daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 paspatur said: şampiyon fener asdefghjkl :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 olm futboldan banlanmışım zaten yapmayın şöle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 futbolun modları çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Çektim sevgiliyi dedim param yok bu sene almıcam sana bişi sende alma. Bi telefon açar hayırlı olsun derim. O kaddar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sürekli uplamayın şu topiği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 eski sevgilim yine 14 şubat,yine sevgilim yok dedi. benim için önemsiz bi gün vs dedi. ahah ben de ilk defa bir 14 şubat'ı yalnız geçirdiğim için rahatsız olmıcam sanırım dedim. Direk ikimiz de sıktık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben güzel bir mekanda güzel bir akşam yemeği düşünüyorum. istanbul içinde, kaliteli ama öğrenci bütçesini fazla zorlamayacak(çok önemli değil bu ama olsun) bir mekan var mı önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bir an görünce sinir kat sayım tavan yaptı. ulan neme lazımdır bir insan evladıyla birlikte olma ihtiyacı?. bu doğru insanı bulma triplerine falan hiç girmiyorum zaten. bugun 5 tane farklı dersten sivil havacılıkta lisans değişimi için sınava girdim haftalardır uyumadım içmedim ders çalıştım dün gelmiş stresin tavan yaptığı vakitte sen beni aramıyosun son üç gündür şöylesin böylesin???? bunedir abilerim ablalarım böyle saçmalık olurmu ya? yani her bokunu düşünür en ince ayrıntısına kadar bilir sınavıma bir gün bile kalmamış ben hala ders çalşırken birşeyleri yetiştirmeye çalışırken gelipte edilecek lafmıdır bu nasıl bir insan mantığıdır. sıçarım böyle işin boyuna posuna. velasılkelam verdim küsküyü ayrılıcam artık bıktım yeter be! kahrolsun 14 şubatlar sevgili tripleri o satılan kırmızı donlarada güllerede yastık vs.lerede kafam girsin. hadi gittim ben.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kafam cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 eski said: Biriniz bana sevgili rp si yapsında hediye alım lan ozledim wallambaıuhaudwhoadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ben sadece 2 kere sevgililer gününü yaşayabildim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ferrero said: bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey bu iyi bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 QueenofSpades said: sürekli uplamayın şu topiği ya niyekine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://www.ilanetaskini.com/#/homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Khelben said: QueenofSpades said: sürekli uplamayın şu topiği ya niyekine :D sinirim bozuluyo. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bozulmasın 14 şubat iyidir ya. up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yeyy :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yeyyy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bi rüya gördüüüüm aboooov hayatımdaki en güzel kızı gördüm sarışındı böyle efsane bişeydi anca rüyamda görürüm zaten böyle bi güzelliği gerçi sonra terk etti beni ırıspı rüyamda hemde benim rüyam yuh be yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 En sevdiğim güne tam bir hafta kalmış. Yaşasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hepiniz ölürsünüz inş 14 şubatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 15 inde dirilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abvblizzard said: hepiniz ölürsünüz inş 14 şubatta. http://www.youtube.com/watch?v=jLVTkVRQMnQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar