hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 valla fiks bişey yok eyw haklisin ...... benim demek istediim şuydu .. hangi erkek "valla billa dış görünüş şart değil , akıllı uslu adaplı bilgili kişilikli olsun yeter " diyorsa YALANCI'nın hasıdır .. işin kadin tarafinda ise zeka karakter entellektüelite anca ve anca seni O nun en yakın arkadaşı yapmaya yarar , keza kadinlar ÖNCE TİPE , tip yoksa da paraya bakar ... ha şimdi bi sürü bayan forum sakini tepeme binecek yok benimki süper aşk benimki kutsal ittifak vsvs... diye sadece şunu soracağım ... kaç kişi var çevrelerinde bildikleri (yada bilmedikleir ) onlara yana tutuşa aşık olup ta onlarin "yok canım sadece ARKADAŞ'ım , kardeşiz biz kardeş " dediği . ve o adamlardan daha iyi görünen erkek arkadaşlarina bunlari arkadaş diye taniştirdiklari ... ha sen bunları nerden biliosun diyecekseniz , bırakın orası da bende kalsın ... [hline] ayrıca , LOSE-LOSE situation dedin de , benim aklıma bşka bişey getirdin ... istisnai durumlar vardir .. ilişkide 2 tarafinda limitlerini bildiği (oğlan brad pitt , kiz charlize thearon olmadiğini ve olamayacağini kavramiştir ) .. onlar birbirlerinin bulaibldikleri (ve bulabileekleri ) en iyi kişiler olduğunu kabullenir .. tencere kapak misali mutlu mesut yaşar giderler (ta ki taraflardan birisi sınıf atlamaya karar verene kadar örn: sonradan para bulmuş şana kavuşup zengin olmuş erkek .. (ilk yaptiği iş eski karisina bye çekmek ) ya da kendinden genç bir erkeği ağına düşürmüş kadın ( KİM demiş kadınlar evlilik sonrasi sağdırktır evde koca beklerler tümgün diye) ) [hline] bugun dilim çok ağır affola , amma hayat boyle bişi , yoksa bende isterim kuşlardan çiçeklerden pembe panjurlu evlerden konuşmak ... [signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ben bunu yapan kadınlar yok demedim demem de sadece kadınlar yapmıyo bunu erkekler de yapıyo ...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Morgana, 23 Temmuz 2004 14:40 tarihinde demiş ki: .......de sadece kadınlar yapmıyo bunu erkekler de yapıyo ... said: hired_gun, 23 Temmuz 2004 14:01 tarihinde demiş ki: ......, erkeklerde enaz kadınlar kadar kaybolmakta bu devirde ... [signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 neyin tartışmasını yapıyosunuz ki? diğer bütün "erkek vs kadın" topicleri gibi "hoca bütün olay hormonlardaymış ya...", "ben biliyorum aşkın ömrü üç yılmış!" diye özetlenip bitecek. herkes de ayrı bi genelleme hastası, ben de bu durumun hastasıyım. ne görmüş geçirmiş insanlarmışsınız hepiniz yahu eheh[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ne alaka zed, onlar farklı bu farklı. Ben kozmetik sanayii'ne savaş açmak istiyorum o apayrı :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 @zed: sen minik orman perisi olarak dolanırken dogal ortamlarda, biz hayatı irdeliyorduk arkidişlerle. arada bi tecrübe farkı olcek elbette.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 :) kendi çapimizda gördük geçirdik bişeyler , üzerinizie afiyet :) geçirmişiz ki nerdeeeen nereye değişmişiz .. jedi iken dark side'a vermişiz kendimizi !!!!!! ( zamaninda ema haklıymış .... [hline] ne zaman kaybettiğini bilmek ve bunu kabullenmek te birerdemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kendine bakmaya bu kadar vakit ayirabilen kadinlara kayiip dersiniz, sonra da calismaktan aynaya bakamayan zavalli muhendis kizlara da biyikli bilmemne, peh![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 mesela altta bi muhendis kızımız bulunmakta: kara "hastasıyım pati albümün" kedi[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bölümdeki kızların resimleri olsa da koysam sakal bıyık görseniz :-p[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: edi, 23 Temmuz 2004 14:54 tarihinde demiş ki: ... calismaktan aynaya bakamayan zavalli muhendis kizlara da biyikli bilmemne, peh! :D Ben ne mühendis kızlar gördüm, mankenlere taş çıkartırlar.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bende o babda edi hanımın resmini koymustum zaten efem :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Tip tabiki çok önemli, bakımlı kadın da çok önemli. Ama oturup konuşmayı bilmeyen, beyin kıvrımları bomboş bir kadınla ne yapacaksın? Isterse dünyanın en güzel kadını olsun, o kadınla sevişmek bile bayar insanı. Dünyada çekilmeyecek tek şey aptal bir kadındır. Sen şanslısın aptallarına çatmamışsın :D[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 benim düşüncem ortamda bir hatun bünyeyi gördüğünüzde herkez güzelliği ile değerlendirir çünkü zorundadır göz teması ile kişinin zeki olup olmadığını beynindeki yaşam stilini değer yargılarını algılamak müneccim vari bi olay olduğundan o şekilde değerlendirmek zorundadır ki bu tanışmanın anahtarı olmasından dolayı kişiler haklı olarak güzel görünüme önem verirler beni olduğum gibi kabul etsinler devri giderek kapanıyor gibi yol bu olduktan sonra yolcuya başka bi çare kalmıyor gibi görünüm öncelikli kriter oluyo ki görünümden vücudundan çok beğendimiz bir kişiyi dinliyoruz ve tanıyoruz o andan sonra ipler kopabilio kişi aptalın en son leveli olabilio çoğu zamanda böle olabilitesi yüksek o yüzden zaten doğru kişiyi bulmak zor. dünya böyle oldukça giderek batıcaz gibime gelio sanki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: karakedi, 23 Temmuz 2004 14:59 tarihinde demiş ki: bende o babda edi hanımın resmini koymustum zaten efem :P Evet ben de sonradan gördüm efem. :D Edi Hanım mühendis arkadaşlara ve kendilerine haksızlık etmişler.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 şey pardon edi hanim miydi ??? edi hanim aha şurda en tepedeki mesajım için pardon , kız milletinin en büyük sırlarından birini deşifre etmiş oldum ...[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bu arada edi ye de katılıyorum, işinden başını kaldıramayan ama ona rağmen hem bakımlı hem de çok güzel bayanlar mevcut. Kariyer sahibi bir kadın, eğer bakımına özen gösteriyor (palyaço olmadan) ve işinden geri kalan zamanlarda dış dünyaya da yeterli ilgili gösteriyorsa, gayet çekicidir bence (Tabi bu kariyeri göğüsleri ve kalçasıyla yapmıyorsa ;)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 cradle of filth dinleyen hanımlarımız genelde bıyıklı oluyorlar. *! oky acı söylemektedir*[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Oky, 23 Temmuz 2004 15:06 tarihinde demiş ki: cradle of filth dinleyen hanımlarımız genelde bıyıklı oluyorlar. *! oky acı söylemektedir* Hah bak bu konuda haklısın. Geçen gün Roi ye konsere gittim yine, piyanist kız öyledi şahsen. Ama ben azim ettim ve Melodic Death hastası kız buldum tabi :D(şans faktörü vardı)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 *!nasi olup da yuzunde biyik olmadigina hergun daha bir sasirmaktadir*[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: edi, 23 Temmuz 2004 15:09 tarihinde demiş ki: *!nasi olup da yuzunde biyik olmadigina hergun daha bir sasirmaktadir* hahaha :)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 konunun içine hazır edilmişken fotoşopcu gençliğe bir görev veriyorum, ordular ilk hedefiniz bıyık eklemektir ileri :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 akit gazetesi gibisin masallah :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Artık sadece sevgi anlayış bazı nitelikler ve iyi yürek yetmiyor ne bir kıza nede bir erkeğe. İnsanlar gerçekte senin nasıl olduğuna değilde sokaktaki toplumun gözünde nasıl gözüktüğüne önem veriyor yani kısacası verdiğin imaja. Ha bunlar çoğunlukta olan ama belirli bir olgunluğa erişipte neyin daha önemli olduğunu anlayabilenler (ki bu evlenme çağına yaklaştıkça ortaya çıkıyor yada üniversite sonlara doğru daha çok olur) sağlıklı ve uzun ilişkiler yaşıyabiliyor yoksa 3hafta 2 ay gidi ancak. İmaj önemli değilmi peki? Tabiki önemli ama asla birinci sıraya konulacak kadar değil. Bence hem dış görünüş hem kişilik hemde imaja bakmalı dengeli bir şekilde.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 This is a man's world, this is a man's world But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl You see, man made the cars to take us over the road Man made the trains to carry heavy loads Man made electric light to take us out of the dark Man made the boat for the water, like Noah made the ark This is a man's, a man's, a man's world But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl Man thinks about a little baby girls and a baby boys Man makes then happy 'cause man makes them toys And after man has made everything, everything he can You know that man makes money to buy from other man This is a man's world But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl He's lost in the wilderness He's lost in bitterness[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar