bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum ama. İD SOTH diye bir görev havaalında geçiyor. thermal dürbünle teröristleri öldürüyoruz ya o görev. Hepsini bitirdim sonra office girdim.Ordaki adamlarıda öldürdüm asansörlere gittim ama güç olmadığı için çalışmıyor. 3 tane terörist aşşağıda bilet alanında duruyor.Ama bana yürüyen merdivenlerin ordaki balkondan çalışmamı söylüyor. Anlayaman!!! ?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Balkondan aşağı bakıp dürbünle o malum kişiyi tespit edeceksin bildiğim kadarıyla. Fotoğrafını çekiyordun galiba ama tam hatırlamıyorum sadece tespit etmen yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Kuzenim bitirmişti oyunu, lafı açılmışken sordum c/p yapıyorum sözünü: "aşşa termalle bakıp tespit ediosun orda adamı, sora leveldaki bütün teröristleri öldürdüysen önündeki kapı açılıyo.."[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 evet bitirdim meğerse basınca fotoğraf çekiyormuş sonu güzel bitmedi ya.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar