naraso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 çok abarttınız bence sos olayını abi , hani ben zaten sos kullanmıyorum genel olarak bi ara bi sarımsaklı mayonez yerdim onu da bıraktım belki o yüzden bana koymuyo ama , yani oraya 10 lira 15 lira veren 25 kuruş 50 kuruş daha verebilir. olay paraysa en baştan bunu vermeyin , dürüm falan yiyin daha ucuza mis gibi. eğer yaptıkları aç gözlülük diyorsanız da 2 seçenek var. ya parası komaz deyip alır yersiniz , ya da burger ı protesto için yemezsiniz ordan. not: usta her şeyi geçtim burgerın o iğrenç patteslerine ne sosu koyarsan koy tadı güzelleşmiyor , en azından benim için.
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler.
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Or1on said: 25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler. üzgünüm yapılmıştı. + bayat.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Or1on said: 25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler. O değil ki olay, 5 tane paket yaptırdım, içeceksiz, ama menü olmadığı için -ki menü kadar para aldılar- sadece birer sos verebilirim dedi. E- dedim patatesler büyük onlara bişey yok mu? Haydi dedi birer tane de onlara verelim. 4 barbeküye zaten ilave para aldı. Ya kaç paraysa versene şurdan ACI SOZ LAYN dedim. acı para ile de verilmiyormuş. yok yani yalvarsan vermiyo. Sonra shift manager denen biri geldi 17-18 yaşlarında bi bebe. Aşağılar gibi aldı 1-2 tane sos FIRLATTI pakedin içine. Bu paketlere deli gibi para verdim (50 liranın üstü tam anımsamıyorum şimdi) , bi de azar işittim. Eve geldim paketlerde gene de istediğim soslar YOKTU!!!!
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Or1on said: 25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler. olay 25 kuruş verip vermemek değil burger'ın yaptığı terbiyesizlik ahlaksızlık çağ dışı hareket!
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Brook said: gidip ağzına patlatsaydın paketleri. ağız olmaz , daha farklı yerler gerekir.
grumwel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 garip bir olay bnde ole duydum ama daha bugun gıttım ve 2 menuye 2 sarmısaklı mayonez 1 barbeku 1 acı sos aldım para wermeden :)
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 burger kingten isteğiniz, bi devlet kurumundan isteğinizden farksız. beğenmediyseniz almıcaksınız, satışları düşünce tüketici anketi yapacaklar, derdinizi orada belirteceksiniz, akabinde sosları tekrar bedava yapıcaklar veya yapmıcaklar
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bağdat caddesi burger king 1 sos için bile para istiyo.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yemek sepetinde 2 sos ücretsizdi, 3 olmuş o.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ayrıca şuan masamda bir adet bigking duruyor sddfg *özen*özen*özen*özen*özen*özen*
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu saatte bkin les hamburgerine ne ozensinler.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 10 liralık yemeğe özenmek ne lan ayrıca
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fakir muhabbetin inanılmaz baydı fistan.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yemeği fiyata göre seçmeyi nasıl adlandırsam bilemedim.ban sebebi sanırım.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 10 liraya iki kokoreç yerim ben niye özenilmesin.Burger a özenmem ama.Kokoreçe özendim bile.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bella said: fakir muhabbetin inanılmaz baydı fistan. ne yapabilirim senin için?
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 zorla mı okutturuyorum baydıysa benim postları okuma
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 öyle bi seçenek olsa okumazdım da benım postlarıma ithafen yazınca okumak zorunda kalıyorum.
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fakirler çok komik ya ahaha dün para istedi iyi hepsinden 20 tane ver dedim tavukla tostla felan yiyorum ballı hardalla mayonezi çok iyi.
Öne çıkan mesajlar