Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 böyle hayatımda belirli periyotlarla bu şarkıya sarıyorum. bir açtığımda da en az 2398832492 kere falan dinliyorum. bilmeyenler varsa kaçırmasın zira mükemmel bir şarkı bu. böyle dinlerken karnınızda bişiler oluyor,ilginç bir his.sesle uyumu falan. mükemmel şarkımız.tehlikelidir. güzelliği tanımlanamayacak nitelikte bence. kesinlikle dünya üzerindeki en güzel şarkılardan biri. sözler. drink up, baby, stay up all night the things you could do, you won't but you might the potential you'll be that you'll never see the promises you'll only make drink up with me now and forget all about the pressure of days do what i say and i'll make you okay and drive them away the images stuck in your head people you've been before that you don't want around anymore that push and shove and won't bend to your will i'll keep them still drink up, baby, look at the stars, i'll kiss you again between the bars where i'm seeing you there with your hands in the air waiting to finally be caught drink up one more time and i'll make you mine keep you apart deep in my heart separate from the rest where i like you the best and keep the things you forgot the people you've been before that you don't want around anymore that push and shove and won't bend to your will i'll keep them still Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bende alişan ikimize birden remixi seviyorum bazen fazladan bi d harfi koymusum edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ölürüm biterim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Bella'nın verdiği şarkı sanırım kızlara özel etkisi olan bi şarkı, beni pek öyle etkilemedi. James Blunt ise dünyaya en büyük kötülüklerden birini yaptı yani şu şarkıyı söyleyerek. Kim bilir kaç gencin hislerine tercüman oldu. Yapılmış en iyi ayrılık şarkılarından biri, hatta en iyisi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 benimki öyle ayrılık şarkısı falan değil.yani birini düşünerek dinlenilecek bir şarkı değil. yani garip olan o bence,hani hiçbişi yokken etkiliyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Hayatımın en boktan dönemlerinden birinde loopta çalıyordu bu şarkı. O yüzden pek elim varmıyor artık açmaya. Emily Haines cover'ı da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ben de dönem dönem bu şarkıya sarıyorum cidden. Bence de muhteşem. Açtım mı arka arkaya 100 kere dinliyorum en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 burning every bridge that i cross, to find some beautiful place to get lost, to find some beautiful place to get loooost uuuuuh huuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ben buna sardim cok feci. cok tatli sarki, huzur veriyo^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 barların arasında barların arasında kaldırımlar kıyısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Soho Dolls - Bang bang bang bang çok şirin. Ben de buna sardım. Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 burası between the bars topiği ya. onu yüceltmemiz lazım.mükemmel falan dememiz lazım. ben in a manner of speaking koymuyorum siz goodbye my lover falan koyuosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ben de bu sarkıya sardım.sdf bi de buna sardım ikisi arasında gezegenler arası fark var.ruh halime bak lan.omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ŞARKI KOYMAYIN AMA YA. şimdi ne alaka ühü alanis ile between the bars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 eh iyi ben de o zaman in a manner of speaking koyuyorum ama herkes between the bars ı dinlesin.OKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 AHAHAHHAHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 @ viva =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 o zaman http://www.youtube.com/watch?v=xPrGYakUgMs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar