Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Uzun saça en iyi bakım makasla yapılandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kafaya mı sürüyon ısırgan suyuyu bi an önce uzatırsa denerim de zarar vermesin saça bıktım artık uzasın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 İçsek olur mu? Saçına sürüyorsundur heralde, ama saç uzamasını hızlandıran şeylerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta saçın beslenerek uzaması gerekiyor, diğer türlü zayıflar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yoo içiyosun =)) saçına da sürüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya koca karı ilacları surmeyin basınıza. kelin merhemi olsa kendi basına surermis diyip kacicam burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 zaten tamamen bitkisel hatta düz bitki başka faydaları da varmış ama her faydalı şey gibi iiğğrençç bi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Hem saça sürünce işe yarıyor, hem de içince işe yarıyorsa içmemizin yan etkileri olmasın boşaltım sırasında? Çilek de faydalı ama süper tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 puftttt gümmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 copry dişi agrıyana da rakı ic dicek ya :( sagliklarimiz kimlere emanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya amma seyyaptiniz ya uzatmak istiyosan kestirmeyecen temiz adam olacan yikanacan vs bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ahahhaha iyi de pekmez kan yapar di mi sırf hekimsin diye kansız insana pekmez ye demek yanlış mı? hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya kestirsin isterse de yani. ben kestire kestire uzattım. uzun surdu tabiki digerlerinden ama bu da bi yol yani. onun dısında cidden duzenli yıkayın ve tarayın saclarınızı yeterli. eger zaten kıvırcık vs ise kotu duruyorsa o kadar ugrasacagınıza kestirin yani saclarınızı. herkeste guzel durcak diye bir kaide yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 pekmezden girdin simdi bisi bulamadı ona dur. dusunmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 haklıymıssın. ama bence gene de ısırgana guvenmeyin. lanet bir bitkidir ne de olsa. kucukken topum ısırgana kacmıstı da:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ot olarak başımıza sürsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ahahaha dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 beauty comes with pain lafından yola çıkarsak iş görür belki ama kızların denemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bitlenmişten beter olursun öyle beauty olmaz olsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ya 1 metre saçım var bakım falan yapmıyorum abi, düzenli de taramıyorum, ama gayet sağlıklılar, düzenli yıkıyorum sadece. Uzamıyorsa vardır bir bildiği =) Isırgan dökülmeye karşı etkili copry-chan, uzatmıyor saçı, en sağlıklı uzatma yöntemi ucundan azcık kestirip düzenli bakım yapmak canıms =( Ayrıca senin saçların kısa gayet güzel uzatma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 en iyisi bol bol yumurta tüketmek en çok protein onda war saçlara çok ii geliyor o proteinler direk saça gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kokarsın lan yumurtayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 isirgani yumurtaya tercih ederim.kafama bile surerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yumurtayı sürmiceksinizki saça yiyeceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 balığı kafana bağlican 2 hafta çıkarmican. süper iyi gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar