Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guild bulma


BaaL

Öne çıkan mesajlar

şimdi; yıllar yılı wow oynadım hiç guild bulma sorunu yaşamamıştım. bi guildden çıkarsın başka 2-3 guilde app yaparsın elbet birinin işine yarar biraz geride/biraz ileride başka bir guilde girer yoluna devam edersin.
amma velakin dunemaulda başladım ve cidden BÖYLE BİR SERVER DAHA YOK. turkmaul direk. türkden bol birşey yok serverda, ve çoğu kınayt onlayn dan yeni wowa geçmiş tipler belli, akşama kadar general chatte türk nefreti kusuyor insanlar, 2-3 tane türk guildi var hepsi de birbirinden kötü. bi Catasthrope var işte kayda değer, onların da dk ihtiyacı yokmuş application yaptım cevap gelmedi, sıkım sıkım sıkılıyorum 2 haftadır puglarla.
hatta server öyle bir server ki, relam forums->dunemal 'da
progression topiği bile yok.. o derece.

nası guild bulunur migreyt falan edip dk ihtiyacı olanbaşka bi yere zıplamalı sanırım?, varmı guildinde dk ihtiyacı olan. yoksa tek tek serverlari gezip dk ihtiyacı olan guild mi arıycam nası bunun kısayolu yeau?

ps: unholy dps oynuyorum, gearscore 5200, itemlar 245 ortalamasında buhafta 2. t10 u da alınca 7500 e dayanır single target dps. togc25 icc25 yapmak istiyorum ben, icc hard mode yapmak istiyorum vakti gelince.
pps: negzel oldu lan genel application gibi, cv'mi koyayım begenen beni cağırsın der gibi eheh. vanilya wowdan beri PvEr'ım. rag-nef-c'thun-4horseman-illidian-felmyst diye gidiyo vakti zamanında gelebildigim bosslar. karaktere de oyuna da hakimim. progression - wipe manyagı olunan saatler beni yormaz. çok bilmişlik yapmam vs. alın beni pls :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.worldofraids.com

Buraya lfg engine eklediler, seçiyorsun ordan işte horde/english speking realms/death knight/unholy hede hödö bir tık dk arayan ve senin kriterlerine uyan bütün guildler geliyor. Rahat, ama sonuç vermeyebilir, mesela bir serverda 5 tane insanity yapmış guild varsa burda 2 tanesi çıkıyor, çünkü aşağıdaki tracking sitelerin aksine burda gözükmeleri için guildlerinin kendilerinin kayıt olması gerekiyor.

www.wowprogress.com

www.guildox.com

Bu ikisinde dünya üzerindeki her bir serverdaki guildlerin progresslerini/(nation-only olmadıkça)websitelerini/recruitment bilgilerini bulabilirsin ayrıca son derece güvenilir ve güncellerdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen o acc satıyorsun yada migrate ediyorsun burda KİNG war.
Sen bana bir şekilde ulaşırsın .İstersen Prof alanın olan warrior bile hazır biraz kasmak lazım tabi yada dediğim gibi orda boşa kürek çekme bas migrate gel bul beni .Karazhan Bekliyorum.....Aldım gitti seni.Sen buralara forum açtıgına göre durum baya wahim heralde Peak^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amanın konuyu gordum yazmadan etmeyim :)

yahu nedir dunemaul turkmaul işkencesi hakkaten yok bole bir server aslında var BL diyorlar ama sanmıyorum dunemaul kadar kotu olsun. yok arkadasım turk oldugum için partiden attılar ,turk oldugum için raide almadılar artık bir raid e yada party e girdigimde nerelesin diye sorarlarsa cevap vermiyorum! yahu ne yaptılar bu servera ,baal ın dedigi gibi ko cu mtin2 ci gençligin toplandıgı bir server olarak dusundum ilk once ama oyunlarla bagdaştırmıyorum hepsimi kotuki bizde bukadar kotu bir ün yapmışısız. hani birde dunemaulda DK isen işin iice iş yaşortalaması çok dusuk bence serverın toplasan 13 tur o derece heryer DK serverda bende heirloom itemleri dizip shaman reroll yaptım rahatca kasıp ilk iş migrate etmek olucak şu dunemaul butun oyun zevkimi aldı yahu ! adama turkum diyorum adam bana "KEBAB" diyor:S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...