LesterPiggott Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sizce tek başıma yurtdışında yüksek lisans olayına girmelimiyim ? Ülke uzak gidersem 1 sene sonra gelirim anca, aile dost kimse kalmıcak daha sonra çalışırım fln diyorum kendi kendime bu iş uzar 3-4 seneye. Yalnız olmak genelde pek koymaz bana ama sırf sıkıntı olur yaşayamam diye vazgeçmek üzereyim. Sizce ne yapmam lazım, 1-2 gün içinde karar vermem lazım? saol paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 _artıları eksileri hesapla hangisi mantıklı ise onu yap _hayat seni nereye sürüklerse her türk gibi 2.ciyi secmelisin :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Git yurtdışına. Zaten yalnız kalmazsın orda merak etme. Elbet edinirsin AHBAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Selam ARKANA BİLE BAKMA saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kalbinin sesini dinle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Tenekeadam said: Selam ARKANA BİLE BAKMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gitme, turkiye'nin sana ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 eğer yurtdışında tek başına yaşıyanlar yardım ederse daha iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ne bilelim birader biz senin nasil yapicani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Redeagle said: Tenekeadam said: Selam ARKANA BİLE BAKMA saygılar --- geri gelmeyceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yuksek lisansta gidebilecek yastasin zaten, git tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yurtdışında tek başına yaşayanlara kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 korkacak bir sey yok imkanin varsa git ilk zamanlarda belki biraz zorlanirsin ama sonra hersey yoluna giriyor kendimden biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 imkanın varsa durma diyorum sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ama şunu unutma yabancı ülkeye girişte pasaport kontrolü yaparlar masabaşında bi adam olur. o adamın gözlerinin içine bak ve çıkarıp masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 asdadklşasdklşasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben de burdan sorayım.Okulum bitiyor bu sene, izmirde yaşıyorum. planım şu : okulu bitir-istanbul'a git iş bul-iş bulduğun şirket seni yurtdışına transfer edecek bir şirket olsun misal ernst&young-istanbulda 2-3 seneden sonra yurtdışına git hem master yap hem çalış-duruma bak yerse devam et yemezse gel türkiyeye bedellini yap babalar gibi çalışmaya devam et. sizce bu planın oluru var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 her türlü oluru var fakat calismaya basladiktan sonra istanbul da kurdugun yasamin birakip herseye sifirdan baslamayi göze alabilirsen olur genelde is hayatina girince master yapmaya cikanlar en kisa zamanda dönmek icin bir taraflarini yirtiyorlar okul sonrasi master denersen daha kolay olur senin icin tabi ülkeden ülkeye degisiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: ben de burdan sorayım.Okulum bitiyor bu sene, izmirde yaşıyorum. planım şu : okulu bitir-istanbul'a git........... Yeter ya gelemeyin İstanbul'a. Yakında İstanbul'un nufusu 70 milyon olucak. Oturun oturduğunuz yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gidersem kanadaya giderim ama iş tecrübesi olmadan master yapmak istemiyorum bu bir.Bir de yurtdışına gittiğimde adam gibi çalışabileceğim bir iş bulabilecek yetenekte olayım istiyorum.Bir tanesi uluslararası bir tütün firması bir tanesi de lojistik alanında önde gelen holdinglerden biri olmak üzere 2 tane stajım var, hiç olmadı istanbul'da düzgün bir firmada işe başlamama yardımcı olacak tanıdıklarım var vs. Yani bu plandaki temel amaç ben buradan kanadaya veya amerikaya gittiğimde burda çalıştığım şirketin oradaki ofislerinde devam edebileyim. Hayal kurmak güzel şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahaha yurtdisina ciktiginda bunun beteri ile karsilasabilirsiniz tabi :) yeter lan gelmeyin artik her taraf yabanci oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 "Golden Virginia" said: ama şunu unutma yabancı ülkeye girişte pasaport kontrolü yaparlar masabaşında bi adam olur. o adamın gözlerinin içine bak ve çıkarıp masaya vur usdhaushda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sipeyskeyk said: Hayal kurmak güzel şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Pek iç açıcı bir not ortalaman yoksa ve yurtdışına master'a gitmek istiyorsan iş tecrübenin baya iyi olması lazım. Yani bol bol staj yapmak hatta mümkünse bi iki sene bi yerde çalışmak iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 not ortalaması demişken http://forum.paticik.com/thumbnails/8cc/ca5/f05/63e/6e1/e58/463/d8e/2f7/25a/b9_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar