SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 çünkü köftelerinin tadı mukavva gibi değil
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Burger King, Big King hariç fail, Mc Donald's da ise seçenek daha çok. O yüzden her zaman takdir etmişimdir Mc'i.
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 mc patatesi ve sıcak çikolatası hariç hiç bir konuda burgerla yarışamaz. ha oyuncakları güzel bi de hı hı evet .
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ferrero said: Burger King, Big King hariç fail, Mc Donald's da ise seçenek daha çok. O yüzden her zaman takdir etmişimdir Mc'i. ekstra peynirli, domatezsis steakhouse un içine tuz patates barbekü sos ve acı sos bileşimini deneyip bunu söylüyorsan dilindeki tat tomurcuklarını kotrol ettir bence.ha yok denemediysen bire bir dene :) bir de hem mc hem bk yı deli gibi seven kimse tanımadım, yaptıklarının içine bi şekilde bağımlılık yaratıcı yada karşı tarafınkini beğendirmeyici(!) bir şeyler mi koyuyorlar acep
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Archangel_ said: Ferrero said: Burger King, Big King hariç fail, Mc Donald's da ise seçenek daha çok. O yüzden her zaman takdir etmişimdir Mc'i. ekstra peynirli, domatezsis steakhouse un içine tuz patates barbekü sos ve acı sos bileşimini deneyip bunu söylüyorsan dilindeki tat tomurcuklarını kotrol ettir bence.ha yok denemediysen bire bir dene :) bir de hem mc hem bk yı deli gibi seven kimse tanımadım, yaptıklarının içine bi şekilde bağımlılık yaratıcı yada karşı tarafınkini beğendirmeyici(!) bir şeyler mi koyuyorlar acepbenim ikisinden de sevdiğim burgerlar var. Mc'te Quarter Pounder acayip döver diğerlerini. BK'da ise Steakhouse tabi ki. Mc'in cheeseburgeri daha güzel geliyo bana bi de.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Şu Steakhouse kırdı geçirdi ortalığı zaten. Her türlüsü güzel ya :( Gerçi Burger King'in biçok şeyini beğeniyorum ben. Big King, Tendercrisp, King Chicken, Steakhouse, King Nuggets, Chicken Fries falan. Ama McDonalds'ta en beğendiğim şey Double McChicken. Çok güzel yapıyo adamlar. Quarter Pounder ve MegaMac de güzel. Patteslerine girmiyorum bile, efsane :P
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 peynirli bi sosunu denedim bok gibi. almayın bildigin icine koydukları penyiri eritip dondurmuslar. anlamsız
Denn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 buffaloyla barbekü arasında kalsam da buffalo! steakhouse mükemmel, evet. of canım istedi acmayın böyle seyler
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bk nın chicken wings hariç tavuk içerikli seçeneklerini sevmiyorum.patates konusunda da herkes mc der ama bk daki genelde optimum pişme süresinden daha çabuk yağdan çıkartılıp servis ediliyor(yetiştiremiyorlar :P ) ama normal sürede durunca patatesi de çok çok güzel bence
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Sarımsaklık Mayonez ve Patetez Kaka ve Ronaldodan bile daha güzel ikilidir.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 mcdonalds ın vişneli turtası var yanına dondurma koyduruyorsun süper oluyor başka birşey için gitmem mc e.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Buffalo sos ve pattis ikilisi de en az sarımsaklı mayonez & chicken fries ikilisi kadar ölümcül. Lost çıksın, ölümüne yiycem akljsfh
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 burger king'in soslarının çoğu güzel ama genede hardalı hiçbirşeye değişemiyorum..
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yha renc olmadan yiyemiyorum igrinti geliyo inanabiliyo musunuz saka gibi
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Steakhouse'un neresi güzel ya ? Big King varken tenezzül etmem. Ben Mc her türlü yerim, Burger King sos vermesin anında bırakırım. Big King kaldırılsın bir daha önünden geçmem.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 burger king sosu degil ki lan bunlar, normal sos, bkde satiliyo diye ona mal etmeyin.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sinirlendim ya, ellerim kipkirmizi oldu titriyo.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bence normal sos değil mesela bk deki acı sosun tadını hiç bir acı sosta bulamadım, ki bir çok sosta denemişimdir. Buffalo sosta satılıyorsa haberim yok hiç görmedim. eğer varsa bana da söyleyin de gidip alayım her ikisinden de.
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 RRRRRRrrrrrraaanch ve ilk göz ağrım summersucklı mayonez.
Öne çıkan mesajlar