adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: adamınbiri lütfen yazma buraya . kız arkadaşına acıyorum . onun da erkek olduğunu düşündün mü hiç acaba ? şair burda nedemek istemiş ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hepimizin aşıları tam korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 saol jahrein evet gerçekten bir tek sen insan çıktın şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 adamınbiri said: Sinemcem said: adamınbiri lütfen yazma buraya . kız arkadaşına acıyorum . onun da erkek olduğunu düşündün mü hiç acaba ? şair burda nedemek istemiş ben anlamadım kız arkadaşın erkekmiş,öle dio. onun yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 neyi test ediyosun dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: saol jahrein evet gerçekten bir tek sen insan çıktın şurda ahahaha jahrein helal olsun :D adı üstünde kız arkadaş erkek arkadaş değil ki nasıl kız arkadaşım erkek oluyo? kan alırlar kamil kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 selam sinem, hayvanları çok seviyorsun anlaşılan, izmir'i de öyle. izmir'e gelip köpeğimi para karşılığında gezdirebilirsin. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gerçekten öyleler yanlız . bu kadar kötü olucağını tahmin etmemiştim . hiç mi kız görmediniz hayatınızda anlamadım ki . dengenizi mi şaşıyorsunuz kız görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Testi geçince hiç kimse seni takmıcak bugünlük böyle herşey.Daha rahat olucaksın.Hatta şuanki ilgiyi isticeksin. Birine bişey sorcaksın cevap alamıcaksın öyle bi yer olucak. Tabi başarılı olduğunu hissedersek jüri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pati yeni gelen sabır testine hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: saol jahrein evet gerçekten bir tek sen insan çıktın şurda gerçekten jahrein 10 numara insandır biz biraz hanzo kalırız onun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kırolar bir ortak konuşmaya getiremediniz kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bir anlık heves işte bizimki hele resim koy gerçekten ismi sinemcem olan bir bağyan olduğunu kanıtla emin ol nolur benlede konuşun diye topic açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: gerçekten öyleler yanlız . bu kadar kötü olucağını tahmin etmemiştim . hiç mi kız görmediniz hayatınızda anlamadım ki . dengenizi mi şaşıyorsunuz kız görünce sinemle birlikte kaç etti gördüğümüz kızlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bilinmeyene duyulan anlamsız ilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 birader ayıp oluo köpeği kedisi olan var olmayan var haksız rekabet yaratıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 faceini verdi bana faceboooooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ayrıca Jahrein çok zengindir ve elit kesimdendir.Kenar mahalle delikanlılarıyla takılma sebebi ise kitabını daha içten yazmaktır. Kendisi bölgesinde ünlü bi yazardır.Ben severim iyi bi dost benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sen de kaslarını göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 adamınbiri sana yazma dediğim halde yazıyorsun . resim koymadan sadece kız olduğumu anladığınızda bu kadar sapıtıyosunuz resim koysam kimbilir neler olucak . koyarmıyım sence böyle yaptığınız sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar