Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oscar 2010

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

brad pitt aday olsaydı en iyi erkek oyuncuya olurdu, çünkü başrol brad pitt

Ona bakarsak geçen yıl Heath Ledger'ın performansı Christian Bale'inkinden hatta en iyi erkek oyuncuya aday olan isimlerin bir çoğundan milyon kat daha iyi olmasına rağmen yardımcı oyuncu olduğu için en iyi erkek oyuncuya aday olamadı.

Bu biraz yönetmenin ve yapımcıların filmde onu koydukları noktaya bakar.

Ha bana sorarsanız yardımcı erkek oyuncu kat kat daha değerli bir ödüldür. Geri planda kalan adamın filmin başrolününde önünde aday gösterilmesi olağanüstü bir başarıdır. Ha yeri geliyor Invictus gibi başrol-yardımcılar da aday oluyor orası ayrı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bayık bir tören olucak, sürprize kapalı.

said:
Birde Bigelow'un bayağı bir ödül kazanmasını istiyorum. Hurt Locker çok başarılı bir film olmasının yanı sıra sektörde bir kadın olarak yer alması ve uzun yıllar birçok başarılı aksiyon filminin altına imza atması da artık ödüllendirilmelidi

Abi bu mantık çok yanlış ya, film iyiyse alsın değilse almasın.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

bayık bir tören olucak, sürprize kapalı.

said:
Birde Bigelow'un bayağı bir ödül kazanmasını istiyorum. Hurt Locker çok başarılı bir film olmasının yanı sıra sektörde bir kadın olarak yer alması ve uzun yıllar birçok başarılı aksiyon filminin altına imza atması da artık ödüllendirilmelidi

Abi bu mantık çok yanlış ya, film iyiyse alsın değilse almasın.

valla film bence çok iyi, film ortalamanın da üstünde olsa bu üstte yazan örnek yüzünden daha önce kaç tane ödül dağıltıldı.

Scorsese'nin gerçek efsanelerine ödül vermeyip belki en zayıf filmlerinden bir tanesine En İyi Film Oscar'ı verdiler ödüllendirmek için,

Bigelow'a da gayet aynısı yapılabilir. Gerçi önceki filmleri en iyi filme aday olacak kadar iyi değildi kabul ediyoruz fakat aksiyon sinemasında bir kadın olarak uzun yıllar çok başarılı işler çıkardı ve sonunda Hurt Locker ile kariyerinin zirvesine çıktı.

Fazlasıyla hak ediyor bence, onun dışında zaten pek rakibi de yok. Avatar'ı ben rakip olarak görmüyorum iyi filmdi ama en iyi film ödülünü alacak kadar iyi değildi. Yine de alırsa şaşırmam akademi bu sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

abi george clooney alamaz bence en iyi erkek oyuncu ödülünü. cok iyi bir oyuncu ama up in the air'de cok iyi bir performans gostermemis. daha dogrusu gostermesi de gerekmemis. film baya kotu cunku. sırf ucaklara olan ozel ilgimden dolayı izledim ama filmin hicbir olayı yoktu. enteresan bi konusu var aslında ama senaryo falan les. bi kategoriye sokayım desen sokamazsın. dram desen degil, romantizm desen yok, aksiyon heyecan zaten alakasız.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

up in the airi en iyi yönetmene aday gösterip district 9 u göstermemek faillerin en büyüğü

+1

yani o haber bulteni tarzı sahneleri falan tekrar bi dusunun.farklı biseyler wardı district 9'da.ki oyle bir senaryoyu sanki icindeymisiz gibi yasatabilmesi cok ekstra bi basarıydı bence.kesinlikle en iyi yonetmene aday gosterilmeliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BEST PICTURE:
The Blind Side
District 9
An Education
The Hurt Locker
Inglourious Basterds
Precious: Based on the Novel �Push� by Sapphire
A Serious Man
Up
Up in the Air

üstünü çizdiklerimi izledim ve çizdiklerim arasında en çok distirict 9'un almasını isterim oskarı..

diğerlerini de izleyeceğim şu 10 gün içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

District 9 çok iyi bir filmdi ama akademinin ödül verebileceği bir film, üstelik Hurt Locker varken zaten District 9'in ödül alması çok zor.

Ha hak ediyor mu, bence fazlasıyla hak ediyor ki orada o ödülü hak eden 3 filmden bir tanesi bence, ama yok vermezler. Hele dediğim gibi Cameron-Bigelow çekişmesi arasında diğer dallarda da ödüller bu ikisine karşı olacağından çok aptal kararlar çıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...