Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king yapma bunu :(

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

çok abarttınız bence sos olayını abi , hani ben zaten sos kullanmıyorum genel olarak bi ara bi sarımsaklı mayonez yerdim onu da bıraktım belki o yüzden bana koymuyo ama , yani oraya 10 lira 15 lira veren 25 kuruş 50 kuruş daha verebilir.

olay paraysa en baştan bunu vermeyin , dürüm falan yiyin daha ucuza mis gibi.

eğer yaptıkları aç gözlülük diyorsanız da 2 seçenek var. ya parası komaz deyip alır yersiniz , ya da burger ı protesto için yemezsiniz ordan.

not: usta her şeyi geçtim burgerın o iğrenç patteslerine ne sosu koyarsan koy tadı güzelleşmiyor , en azından benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Or1on said:

25 kuruş bu kadar laf ediyorsanız burger king yemeyin, gidin mendil satın fakirler.

O değil ki olay, 5 tane paket yaptırdım, içeceksiz, ama menü olmadığı için -ki menü kadar para aldılar- sadece birer sos verebilirim dedi.

E- dedim patatesler büyük onlara bişey yok mu? Haydi dedi birer tane de onlara verelim. 4 barbeküye zaten ilave para aldı. Ya kaç paraysa versene şurdan ACI SOZ LAYN dedim. acı para ile de verilmiyormuş. yok yani yalvarsan vermiyo. Sonra shift manager denen biri geldi 17-18 yaşlarında bi bebe. Aşağılar gibi aldı 1-2 tane sos FIRLATTI pakedin içine.

Bu paketlere deli gibi para verdim (50 liranın üstü tam anımsamıyorum şimdi) , bi de azar işittim. Eve geldim paketlerde gene de istediğim soslar YOKTU!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...