Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Geçen "Whipped" (türkçesi kamçılanmış :) ) diye bi film izledim gerçekten çok eğlendim.. Filmin konusu şu filmde 4 erkek arkadaş var bunların 1 tanesi evli diğer 3 ü bunu dışlıyo evli olduğu için ve 3 ü hala çapkınlık peşinde.. Bunlar her pazar günü cafede buluşuyo ve yaptıkları çapkınlıkları anlatıyolar birbirlerine.. ama o tek adam dışlanıyo karısı olduğu için :) Herneyse daha sonra bi kadın ortaya çıkıyo ki bu da Amanda Peet, bunların 3 ününde kalbini çalıyo ve 3 ünede aşık olduğunu sölüyo.. sonra bunların arkadaşlığı giderek geriliyo kavga ediyolar o kadın yüzünden.. en sonunda evli adam kadınla gidiyo konuşuyo arkadaşlığımızı bozdun diye sonra kadın bunları bırakmak için başka 3 erkek ile anlaşıyo onlarla bunları kıskandırıyo ve 4 arkadaş eski arkadaşlıklarına kavuşuyo film böle ... :) izleyin bence çok güsel defalarca izledim sıkılmadan :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Seyretmeye gerek kalmamış zaten anlatmışsın filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Keşke konu olarak "4 arkadaş ve aralarını açan bi kadın hakkında komedi" falan gibi bişey yazıp bıraksaydın. Geri kalanı da spoiler diye yazardın alta o kadar istiyosan...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 abi özet olarak anlattım bunlar zaten dvd lerin falan arkasındada yazıyo bu kadarı ;)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ewt ya süper film o çok komik[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 vakit gecirmek icin izlenebilir spoilerin dibine vurmusun bu arada :)[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Spoiler değil. Dialoglar kalmamış adamın yazmadığı ehe.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Muazzam film. Süper komik. Kız arkadaşınızla seyredin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar