PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-GaNGYekjCg abi müthiş. insan şeftaliden korkar mı. hadi tik olur falan da ölümüne korkmak sfdsjghfkjk AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 AHAAHHAHAHAHAAHA abi adam saklandı ya ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hayır da gayet çocukluktan başlayan ve psikol.....oKASJMNAIOGNEIOJSADJA şaka mı bu abi jajahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lol yalan medyanın başkenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi ben de elleyemiyorum mesela o hain meyveye, ama dayımda daha ileri seviyede seyrediyo bu sorun. Adam 60 yaşına geldi gelecek, şeftali meyvesini görünce saklanıyo, kaçıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 arkadaşta da var bi derece bu. pazarda alışveriş yaparken pazarcı "kap bakalım geenç" diye buna şeftali fırlatmış sempatik gibi, arkadaş direkt yarım voleyle adama geri yollamış DOHUNAMAM LAAAAN diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Adamda bir sorun oldugunu bile bile sirf 2-3 dakkalik eglence olsun diye ortama seftali getirmek igrenc bisi. Tamam, ben de guldum, ama sunucuyu yumruklamak istiyorum. Amerikali memedalierbil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 youtube patlak değil mi, nasıl izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi bukadar mı fake olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Böylesine koşarak kaçmak fake alarmı çıkartabiliyor kafada ama var böyle bir şey. Bir arkadaşımız vardı böyle, değdirmediğiniz sürece de koşarak kaçmıyordu, değdirince koşarak kaçıp küfür ediyordu ama, gösterdiğiniz zaman ağzı sulanıyor, dokunup teninize sürdüğünüzü görünce de fenalık geçiriyordu. Datça Aktur'daki şeftali ağaçları sayesinde bir tatilini zehir ettim bu adamın ben. Aynı şekilde peçete yırtılmasına dayanamayan bir arkadaşımız var, bunun ciddiyetinden haberi olmayan bir vatandaş yemek masasında YIRTAM MI LA YIRTAM MI gibi bir dışavuruma iştirak etti, ve yırttı peçeteyi. 6 kişinin oturduğu yemek masası çocuğun üzerine atıldı. Huylu var huysuz var kısacası. Ellemeyin adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 beyler shawn benim amcam, şeftaliden ölümüne korkar, bu olay gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aynısının pickle-fobia versiyonu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Alexi_Septimus said: Aynı şekilde peçete yırtılmasına dayanamayan bir arkadaşımız var, bunun ciddiyetinden haberi olmayan bir vatandaş yemek masasında YIRTAM MI LA YIRTAM MI gibi bir dışavuruma iştirak etti, ve yırttı peçeteyi. 6 kişinin oturduğu yemek masası çocuğun üzerine atıldı. benim de peçete ve bütün kumaş (kıyafet falan) türlerine karşı tiki olan arkadaşım var adamın ağzı yüzü kayıyor. angut herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ne garip arkadaşlarınız war lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar