Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 subat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eski sevgilim yine 14 şubat,yine sevgilim yok dedi.
benim için önemsiz bi gün vs dedi. ahah ben de ilk defa bir 14 şubat'ı yalnız geçirdiğim için rahatsız olmıcam sanırım dedim.
Direk ikimiz de sıktık sdf
Mesaj tarihi:
ben güzel bir mekanda güzel bir akşam yemeği düşünüyorum. istanbul içinde, kaliteli ama öğrenci bütçesini fazla zorlamayacak(çok önemli değil bu ama olsun) bir mekan var mı önerebileceğiniz?
Mesaj tarihi:
bir an görünce sinir kat sayım tavan yaptı.

ulan neme lazımdır bir insan evladıyla birlikte olma ihtiyacı?.

bu doğru insanı bulma triplerine falan hiç girmiyorum zaten. bugun 5 tane farklı dersten sivil havacılıkta lisans değişimi için sınava girdim haftalardır uyumadım içmedim ders çalıştım dün gelmiş stresin tavan yaptığı vakitte sen beni aramıyosun son üç gündür şöylesin böylesin????

bunedir abilerim ablalarım böyle saçmalık olurmu ya? yani her bokunu düşünür en ince ayrıntısına kadar bilir sınavıma bir gün bile kalmamış ben hala ders çalşırken birşeyleri yetiştirmeye çalışırken gelipte edilecek lafmıdır bu nasıl bir insan mantığıdır. sıçarım böyle işin boyuna posuna. velasılkelam verdim küsküyü ayrılıcam artık bıktım yeter be! kahrolsun 14 şubatlar sevgili tripleri o satılan kırmızı donlarada güllerede yastık vs.lerede kafam girsin.

hadi gittim ben.!
Mesaj tarihi:
bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey...
Mesaj tarihi:
Ferrero said:

bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey...
Mesaj tarihi:
bi rüya gördüüüüm aboooov
hayatımdaki en güzel kızı gördüm sarışındı böyle efsane bişeydi anca rüyamda görürüm zaten böyle bi güzelliği
gerçi sonra terk etti beni ırıspı
rüyamda hemde
benim rüyam
yuh be yuh!
  • Yeni Oluştur...