Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 teşekkür ettim herkese (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 site açılmıyor ne biçim host bu (hostun di olduğunu varsayarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hakkaten açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Tim naptı allah bilir. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 site değil de host gitmiş. nazar nazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Yav bi karikatür ekledim ama bu anasayfada karikatürün önizlemesi gözükmüyor. Wordpress arayüzünde nereye girecez? Onu nereye ekleyecem? Bi yardımcı olsanız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Vallahi iyice karıştı di, bi tuto plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi yalnız sitenin altına "hali hazırda internette olan karikatürleti koyduk" demek telif olayını atlatamnıza yaramıyor be ilk başta sadece dergilerin kendi sitelerinde yayınladıklarını yayılıyorsuznu diye düşündümd e taratılıp konmuş karikatürler de var dikkat telif davası açılmasın bari adamlarla görüşseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi ben daha yeni telif hakki ile bir dava ile karsi karsiya gelmis bir insan olarak aman diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ha siteye reklam vs almazlarsa telif sahipleri insiyatif kullanır diye düşünüyorum bu arada ama reklam alma olayı olursa sorun çıkaiblir tabii sayfa dibine "ticari amaçgüdülmemektedir" gibi bir ibare var tabii bu bağlamda sayfa uzantısını .com yerine .org yapın internet hukukunda .org uzantılı adresler ticari gelir kaygısı olmayan internet siteleri olarak geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi cok manyak var hani karikatur cizen adam takarmi ama eger takarsa tazminat bile ister yani. ticari amac gudmeyince belki maddi bsi olmaz ama siteden icerik kaldirilmasi ve kapatilmasi mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tutarsa dergilerle doğrudan anlaşma bile yapılabilir yani, adamın seni uyaracağı kadar işi ilerletmiş olursan her şey mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 önce içerik kaldırılması talep ediliyor (kağıda baskı bir yayım olsa tezkip yayınlatıyorlar) işte 2 ihtar veriliyor kaldırılmazsa zaten 2. ihtarı takiben kapatma davasına dönüyor olay ya da tamzinat bilemedim hatırlamıyoum şimdi penguenin kendi sitesinde kamuya açık yayınladıklarını snırlı şekilde kullanaibliyorlar da uykusuzda böyle bir şey olmadığı için (ki o yüzden taranmış eserler yayınlanıyor) sorun yaratır hani şimdi olmasa da.. sitenin hiti arttıkça duyuldfukça sorun olailbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 olabilir ama benim dedigim de mumkun arastirmak lazim acaba kaynak gosterip yayinlamak gibi seyler mumkun mu? hukuki acidan arastirin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 http://www.karikatube.com/5 bulanamayan sayfalar guzel olmus of :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bazı karikatürlerin yazısı çok küçük, üst üste bunlara denk gelen biri kolayca soğuyabilir bence siteden, büyük harfli koyamıyosanız hiç koymayın daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 -Crawler- said: http://www.karikatube.com/5 bulanamayan sayfalar guzel olmus of :P eheh ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 BabacumMostors said: önce içerik kaldırılması talep ediliyor (kağıda baskı bir yayım olsa tezkip yayınlatıyorlar) işte 2 ihtar veriliyor kaldırılmazsa zaten 2. ihtarı takiben kapatma davasına dönüyor olay ya da tamzinat bilemedim hatırlamıyoum şimdi penguenin kendi sitesinde kamuya açık yayınladıklarını snırlı şekilde kullanaibliyorlar da uykusuzda böyle bir şey olmadığı için (ki o yüzden taranmış eserler yayınlanıyor) sorun yaratır hani şimdi olmasa da.. sitenin hiti arttıkça duyuldfukça sorun olailbir ya pek düşünmedim. ihtar gelmeden, direk bi yaptırım uygulanmaz sanırım. gelirse de kapatırız. bi giderimiz yok zaten. gelirimiz de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ekleyice thumbnail görükmüyo bende onu nasıl yapacağıma hala vakıf olamadım bi de karikatür sayfasının altına sağa sola (eklenme sırasına göre ileri geri) gitme hödöleri olsa negzel olur. mümkün mü bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bir tutorial yazip yayinlicam canlarim. Bu arada bu hosting muhabbeti ile ilgili olarak sunuculardan birinde bir sorun var ama cozemedim bir turlu. Daha dogrusu cok nadir bir sorun yasiyorum sanirim. Lakin daha yeni disk'i degistirdim. Yetmedi ustune disk kablosunu degistirttim. Artik o da yetmedi sunucu donanimini tumden degistirticem. Hayir bi de ayda yilda bi disari ciktim iki saatligine o ana denk geldi =) Actim netbook'u baktim connect card yok yanimda. Telefonu actim dedim telefondan halledeyim, yemedi bas edilecek gibi degildi telefonla. Sys Admin bir arkadasimi aradim, dedim hallet bunu eve gidiyorum yoldayim. Neyse efenim tum plani pic edip taksiyle eve vardigim an duzeldi sorun. Ozur diliyorum kesinti sebebiyle. Tamamen kaderin benim etkinligimi pic etmeye yonelik bi girisimdi. Arada siz de patladiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 umut sarıkaya diye arattığımda çıkan karikatürlerin hepsine sırayla bakabilsem? önceki - sonraki butonları yani, öyle bişey var da ben mi görmedim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bakalim ayarlamaya calisalim o tip biseyi. Ana sayfa icin de dusunmustuk aslinda benzerini. Bu arada telif haklari konusunda da yazacaktim unutmusum. Cizerler izin verse bile sorun cikmasi muhtemel aslinda. Zira basim ve dagitim haklari cizerlere degil yayin evlerine aittir. Yine de kesfedilmeyi beklemek yerine musait bir vakitte "bakin biz boyle bisey yaptik, para neyim kazanmiyoruz, sadece aklimiza gelen karikaturu icindeki yazi ile aratarak bulabilmek istiyoruz" diyerekten derdimizi anlatma niyetindeyiz. Belki uygun bir noktaya gelinebilir bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 para için yapmıyoruz mu? reklam koymayacak mısınız cidden? e niye ki? giderler vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Abi koymayiz heralde. Direkt suc cunku. Hani alan adi ilk aklima geldigi saniyelerde "ziyaretci sayisinin da paranin da mina koruz" gibi bi an gecti tabi ama telif haklari vesaire gelmemisti o anda aklima =) Hani alan / trafik dert degil. Belki bir sure sonra ziyaretcilerin ve wordpress'in yaratacagi islemci yuku sorun olabilir ama o zamana kadar dert degil cidden. Kabaca bi hesapla; bu site olsa da oduyorum sunucularin pararasini, olmasa da oduyorum. edit : google reklamlarindan falan bahsediyorum bu arada. onun disinda esin dostun reklamini ya da kendi sitelerimizin reklamini yapabiliriz heralde. o acidan guzel olabilir bir sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Saeros said: umut sarıkaya diye arattığımda çıkan karikatürlerin hepsine sırayla bakabilsem? önceki - sonraki butonları yani, öyle bişey var da ben mi görmedim yoksa abi öyle bişey var da karikatür az olduu için henüz........................... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar