirken yaşadığım seçme heycanı anlatılmaz yaşanır.Takınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abii gözlük secmek, begenmek cok cileli bir ismis. önceden de takiyordum da hep sinifta, evde falan takiliyoduk kendisiynen. simdi hep takmam gerekiyormus. 2 günde toplam 7-8 gözlükcü gezdim. dün begendiklerimi bugün begenmedim falan. sürekli takarsam, sikilirim gibime geliyor ama, o yüzden lens alabilirim yakinda. yine de güzel bi aksesuar, süper cesitler var. ben bi ara cosup iki tane almayi göze almistim =P opsiyon ossun die . cok feci cok. ha bi de yeni moda ray ban'ler var, su büyük olanlardan. ilk basta bi hüdaverdi havasi birakiyo o dogru ama yine de estetik bi görüntüsü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çerçevesi kalın yarım çerçeve tarzı gözlükleri seviyorum ben , hem yüzünü 2.plana itmediğinden hem de bir hava katıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 simdi moda bunlar, ilk basta naaptim kendime havasi veriyor ama sonradan bir seksiligide var, raybanden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 nerden buldum bu konuyu, niye hepsini okudum ? ben de bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ahahah aynen^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 moriQ said: soru ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ben miyobum ama alışkın olmadığım için sürekli gözlük takmıyorum. Çalışırken, bilg. başındayken, kitap okurken v.s. takıyorum. O da başım ağrımaya başlarsa... Gözlük taktığımda da herhangi bir özgüven sorunum olmuyor. eski konuymuş:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar