Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kde uygulamalarını windows'ta çalıştırmak için kde for windows diye bişi varmış. dual boot etmeye gerek kalmadan windows üstünde kde aktif oluyormuş. http://windows.kde.org/ bir de ulteo virtual desktop varmış, o da benzeri bir sistemmiş. http://www.vistax64.com/software/171415-ulteo-desktop-beta-s.html pek anlamadım bunlar nedir felan. ayrı bir sistem açmadan direk windows üstünde bundle gibi çalıştırabilmek istiyorum kde uygulamalarını. acaba hangisini kullanmak gerekli. linuxçüler daha iyi anlar sanırım bu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 /summon GERGE diyelim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ilk verdiğin link deki adam kde application ları native olarak yani windows da build edilmiş halde sunuyor. ikinci link container için de emulation yapıyor. Senin istediğin ilk linkdeki feature set e daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 container içinde dediğin virtual pc gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 virtual pc mantıgında çalışıyor evet. Kendi kaynakları ve uygulama seviyeleri vs. mevcut. Container dan kasıt, web browser. Google ın OS ine benziyor, ister web browser da çalışabiliyor ister linux kernel üzerine yazdıkları işletim sistemini kurup takılabiliyorsun. Dediğim gibi ikinci option senin işine yarayacak bir çözüm degil, farklı amaçlar için yazılmış icatlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 deniyorum da bu sıralar abi şahane bişiymiş bu ya. Windows üstünde Kate kullanıyorum yahu, konqueror kullanarak diskler üzerinde dolaşıyorum, dosyaları açıp inceliyorum. çok eğlenceli bir şeymiş. KDE'cileri daha bir sevmeye başladım ben, şeker gibi adamlar. O değil de, bir de KDevelop ve Kdenlive olsaydı şu sistemde, Windows Über Edition kullanıyormuş gibi olcaktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Şimdi bir baktımda tekrar; Amarok filan, herşey çalıştı çok güzel. Ne diyoruz: Amarok!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bi ara kde for windows pek stabil değildi sanki öyle bişeler okumuştum. şu an ne durumda doğru düzgün çalışıyo mu? ben de kullanabilirim öyle incelemesine. GERGE Amarok un diğer playerlardan farkını biraz anlatabilir misin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kde denilen zimbirti GDE degil mi zaten? nasi calisiyor anlamadim, adam programi unixe gore yazdiysa sende istedigi kadar kde destegi olsun calismaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Şu anda Amarok çalışıyor zaten. İlk şarkıyı açana kadar takıldı biraz (sonra öğrendim ki KDE for Windows'un kütüphaneleri yüklemiş) ama şimdi sorunsuz. Amarok'un farkı anlatmakla bitmez ama. Eğer büyük müzik kütüphanelerini seviyorsan en iyisi. Buraya bak: http://www.softpedia.com/reviews/linux/Amarok-Review-138018.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 senko said: kde denilen zimbirti GDE degil mi zaten? nasi calisiyor anlamadim, adam programi unixe gore yazdiysa sende istedigi kadar kde destegi olsun calismaz ki Windows versiyonu çıkardılar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abi yanlis biliyorsam duzeltin de kde denilen sey gnome gibi degil mi desktop envoirment. yani sadece pencereler sunlar bunlar gibi graphical olaylara bakiyor, simdi ben gidip unixe uygun bi program yazsam, e bu winde calismaz ki? adam gidip socket.h ile yazacak win icin winsock kutuphanesi ile yazilmasi lazim bi network zimbirtisinin windowsa kde yuklesek anca iste foobar kde'nin sistemini kullanarak aciklir linuxteki gibi gozukur, iste carpti tusu simgesi vs degisir menuler degisir ama windows icin yazilmis compile edilmis bir foobar da ise yarar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 KDE'nin bissürü programı var. DM evet ama onun yanında bir sürü programlar geliyor. Amarok, Kate, Okular... Onları Windows'a uyarlamışlar. Ayrıca DM olarak da kullanabiliyorsun istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar