Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Transferleri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Toraman gerçekten çok iyi bir transfer oldu sonunda adam gibi birini aldık yani diğer balonlar gibi çıkmadı bu da bakalım gerisi gelecek mi bunun bir forvet vir de ortasaha şart yabancı olacak tabii...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 16 Haziran 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
Aziz Yıldırıma kapak olsun!
Fenerlilerin içinde patlattık galiba...
Heheehe

bu nasi bi anlayis anlamadim ?
sanki birileri cikmis "bu transferi fenerbahceden baska kimse yapamaz, hele bjk hic yapamaz" felan demis..ve bize "kapak" olmus ?
sanki siz 2.25 vermissiniz biz 2.5 vermisiz sonra siz 2.75 vermissiniz de bizim icimizde "patlamis" ?
kiskanmaktan kaynaklanan sifatlari edinmeye erken baslamissin.

bjk camiasina hayirli olsun, bence guzel transfer..
Mesaj tarihi:
Ali Güneş nedir ya.. 4'lü defans oynuycaz diye 28 tane defans elemanı almanın mantığı nedir.. Herkese saçtığımız parayla 2-3 sağlam adam alsak daha iiydi.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
henüz bi transfer yok ortada :)

carewi aldık dedik o da yatmış galiba gelmek istemiyormuş türkiyeye.

jfh bonserivisini aldı şu an boşta ama onu getirmek için servet gerekir herhalde

hadi hayırlısı bakalım ne olacak. birkaçgün içinde yapılacak transferler
Mesaj tarihi:
valla carew de patladık galiba kötü oldu benim biraz moral bozuldu galba bişi alamıcaklar bunlar yabancı konusunda doğru düzgün bi adam olmıcak galba...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Mesaj tarihi:
5 temmuzda carew imzaya geliyormuş.
Hasselbaink de büyük ihtimal biticekmiş.
del bosque solariyide çok istiyormuş.

bakalım...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
2 yabancı hakkını 2 forvet 1 sol kanatla doldurdun blackchaos :) bi de ön libero alırsak tamam

2 yabancı hakkımızı 4 yabancıyla kapatmış olacağız :)
Mesaj tarihi:
beşiktaş yabancı transferde babayı aldı gibi gözüküyor. (3 ün 1 i de olabilir)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
pancunun durumu hala belli değil. o yüzden söyledim.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
pancu kalıyor kıvanç oktay açıkladı.

transferler mutlaka oalcak da kim olacak. carew olacağa benziyor. iyi oyuncu iyi olmasına da ne biliyim beklediğimiz isim, yıldız değil biz jfh gibi bir isim bekliyorduk açıkçası
Mesaj tarihi:
jfh de öle büyük bi yıldız mıldız diil. carew'den belki 1 kademe yukardadır en fazla.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
ya hakan sukur bjk ye gitcek soylentileri var.herkesin gitmesini kabullenirim ama onun gitmesini kabullenemem.bi gs-bjk maçında bize karşı oynadıgını dusunemiyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Carew
Emre Beleözoğlu
Jimmy Floyd Hasselbaink bitmiş.
Çarşamba imza atırılıcakmış...

Hasselbaink e bonservis bedeli ödenmiyormuş.

Hayırlısı olsun bakalım...

kaynak: Fanatik[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
  • Yeni Oluştur...