Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 öle ya onu hazırlıolar zaten de ısı kaybı dedin kalbimden yaraladın beni ilk jüride şekil olsun diye odaları merdivenleri ayırmıştım ısı kaybı olur diye azıma sçmışlardı. lan herif dağa 200 metre kare ev yaptırıyo havuz yaptırıyo kendine özel gözlem evi yaptırıo o duvarlara bi yalıtım yaptıramıyor işte böyle bir adama ev yapıyoruz güyya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 geberesice. edit : nerde benim ceyo terliğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 delimanyakcapkin said: pogodi said: BEN DE VARIM BEN DE 4 TANE VAR DAHA KUSUCAM okul hangisi? yuh nezman kapanio ne zamn aciliyor ? marmara normalde bugün bitiyodu kar yüzünden çarşambaya ertelendi 3 şubatta son finaller işte 15 şubatta açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Black-ice said: patiden benden başka finallere giren yoktur heralde artık yeter artık çok sıkıldım Yuh be biz neredeyse ikinci döneme başlıyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bilkent başladı bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Benim 14 ocaktaydı son finalim, okul da 22 şubatta açılacak, çatlayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 merhaba ben finallerime cizerek hazıralnıyorum, yaklasık 10 gün boyunca gece gündüz cizmem veya mouse kullanmam gerekiyo. Belim, sırtım, boynum, sağ omuzum, bileğim ve elim sakat. 2 saatten fazla kalem/mouse kullnınca elim, 6 saat den fazla oturunca belim ve sırtım ağrımaya baslıyo, benımse 20 saat aralıksız calısmam sabahlamam gerekiyo. calışmayı bırakıp sonra devam etmek için uyumam gerektiğinde, sırtım ve omuzum o kadar ağrıyoki uzanamıyorum, ya oturarak yada yerde ayaklarım havaya dikilmiş bir şekilde uyuyabiliyorum. hepinizi öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kıyamam :( bu arada marmara süper ya adamlar ekimde en gecikmeli açılışı yapıyor, final döneminde büte kalmazsan 2 hafta net tatlin var.. sonra dersler başlıyor (hani 15 tatild erler ya orta öğretim ve lisede o hesap hatta tam şubat ttaili oldu bu sene) eğer musevi iseniz musevi bayramlarında da izinlisiniz (ama hristiysanlar için bir şey koymamışlar) haziran 2.haftası bite ve eğer büte kalmamışsanız tatiliniz başlar.. yok büte kalmışsan temmuz başı belki de ortasına akdar bitmez bu iş hani bayram seyran saymazsak ve iyi bir öğrenci olup hiç büte kalmazsanız net 4 ay tatil var ama hepsio kadar.. bakıyoruz bir çok güzide okulumuzda yabancı öğretim görevililer olduğu için onlara noel de var paskalya da var bahar yarıyıl tatili de var ama burası marmara.. burada yılın 8 ayı der 4 ayı tatil (bütçülere 3 ay tatil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hani bazı arkadaşları görüyorum "okul yok mu?" diyorum cevap olarak noel paskalya yeni yıl fln gelince üzülüyorum :( de bana ne ben niye üzülüyorum alt tarafı haftada 2 gün dersim var lisasnda sürünenler düşünsün nıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben 2008 yazinda agustosta 1 haftada 9 sinava girip mezun olmustum, hic unutamam o bittiginde hissettiklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 boşalmışsındır ahas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 BabacumMostors said: kıyamam :( bu arada marmara süper ya adamlar ekimde en gecikmeli açılışı yapıyor, Valla eskiden GSF nin yetenek sinavlari zaten eylulde yapilirdi. Okulda 3 ekim de faln acilirdi. Ama gecen sene okulu Haziran ortasinda kapattilar ki normalde mayista dersler biter finaller baslardi.Bu sene de Eylulde actilar. Berbat oldu. Zaten bizim finallar haziran ortasinda basliyor temmuz ortasina kadar anca bitiriyorsun. Tatil fln kalmiyo...REZALET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Black-ice said: patiden benden başka finallere giren yoktur heralde artık yeter artık çok sıkıldım şuan bişey olsa bi anda rockkasa ışınlansam BÖYLE BİŞEY OLSUN lütfen çok sıkıldım ölüyorum lan yarın son. tam olarak 1 aydır sınavlara giriyorum. 12 ders aldım bi dönemde. ve her dersten 4 sınav hakkım var. sınav programı yapmadılar resmen. hocaların alakası yok. sınavlardan 1-2 gün önce ben gidip söyledim yarın sınav var hocam benim falan diye. yarın okulda yokum şimdi yapiym diyip zorla sınav yapan mı dersin ben yapmam senin sınavını diyip 1 hafta bekleten mi dersin. bütün program birbirine karıştı. neye çalıştığımı bilmeden birsürü sınava girdim. allak bullak. tam olarak 30 aralıktan beri sınavlara girip çıkıoyrum 2 günde bir falan. artık beyin ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 final stresi ne keyifli bişeydir be. bitince total relax hale geçmek fln. özledim okul günlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar