naraso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 çok abarttınız bence sos olayını abi , hani ben zaten sos kullanmıyorum genel olarak bi ara bi sarımsaklı mayonez yerdim onu da bıraktım belki o yüzden bana koymuyo ama , yani oraya 10 lira 15 lira veren 25 kuruş 50 kuruş daha verebilir. olay paraysa en baştan bunu vermeyin , dürüm falan yiyin daha ucuza mis gibi. eğer yaptıkları aç gözlülük diyorsanız da 2 seçenek var. ya parası komaz deyip alır yersiniz , ya da burger ı protesto için yemezsiniz ordan. not: usta her şeyi geçtim burgerın o iğrenç patteslerine ne sosu koyarsan koy tadı güzelleşmiyor , en azından benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Or1on said: 25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler. üzgünüm yapılmıştı. + bayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Or1on said: 25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler. O değil ki olay, 5 tane paket yaptırdım, içeceksiz, ama menü olmadığı için -ki menü kadar para aldılar- sadece birer sos verebilirim dedi. E- dedim patatesler büyük onlara bişey yok mu? Haydi dedi birer tane de onlara verelim. 4 barbeküye zaten ilave para aldı. Ya kaç paraysa versene şurdan ACI SOZ LAYN dedim. acı para ile de verilmiyormuş. yok yani yalvarsan vermiyo. Sonra shift manager denen biri geldi 17-18 yaşlarında bi bebe. Aşağılar gibi aldı 1-2 tane sos FIRLATTI pakedin içine. Bu paketlere deli gibi para verdim (50 liranın üstü tam anımsamıyorum şimdi) , bi de azar işittim. Eve geldim paketlerde gene de istediğim soslar YOKTU!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gidip ağzına patlatsaydın paketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Or1on said: 25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler. olay 25 kuruş verip vermemek değil burger'ın yaptığı terbiyesizlik ahlaksızlık çağ dışı hareket! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Brook said: gidip ağzına patlatsaydın paketleri. ağız olmaz , daha farklı yerler gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 garip bir olay bnde ole duydum ama daha bugun gıttım ve 2 menuye 2 sarmısaklı mayonez 1 barbeku 1 acı sos aldım para wermeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 burger kingten isteğiniz, bi devlet kurumundan isteğinizden farksız. beğenmediyseniz almıcaksınız, satışları düşünce tüketici anketi yapacaklar, derdinizi orada belirteceksiniz, akabinde sosları tekrar bedava yapıcaklar veya yapmıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bağdat caddesi burger king 1 sos için bile para istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yemek sepetinde 2 sos ücretsizdi, 3 olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ayrıca şuan masamda bir adet bigking duruyor sddfg *özen*özen*özen*özen*özen*özen* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu saatte bkin les hamburgerine ne ozensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 10 liralık yemeğe özenmek ne lan ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fakir muhabbetin inanılmaz baydı fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fakir muhabbeti degil burda hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yemeği fiyata göre seçmeyi nasıl adlandırsam bilemedim.ban sebebi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 10 liraya iki kokoreç yerim ben niye özenilmesin.Burger a özenmem ama.Kokoreçe özendim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bella said: fakir muhabbetin inanılmaz baydı fistan. ne yapabilirim senin için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fakir muhabbetini kesebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gerçekleri konuşmayalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 zorla mı okutturuyorum baydıysa benim postları okuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 öyle bi seçenek olsa okumazdım da benım postlarıma ithafen yazınca okumak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 senin işinde zormuş hakket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fakirler çok komik ya ahaha dün para istedi iyi hepsinden 20 tane ver dedim tavukla tostla felan yiyorum ballı hardalla mayonezi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar