di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Selamlar, Hazirlamakta oldugum karikatur sitesi icin verilen karikaturleri yarattigimiz sablona uygun sekilde siteye girebilecek, gonullu arkadaslar ya da ucretli calisabilecek arkadas ariyorum. Teklif edebilecegim ucret girdi basina maksimum 0.1 TL olacak (pek fazla bi ucret olmadiginin farkindayim lakin ne yazikki durum bu sekilde). Yine de ihtiyaci/bos vakti olan kisi bir kac gun icinde 100 liranin ustune konabilir rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben yaparım 0.1tl ye sdfg harbi yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Nasil bisey lan, detayli anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Abi wordpress sisteme post girilecek iste. Gondericem karikaturleri, asagidaki gibi bir sablona sadik kalarak girilecek sisteme. Duzgun bi baslik secilecek Kategoriler duzgun secilecek Tag'ler duzgun yazilacak Karikatur metni karikaturun altina eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bana yolla karikaturleri ama yapmam okur gulerim olmazmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sitenin hızı yeterliyse en kötü ihtimalle yaklaşık 30sn/karikatür hızında yapılabilecek bi işlem. dakikada 20 kuruş, saatte 12 lira yapar. hadi 10 de. 6 saat çalışsan 60 lira. gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 30 sn öyle kolay deil. evet 5 sn karikatürü eklemek ama. Diyaloğu tam olarak girmenizi istiyoruz. Karikatürdeki belirgin olayı tag olarak girmenizi. mesela tayyip davul mu çalıyor tags: tayyip, erdoğan, davul vs gibi. //dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 o zaman 0.2ye yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hmm bi hesaplayalım http://i36.tinypic.com/4g1c82.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Selamlar tekrardan, Bahsettigim site ahanda suydu : www.karikatube.com Bir kac tane gonullumuz var simdilik. Yakinda daha bi guzel, daha bi dolu halde gorursunuz heralde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Selam, cüzi bir miktara karşılık sitemde sitenizin reklamını yaparım diyecektim ancak bunu hosting ücretindeki ufak bir indirim karşılığında da yapabilirim. Neticede aynı şey oluyor =p bizim sitenin de hitleri güzelleşti baya hani rakibimiz de yok artık. benden söylemesi yane site sahibi diğer arkadaşlara da duyrulur. edit: yalnız site fevkalade olmuş hem fikir yönünden de baya işe yarar bişey düşünmüşsünüz. hani milyon tane karikatür sitesi olsa dahi hiç birinde "ya şöyle bi karikatür vardı nerden bulcam ben onu şimdi" diye meramımızı gideremiyorduk. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 heklerim siteni, koyarim reklamimi ruhun bile duymaz =P evet aradiginiz karikatur hakkinda ufak tefek hatirladiginiz seyler varsa bulmaniz garanti olacak gibi bisey. karikatur icerigini ve ilgili tag'leri direkt ekliyoruz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 :D aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 düşünmüştüm böyle bir şeyi fakat üşengeçliğimden hayata geçiremedim her zamanki gibi sadşlk. he bi de ocr falan kullanılır, bunları otomatik yapar gibi ütopik bi düşüncem vardı. abi sahibi geldi yazınca o karikatürü getiricek bi sistem. ayrıca hakkaten çok güzel olmuş. bir de en beğenilenler tarzı bi top20 yapsanız harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 El yazisi abi karikatur yazilari. Ben bile okuyamiyorum bazen =) OCR hic okuyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 site çok şirinmiş lan, tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi de, umut sarıkaya karikatürlerinde detay yazılarını da girin plx. herkesi yendi yazınca çıksın direk mesela karikatür. anca öyle hatırlıyorum o elemanın karikatürlerini fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 FromTheHell said: site çok şirinmiş lan, tebrix O sirinlik icin Dinan'i aramiza alip sulu sulu opuyoruz hep birlikte =P Iki gun sonra begenmicek kendi yaptigini, degistirelim dicek ariza ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sitenin adresi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Yaziyo ya lan bi onceki sayfada, asagilarda. http://www.karikatube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ulan siteyi ben yapıyorum repleri sen topluyosun olmuyo qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fikir güzel, site güzel şimdiden favorites e koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 peki bişi sorucam, telif hede hödö falan tarzı bi sorun çıkar mı ileride? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben yeni çözdüm siteyi.oha tam aradığım site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dynun said: Ulan siteyi ben yapıyorum repleri sen topluyosun olmuyo qanqa di said: FromTheHell said: site çok şirinmiş lan, tebrix O sirinlik icin Dinan'i aramiza alip sulu sulu opuyoruz hep birlikte =P Iki gun sonra begenmicek kendi yaptigini, degistirelim dicek ariza ya neyse. eben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar