DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Arkadaslar oynayan var mi bunu? Benim ps3'te goruntuler pcden daha kotu gozukuyor sanki, ayarlayamadim? Bir de 3d oynanabiliyor ama ne lazim oynamak icin ne tur bir gozluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 gerçekten para verdin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Abi..almayın o oynu almayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 3D oynamak için 3D destekleyen yeni tv lerden lazım yoksa sırf gözlükle olmuyor maalesef. Hani PC demosunda RealD den çaldıımda dahil olmak üzere her türlü gözlüğü denedim olmadı :). Birde oyun çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oyun kotu degil bilgisayarda harika bir oyundu, ama ps3te grafikleri pc'den daha kotu geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 e normal, 4 yıllık donanım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oha lan o kadar oldu mu, vay anasini yaa. bana hala bunlar yeniymis gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abı zaman gectikce hardwareı cözücekler daha super grafikler olucaktı hanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben de onu bekliyorum hala sdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sony şirketinin tek gayesi avatar oyunu idi, allah kahretsin xbox bunuda ps3 den iyi yaptı.vah vah vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Xboxda oynadim kotuydu ps yede aldim berbatti cok boktan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 pc de de beğenmemiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hep bole oluyo jason bouneunda oyununu aldik bi hevesle 10dk da oyun bitti ironmanide aldim kotu cikti batmani almadim yilin oyunlari arasina girdi bi dus almam lazim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Seni duş kesmes bence hamama git :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Gittim geldim dantes inf alicaktim gowu beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar