Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King sosları anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ferrero said:

Burger King, Big King hariç fail,
Mc Donald's da ise seçenek daha çok. O yüzden her zaman takdir etmişimdir Mc'i.

ekstra peynirli, domatezsis steakhouse un içine tuz patates barbekü sos ve acı sos bileşimini deneyip bunu söylüyorsan dilindeki tat tomurcuklarını kotrol ettir bence.ha yok denemediysen bire bir dene :)
bir de hem mc hem bk yı deli gibi seven kimse tanımadım, yaptıklarının içine bi şekilde bağımlılık yaratıcı yada karşı tarafınkini beğendirmeyici(!) bir şeyler mi koyuyorlar acep
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Ferrero said:

Burger King, Big King hariç fail,
Mc Donald's da ise seçenek daha çok. O yüzden her zaman takdir etmişimdir Mc'i.

ekstra peynirli, domatezsis steakhouse un içine tuz patates barbekü sos ve acı sos bileşimini deneyip bunu söylüyorsan dilindeki tat tomurcuklarını kotrol ettir bence.ha yok denemediysen bire bir dene :)
bir de hem mc hem bk yı deli gibi seven kimse tanımadım, yaptıklarının içine bi şekilde bağımlılık yaratıcı yada karşı tarafınkini beğendirmeyici(!) bir şeyler mi koyuyorlar acep
benim ikisinden de sevdiğim burgerlar var.
Mc'te Quarter Pounder acayip döver diğerlerini.
BK'da ise Steakhouse tabi ki. Mc'in cheeseburgeri daha güzel geliyo bana bi de.
Mesaj tarihi:
Şu Steakhouse kırdı geçirdi ortalığı zaten. Her türlüsü güzel ya :(
Gerçi Burger King'in biçok şeyini beğeniyorum ben. Big King, Tendercrisp, King Chicken, Steakhouse, King Nuggets, Chicken Fries falan. Ama McDonalds'ta en beğendiğim şey Double McChicken. Çok güzel yapıyo adamlar. Quarter Pounder ve MegaMac de güzel. Patteslerine girmiyorum bile, efsane :P
Mesaj tarihi:
bk nın chicken wings hariç tavuk içerikli seçeneklerini sevmiyorum.patates konusunda da herkes mc der ama bk daki genelde optimum pişme süresinden daha çabuk yağdan çıkartılıp servis ediliyor(yetiştiremiyorlar :P ) ama normal sürede durunca patatesi de çok çok güzel bence
Mesaj tarihi:
Steakhouse'un neresi güzel ya ?
Big King varken tenezzül etmem.
Ben Mc her türlü yerim, Burger King sos vermesin anında bırakırım. Big King kaldırılsın bir daha önünden geçmem.
Mesaj tarihi:
bence normal sos değil mesela bk deki acı sosun tadını hiç bir acı sosta bulamadım, ki bir çok sosta denemişimdir. Buffalo sosta satılıyorsa haberim yok hiç görmedim. eğer varsa bana da söyleyin de gidip alayım her ikisinden de.
  • Yeni Oluştur...