xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 burda daha burger bilem yok. bi de başkent. hadi lan! gerçi olsa da bu soslar olmuyor yurt dışında kimi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 burgerı zaten sevmezdim iyi oldu gerçi bu uygulama uzun zamandır var madem soslarına bu kadar güveniyorlar neden migros gibi yerlerde direk burger king sosu diye satmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 2-3 tanesi satılıyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EspGuitars Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 1 patates kızartması alıp yanına 3 tane ketçap mayonez isteyen görgüsüzler vardı onlar için iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sattıkları soslar calvenin zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Calvenin acı sosuna baktım 8tl miydi neydi abi niye öyle o asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 e tamam işte o şişe 200 gramdır burgerda da 10 gram 25 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Abi yok küçücük bi şişeydi harbi küçücüktü ama.En fazla 6-7 tane o burgerdakilerden çıkardı büyüğü vardı 15tlydi. Sonra gittim burgera 4 tane acısos aldım 1ini yedim 3ünü eve götürdüm hem karnım doydu hem acı sosum oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 5 tl ediyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 etmiyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hmm fakirler ayaklanmış. ay kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben zaten 2 sos alıyordum. Problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ranch ve ballı hardal icin deger ya. hep bu ogrenciler yuzunden. gidin paraniza kiyip evinize ketcap filan alin cimri herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ranch için ben 50 kuruş bile vermeye razıyım. Negzel bişeydir o. Cacık gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 valla dun gittim taksim burger king e , yandakındna ıstedıler para ama benden ıstemedıler ıstedıgım sosların hepsını aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi kaç sos alıosunuz ki? ben 2 sosla kapıyorum olayı? zararlı zaten fazlası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 BonePART said: ya avrupa hesabi ise avrupada hersey ik ketcapda dahil parayla hatta mc donaldsda tualette parayla ole fantastik Londra da beles valla. Tuvaletleri de musteri ile sinirlandiramiyorlar. Istedigin gibi girip takilabiliyorsun. MCD larda ketchup, tuz, karabiber ve pecete ise restoranin ortasinda duruyor istedigin kadar aliyorsun. Ama sunu soyleyim Londra da Burger King cidden kalitesiz, MCD resmen tek parti iktidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 o kadar para veriyosunuz menüye suna buna 500 kurus daha verin yiyin istediğiniz gibi koymaz çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 çok kötü olmş direk ranch barbekü hardal istedim paralı dediler ya rezillik. 2 sostan fazlasıda değil direk ketçap mayonez dışındaki herşy paralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tmm hadi yapsınlar da. 2 menü 8 tl hehe diyip sostan geçirmek nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 3 tane sos istedim verdi bugün para mara da istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bu konuya bakınca aklıma bu gelio, karnım acıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 benden de sos için para istemediler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 megamac yedim demin. 4 tane barbekü sos istedim. birini pattizle yedim birini hamburgerin içine döktüm diğer ikisini dilimle lilili diye seri dil darbeleriyle ömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 adamınbiri said: benden bugüne kadar hiç istemediler ben hep kafama göre alıyodum kimsede para istemiyodu hatta fazladan sarımsaklı mayonez alıp eve götürüyodum senin yüzünden para ödüyormuşuz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar