Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lig maçları 3D

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

EagleEye said:

DoruK said:

hahah yalnız bunca yıldan sonra her seferinde yaşadığım fail, gol olup ben de kaçırmışsam illa tekrar bakarım golün atıldığı yere, sanki replayi verilcekmiş gibi.

banada oluyo bu :P
skorboarda falan baktığım oluyo hatta ikna olmayıp :P

bunu devamlı yaşıyorum bir pes ve fifa bağımlısı olarak. hatta starta bassam durucakmış gibi falan geliyor arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

her gozluk icin ayri ayri 200-300$ verecen ustune bi de yayin kalitesi hdden dusuk ve gozluksuz izlenemez olacak.

neymiş bu 3d tv diye baktım geçenlerde, gözlüksüz tvler var 3d. çıplak gözle 3d izleyebiliyormuşsun. bazı eksik yönleri var: sadece belirli açılardan görülebiliyor 3d ve uzun süre izleyince aşırı göz yorgunluğu ve baş ağrısı yapabiliyormuş. gene de 3d tv teknolojisinin geleceği bu yönde olacak deniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Brook said:

Yannız bi kahvehanede bütün amcaların gözünde 3D gözlükle oturup maçı seyrettiklerini düşünemiorum :)

ahahaha :D

abi bi de tribünle 3d tv karşılaştırılmış da tuttuğu takımdan uzakta olan bisürü insan vardır özellikle büyük takımların taraftarları. fbdir gsdir büyük takımların istanbul dışında zibilyon tane taraftarı var sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...