Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karikatur sitesi icin gonullu ya da ucretli calisacak arkadas.

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Hazirlamakta oldugum karikatur sitesi icin verilen karikaturleri yarattigimiz sablona uygun sekilde siteye girebilecek, gonullu arkadaslar ya da ucretli calisabilecek arkadas ariyorum.

Teklif edebilecegim ucret girdi basina maksimum 0.1 TL olacak (pek fazla bi ucret olmadiginin farkindayim lakin ne yazikki durum bu sekilde). Yine de ihtiyaci/bos vakti olan kisi bir kac gun icinde 100 liranin ustune konabilir rahatlikla.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi wordpress sisteme post girilecek iste.

Gondericem karikaturleri, asagidaki gibi bir sablona sadik kalarak girilecek sisteme.

Duzgun bi baslik secilecek
Kategoriler duzgun secilecek
Tag'ler duzgun yazilacak
Karikatur metni karikaturun altina eklenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Selam,

cüzi bir miktara karşılık sitemde sitenizin reklamını yaparım diyecektim ancak bunu hosting ücretindeki ufak bir indirim karşılığında da yapabilirim. Neticede aynı şey oluyor =p

bizim sitenin de hitleri güzelleşti baya hani rakibimiz de yok artık.

benden söylemesi yane

site sahibi diğer arkadaşlara da duyrulur.

edit: yalnız site fevkalade olmuş
hem fikir yönünden de baya işe yarar bişey düşünmüşsünüz. hani milyon tane karikatür sitesi olsa dahi hiç birinde "ya şöyle bi karikatür vardı nerden bulcam ben onu şimdi" diye meramımızı gideremiyorduk. gz
Sosyal ağlarda paylaş

düşünmüştüm böyle bir şeyi fakat üşengeçliğimden hayata geçiremedim her zamanki gibi sadşlk. he bi de ocr falan kullanılır, bunları otomatik yapar gibi ütopik bi düşüncem vardı. abi sahibi geldi yazınca o karikatürü getiricek bi sistem.

ayrıca hakkaten çok güzel olmuş. bir de en beğenilenler tarzı bi top20 yapsanız harika olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Ulan siteyi ben yapıyorum repleri sen topluyosun olmuyo qanqa

di said:

FromTheHell said:

site çok şirinmiş lan, tebrix

O sirinlik icin Dinan'i aramiza alip sulu sulu opuyoruz hep birlikte =P

Iki gun sonra begenmicek kendi yaptigini, degistirelim dicek ariza ya neyse.

eben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...