fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu konuyu 14 şubatta tartışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 meriç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 14 şubat geliyor sevgilim elizabeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Senin için 13ten 15e atlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hay aksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 4 gün uyumayın 14 şubatta uyuyun o gün bitsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://www.assosdesign.com/index2.html Şu mükemmel. Pırlanta taşlar. Ama fiyat nedir bilmiyorum. Fiyatta mükemmeldir bence. İletişimden bir arayıp sormak lazım. linke düzgün çıkmıyor ama katologlarda good luck var. Çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 almıyorum bir bok bu sene. alınca sinirleniyo bildiğin trip yapıyo istemem yan cebime koy diyo sanmıştım harbi istemiyomuş. HAVA GÜZEL BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hediye almasam ne olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 14 şubatı uyuyarak geçirmeyi planlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aldığınız her pırlanta afrikadaki çocuklara kurşun olarak geri dönüyor lütfen dikkat edelim ve bu mesajı forwartlayalım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 halbusi sevgilin olsaydı dürterek uyandırırdı ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 keşke daha önce söyleseyedin. demin bi kamyon sipariş verdim. geri iade fişi almayı da unuttum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 14 subatın benim icin onemi ertesi gun okulun acılıyor olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Vingthor said: halbusi sevgilin olsaydı dürterek uyandırırdı ): pek romantik olmazmış o da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 14 şubat berberde traş olacağım gün muhtemelen çok leş geyikler beni bekliyor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 düşünki pırlanta taşlı bir şemsiyeyle dürtüyor. yok buda olmadı galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben çalışıyorum 14 şubatta çok sağolun gençler sizin sayenizde iyi para kazanıcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 olm düşünsenize lan kızlar bununla mutlu oluyo; http://www.alcamsatcam.com/r/008-karat-dizayn-tektas-pirlanta-yuzuk-mb_192016_r1.jpg ama bilmiyorlarki buna verilen parayla araba alınır veya daha hayırlı işlere verilir. pahalı hediye almayın! ben çicek alcam! sizde alın! herkes çicek alsın! hedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 usumesin diye bunu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yalnız bir çiçek olayı şeyettim. botanik bahçesinden tee ne zaman ektiydim. büyük başarılı olacak o çiçek. kendisinin en sevdiği çiçek zambak baya nadir bulunan bir zambak türü var botanik bahçesinde okulun. teee ne zaman lan bende oynyimm böle üf falan yapıp küçük bir toprak edinmiştim bahçede. fakat onları istanbula nasıl götürücem orası zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "nutella yerim" said: usumesin diye bunu aldım bak işte böyle işlevli hediyeler yeterli, ne güzel düşünceli adam oh mis. ne gerek var pırlantaya filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bu peluş patikler varya terlik gibi evde giymeleri için güzel hediye olur ondan bak tam kış günü. deneyin şansınızı. yanına ucuz 1 2 şey daha alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 mesela benim sevgilim olsa kendisinden 1 kutu nestlenin çikolatalı gofretlerinden ve 1 kasada gazoz isterdim. yada klarnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 QueenofSpades said: "nutella yerim" said: usumesin diye bunu aldım bak işte böyle işlevli hediyeler yeterli, ne güzel düşünceli adam oh mis. ne gerek var pırlantaya filan. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar