Goering Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 korsan olmasa ama xbox TR'ye en başından 3K garantili girse, bu kadar satmasa da yine de satardı amerika'da anında yenisiyle değiştiriyorlar çünkü 3K verince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 disappear uncharted 2 developerlari diyor onu biz uncharted 1 de sistemin gucunun %40 ini falan anca kullanmistik bu oyunda %100 unu kullandik diye sonuclar ortada zaten killzone 2 da %100 unu kullaniyo heavy rainde exclusiveler disinda o kapasiteyi kullanabilecek oyun oldugunu sanmiyorum o yuzden sony ps4 te bu yoldan vazgecicekmis diye soylentiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yLi-zTOLUbc&feature=player_embedded alında xbox'ta bu tip adamlarla oyun oynayın asdfsd (oha lan nasıl bir ps3 fanboy'u oldum 2 haftada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ahahahaha video cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Anelor said: disappear uncharted 2 developerlari diyor onu biz uncharted 1 de sistemin gucunun %40 ini falan anca kullanmistik bu oyunda %100 unu kullandik diye sonuclar ortada zaten killzone 2 da %100 unu kullaniyo heavy rainde exclusiveler disinda o kapasiteyi kullanabilecek oyun oldugunu sanmiyorum o yuzden sony ps4 te bu yoldan vazgecicekmis diye soylentiler var ben ps3 xboxla esittir veya daha kotudur demiyorum. tabiki ps3 daha iyi. uncharted 2'de grafikler asmisti ama bunu yapabilen cok nadir oyun var ve exclusive olmadikca grafikler uc assagi bes yukari hep ayni olacak. ote yandan acik konusmak gerekirse uncharted, god of war ve heavy rain disinda bence adama konsol aldiracak kadar saglam exclusive de kalmadi sonynin elinde. eskiden bi gta, bi final fantasy bi metal gear dedinmi akan sular dururdu benim icin. uncharted mesela guzel oyun ama oynamasam cok bisi kaybetmem. gran turismo var ama uc assagi bes yukari aynisi xboxta'da forza olarak var. killzone'u ise oynadim ve abartildigi kadar iyi bulmadim. yani bugun kalkip xbox alan adam cok efsane seyler kacirmicak playstation 3'u olmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 konu donup dolasip xbox vs ps3 ye gelmesin bende zaten senin xbox daha iyidir vs gibi bi iddaada bulunmadigini bildigimden o yonde bisey soylemedim ikisini birbirinden ayiran nokta exclusivelerinden baska pek birsey degildir exclusivelerde zevk meselesidir kimi begenir kimi begenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hayır işin komik yanı ciddi ciddi hala ağır topları başlamadı ps3 ün. bir persona 5 çıksa yemin ediyorum patiye bile girmem 1 ay boyunca bi de o "ps3 gücünü kullanamıyoe leyloy" olayına girmeyin çünkü adamlar ciddi ciddi kullandıkça keşfediyorlar konsolu. bakın şöyle bi ilk oyunlarına ps2nin. bi de ff12yei gt4e, ace combat 5 e falan bakin. arada dünyalar kadar fark var xbl bana uzak allaha yakın olsun http://img684.imageshack.us/img684/844/1259025938634.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kulustur iksboksdan memnunum ben, sayesinde cikan son oyunalri kendi kulustur PC imde oyniyabiliyorum :D:D:D piyasa sonynin elinde olsaydi ME2 yi nah oynardim bu makinada, olan PC de super grafik gormek istiyenelre oluyor tabi milyarlar verip sistem yapiyorsun iksboks dandik diye cikan oyunlarin %5 i anca kullaniyor bu sistemi eheueheheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kadikoydeki spotcularda 450tl ye xbox arcade var, fw'li jasper boardlu felan, hdmi kablosu, 6 oyun.. 500'e yaninda ek bir kol ile kapatilir herhalde pazarlik.. karar veremedim, alinir mi oralardan? nihayetinde nereden alirsam alayim fw atilacak makinaya. 6 aylik dukkan kendi garantisini veriyor.. 15 senelik tecrubeyim ayaklari yapiyorlar da, nedir ne degildir.. guvenilir mi? daha once alisveris yapan oldu mu? aksamlari 1-2 saat oynanip stress atilacak birşey oldugu ve oyuna verecek cok paramiz olmadigi icin ps3 dusunmeyenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar