LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Soyle bir durumla karsi karsiyayim, rapid ciktigindan beri bir accountum var ve warez-bb den istedigim filmleri dizileri indiriyorum. ancak son donemde artik buna para vermek pek istememekteyim ancak, torrent veya alternatifi download methodlarinda gelisen trendleri de takip edemedim, kacirdim baya o sebeple bilgim de yok. size danisayim dedim, eskiden bi uTorrent mi ne vardi bide azureus mi ne.. onla takilirdim, ama simdi siteler falan cikmis bisiler olmus bi ara piratebay vardi onu duymustum falan. ama hep boluk bolcuk.. nedir simdi ne yapayim? hangi programi indireyim, hangi siteye bakayim? ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Torrent indir kullanımını öğrenmek içinse aramaya inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bittorrent zamunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 uTorrent'i indir,forumda ayrıntısıyla daha önce anlatıldı nasıl kullanılacağı. Google'da da istemediğin kadar kaynak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ok saolun.. buldum zaten site ve prg onerisi veren yerlerde, abicim yuz saatte iniyor bu ya? yokmu bu download i hizlandirmanin yolu? gozunu sevdiminin rapidi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 torrentte dikkat etmen gereken şey seed ve leech olayı. seed ne kadar çok, leech de ne kadar az ise o kadar hızlı indirirsin. 5 kişi seed yapıp 500 kişi leech ediyosa 5k ile dl edersin. iyi download için de sağlam torrent sitelerine takılman lazım. ha bi de download a bastıgın anda 100k ile çekmez. önce tüm peerlara falan baglanır. 10 dk içinde falan optimum hıza ulaşırsın genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 okdir demonoid i buldum simdi ordan fena sayilmicak hizla cekiyor ama yinede yavas gibi :( yinede saolunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Sil bence o mesajı davetiye istemek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 luniz yurtdışı çıkışları çok kötü şuanda dl hızın ondan yawaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 LuNiZ said: okdir demonoid i buldum simdi ordan fena sayilmicak hizla cekiyor ama yinede yavas gibi :( yinede saolunuz :)port açtın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ki public trackerlarda (demonoidin de bi farkı yok ki) her zaman çok leech az seed oluyor o yüzden hızlı indiremiyorsun. takip edip düzgün bi trackera yamanmak lazım öbür türlü ohöeöehö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 @CthuLhu evet.. @prudent kasip bulmak lazim o vakit :D tekrar herkese tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ben utorrent,zamunda,torrentleech ve seba14 invert mode 4lüsüyle 420 ile güle oynaya cekıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar