Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Öh adamlar cidden kasıyor. Henüz projeymiş ama herhalde 1-2 aya koyarlar bunu da. Bununla beraber armory'den login yapıp itemı almaca/satmaca da yapsalar çok süper olur. Since the launch of the World of Warcraft Armory, we've been regularly releasing updates and new features designed to help players stay connected to the game even when they're not logged in. Today, we wanted to give you a heads-up about a new service now in development that will let players access the Auction House directly through the Armory website or Armory App for iPhone or iPod touch. While there are still plenty of details to be worked out, we're designing the service to offer auction functionality similar to what's available in-game. Players have been requesting -- and we've been hoping to implement -- a feature like this for a long time, and we're excited that the Armory and the game have evolved to a point that makes it possible. This is a fairly complex service to develop, due in large part to its unprecedented integration with the game, so we don't have an exact release date yet. It's important to note here that certain elements of the service will be premium-based, which we'll go into more detail on once the service functionality is finalized. As with all of the services we offer, we plan to integrate the Auction House and Armory in a way that won't disrupt the gameplay experience, and we won't release it until it meets the quality standards that we've set for our other features and services. You may be seeing bits and pieces of the Auction House service pop up in the test builds we use for the public test realms as we go through the process of internal testing. We'll have more info to share with you here and at http://www.wow-europe.com as we get closer to release. Scource: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=12424323711&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paralı diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Premium? PREMIUM?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Premium gibi bir kavram geldiği gün WoW oynamayı bırakırım. Bu kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Vaay Premiumu gözden kaçırmışım ya Hadi PCT'ler Faction Change'lerde muhtemelen insan kontrolu altında olduğu için paralı olmasını (pahalı onu geçtim) bir nebze anlarım da Ne gibi bir maintenance costu olacak ya Armory'den AH'ye ulaşmanın. DOLLARS MOAR DOLLARS GIIIIIIIEF $-$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben de migratei race changei bilmemneyi kaldırabiliyordum çünkü oyuna etki etmiyor kesinlikle. Ama o kadar eminim ki armory'den ah check edilebildiği anda ellibin tane 3. party program sayesinde insanlar oyunda vakit harcamadan hatta oyuna dahi girmeden para kazanabilecekler. Ayrıca premium falan çok çirkin bir uygulama oyuna zaman harcayandansa para harcayanı ön plana çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Elinde koca gün iphone ile ah kovalayacaksa adam kazansın gold. Bunu ha pc karşısında oturup yapmışsın ha elinde iphonela ne farkedecek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 premium dediği bence itunes store un 1.99$ luk şeysi olur. öle tahmin ediyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Her halükarda riskli bir hareket olacak. Oyun dışından ekonomiye müdahale kişisel olarak beni pek etkilemez de bu durumun sonu nereye varacak diye dertlere sürükleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 neyi oyun disindan ki? gene oyuna baglanip, oyunu oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Armory'den auction house'a erişim olacak diyor. Herhangi bir internet kafeden girebileceksin işte. Browser daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Aslında bunu yapacaklarına bütün battlegrounddaki AH'leri birbirine linklesinler. Çok daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bütün AHleri birbirine bağlasalar harbi çok efsane olur da artık fiyatlar yerin dibine iner bolluktan. batabilir ekonomi çok fena =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 global market filan acsinlar, borsa da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 di mi ogrimmar borsası . gnomelara yatırım yaparız çok gelişen bi ekonomiye sahipler. çok üretken çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 time is money friend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cross bg ve cross dungeon yapyorsun niye cross ah olmasın o zaman gör bakalım curcunayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Cross AH'ta alışveriş yapmak istediğimiz serverı kendimiz seçelim ve %5 gibi fazladan vergi ödeyelim. Oyuncu sayısının az olduğu serverlardaki kan kaybının bir nebze önüne geçilmiş olur bence. Hem X serverında maden şu kaday Y serverında bu kadar diye hayıflanmalar da ortadan kalkar kanımca. Fikir güzeldi, üreten arkadaşıma teşekkür ederim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 NCsoft`a sorsunlar nasıl yapıldığını Aion`da kasmaya lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aionda hem release de belesti hemde adamlar iphone app filan yaptilar istedigin eyrden takip et diye utanmadan boyle islere giriyro blizz bide hadi aion da mantigi vardi o isin, craft onemliydi lvl10 dan itibaren en onemli gelir kaynagin AH oluyordu para wowdaki gibi agacta yetismediginden ve paranin onemide vardi hani, ksip kendine raidde dusene denk item filan alabilirdin filan wowda en fazla mahmut veya motor aliyorsun, sonra anlamsizca birikmeye devam ediyor para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 boe epic al 264, craft yaptır boe, shadowmourne yaptır, çok zenginsin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 @ Viktor Valla paranın önemi var ya. Baya var hem de. Her content patch ile craft itemlar geliyor. Mesela ben Dk Tank&Dps oynuyorum ve 4 adet 264 item'ı da craft ettirmek istiyorum. Daha ancak tank botunu craft ettim ve 9.000 gold harcadım. Şimdi tekrar kasıyorum tank bacaklığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sonra expansion gelsin 6 ay sonra cop olsun param? no thanks wow kadar hizli content gelen ve epic almanin bu kadar kolay oldugu bir oyunda BoE ye para vermek cilginlik direk naxx zamani BoE zimbirtiya a 1k veriyorsun 2 patch sonra daha iyisi heroicten dusuyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Wot döşerdim de zor geldi Viktor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Viktor said: sonra expansion gelsin 6 ay sonra cop olsun param? no thanks wow kadar hizli content gelen ve epic almanin bu kadar kolay oldugu bir oyunda BoE ye para vermek cilginlik direk naxx zamani BoE zimbirtiya a 1k veriyorsun 2 patch sonra daha iyisi heroicten dusuyor meh o craft itemlar senin icin deilki. o gear progress icin 2 haftalik raidinde daha iyi gearla raid yapabilmek icin boe zimbirtiya 2k vericek adamlar icin. sen heroici bekle bedavaya al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar