sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Pek fazla bilinmeyen bir film. Teorilere falan çok açık, ilk izleyişte çok dikkat edilmezse direk anlaşılması kolay değil falan. Gerilim/korku ve tekneyle açılan 6 kişilik bir grubun açık denizdeki başlarına gelen fırtınadan sonra bir gemi tarafından kurtarılmaları ve sonra gemide başlarına gelen ilginç olaylar diyeyim. ama bildiğiniz klasik korku gerilimlerden değil, konuya bakıp "aman be bu ne?" demeyin. devamını özellikle yazmıyorum spoiler olmasın diye. ayrıca in treatment'tan melissa george oynuyor pek hoş hatundur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bi kaç gün önce izledim değişik bi film ama sonunu sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Birkaç gün önce indirdim (öhöm), izlemekle izlememek arasındaydım. Hadi bakalım nasılmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 pogodi said: bi kaç gün önce izledim değişik bi film ama sonunu sevemedim aynen de böyle. çok güzel! hayalet gemiden falan yola çıkmışlar; ama olmamış, olamamış. imdb baktım öven övene; ama gizemini ben en başta çözdüm. yok öyle bir gizem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 gemi demişler okyanus demişler, filmin adı da üçgen. bermudaya bağlamıyolarsa çok yaratıcıymışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bermudayla alakası var demişler ilk çekmeye başladıklarında ama filmde hiç o tür şeyler geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 up enteresan film. tavsiye ederim, kesinlikle underrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 baya bir önce izlemiştim. konu fena değil ancak oyunculuklar vasattı. bir coherence beklemek sanırım yersiz olur ancak izlenir. imdb puanı'nı baz almak yersiz ancak film için underrated denmiş. bence imdb puanı bu film için yüksek. muhtemelen pek anlamayanlar 'vooouuv ne harika bişe bu' çekip puanı vermişlerdir. http://www.imdb.com/title/tt1187064/?ref_=fn_al_tt_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 dasBock said: 'vooouuv ne harika bişe bu' çekip puanı vermişlerdir. http://www.imdb.com/title/tt1187064/?ref_=fn_al_tt_1 konusunu anlayamadığın belli senaryoyu çözemediğin belli, 2. kere izle veya yorumları falan oku. spoiler vermicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bir timecrimes değil tabii, ama timecrimes bu filmden esinlenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben seni kastederek değil genel anlamda konuşmuştum. tek bir yorum yaptığım için nasıl oluyor da konuyu anlamadığımı saptayabiliyorsun çözemedim. bir filmi anlayıp da sevememek de bir sonuçtur. sen seviyorsun diye sevmeyenler gerizekalıysa yanlızlığınla başbaşa bırakıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 dasBock said: tek bir yorum yaptığım için nasıl oluyor da konuyu anlamadığımı saptayabiliyorsun çözemedim. bir filmi anlayıp da sevememek de bir sonuçtur. sen seviyorsun diye sevmeyenler gerizekalıysa yanlızlığınla başbaşa bırakıyorum seni. mükemmel, gerçekten. gerizekalı olmak istiyorsan ol, öyle bir şey demedim. spoiler vermeyeceğim ama, senaryo göründüğü gibi basit değil. http://thescriptlab.com/screenwriting-101/screenplay/writing/79-the-triangle# bu biraz açıklıyor, spoiler değil yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 neyse ya akşam akşam efendilik bende kalsın. sana hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar