Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Triangle (2009)

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Pek fazla bilinmeyen bir film. Teorilere falan çok açık, ilk izleyişte çok dikkat edilmezse direk anlaşılması kolay değil falan.

Gerilim/korku ve tekneyle açılan 6 kişilik bir grubun açık denizdeki başlarına gelen fırtınadan sonra bir gemi tarafından kurtarılmaları ve sonra gemide başlarına gelen ilginç olaylar diyeyim.

ama bildiğiniz klasik korku gerilimlerden değil, konuya bakıp "aman be bu ne?" demeyin. devamını özellikle yazmıyorum spoiler olmasın diye.

ayrıca in treatment'tan melissa george oynuyor pek hoş hatundur =)
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

bi kaç gün önce izledim
değişik bi film ama sonunu sevemedim

aynen de böyle. çok güzel! hayalet gemiden falan yola çıkmışlar; ama olmamış, olamamış.

imdb baktım öven övene; ama gizemini ben en başta çözdüm. yok öyle bir gizem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
baya bir önce izlemiştim. konu fena değil ancak oyunculuklar vasattı. bir coherence beklemek sanırım yersiz olur ancak izlenir.

imdb puanı'nı baz almak yersiz ancak film için underrated denmiş. bence imdb puanı bu film için yüksek. muhtemelen pek anlamayanlar 'vooouuv ne harika bişe bu' çekip puanı vermişlerdir.

http://www.imdb.com/title/tt1187064/?ref_=fn_al_tt_1
Sosyal ağlarda paylaş

ben seni kastederek değil genel anlamda konuşmuştum. tek bir yorum yaptığım için nasıl oluyor da konuyu anlamadığımı saptayabiliyorsun çözemedim. bir filmi anlayıp da sevememek de bir sonuçtur. sen seviyorsun diye sevmeyenler gerizekalıysa yanlızlığınla başbaşa bırakıyorum seni.
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

tek bir yorum yaptığım için nasıl oluyor da konuyu anlamadığımı saptayabiliyorsun çözemedim. bir filmi anlayıp da sevememek de bir sonuçtur. sen seviyorsun diye sevmeyenler gerizekalıysa yanlızlığınla başbaşa bırakıyorum seni.

mükemmel,
gerçekten.

gerizekalı olmak istiyorsan ol,
öyle bir şey demedim.

spoiler vermeyeceğim ama, senaryo göründüğü gibi basit değil.

http://thescriptlab.com/screenwriting-101/screenplay/writing/79-the-triangle#

bu biraz açıklıyor, spoiler değil yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...