BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yalnz adam mutlu deil gibi göründü fb de oynamk istyrmdan sora bjk ye gelmesi hauah[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 vay be hayırlı olsun çok istiodum toramanı olmadı. ama adam sahiden pek mutlu görünmüo, adam ben fb isterim dedikten sonra uzun süre.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Toraman gerçekten çok iyi bir transfer oldu sonunda adam gibi birini aldık yani diğer balonlar gibi çıkmadı bu da bakalım gerisi gelecek mi bunun bir forvet vir de ortasaha şart yabancı olacak tabii...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 shubuo'dan gelen mesaja göre ali güneş ile anlaşmışız.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: RamsesII, 16 Haziran 2004 14:40 tarihinde demiş ki: Aziz Yıldırıma kapak olsun! Fenerlilerin içinde patlattık galiba... Heheehe bu nasi bi anlayis anlamadim ? sanki birileri cikmis "bu transferi fenerbahceden baska kimse yapamaz, hele bjk hic yapamaz" felan demis..ve bize "kapak" olmus ? sanki siz 2.25 vermissiniz biz 2.5 vermisiz sonra siz 2.75 vermissiniz de bizim icimizde "patlamis" ? kiskanmaktan kaynaklanan sifatlari edinmeye erken baslamissin. bjk camiasina hayirli olsun, bence guzel transfer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ali gunes te hayirli olsun bjk e :) tepe tepe kullanin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ali Güneş nedir ya.. 4'lü defans oynuycaz diye 28 tane defans elemanı almanın mantığı nedir.. Herkese saçtığımız parayla 2-3 sağlam adam alsak daha iiydi.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 alcaz alcaz bjk yabancıyıda batlatıcak bomba gibi.. böle aniden gece 4 te :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 centilmenlik anlayışımız farklı o zmn..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 adam centilmence (!) bişiler yazdıysa neden mesajlarını sildin azmo[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 henüz bi transfer yok ortada :) carewi aldık dedik o da yatmış galiba gelmek istemiyormuş türkiyeye. jfh bonserivisini aldı şu an boşta ama onu getirmek için servet gerekir herhalde hadi hayırlısı bakalım ne olacak. birkaçgün içinde yapılacak transferler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 valla carew de patladık galiba kötü oldu benim biraz moral bozuldu galba bişi alamıcaklar bunlar yabancı konusunda doğru düzgün bi adam olmıcak galba...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 alirlar bence 1 tanede olsa iyi bir yabanci forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 valla alırlar da kime el atsalar patlıyor valla bilemiycem[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 5 temmuzda carew imzaya geliyormuş. Hasselbaink de büyük ihtimal biticekmiş. del bosque solariyide çok istiyormuş. bakalım...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ne alaka yahu...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 2 yabancı hakkını 2 forvet 1 sol kanatla doldurdun blackchaos :) bi de ön libero alırsak tamam 2 yabancı hakkımızı 4 yabancıyla kapatmış olacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 beşiktaş yabancı transferde babayı aldı gibi gözüküyor. (3 ün 1 i de olabilir)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 pancunun durumu hala belli değil. o yüzden söyledim.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 pancu kalıyor kıvanç oktay açıkladı. transferler mutlaka oalcak da kim olacak. carew olacağa benziyor. iyi oyuncu iyi olmasına da ne biliyim beklediğimiz isim, yıldız değil biz jfh gibi bir isim bekliyorduk açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 jfh de öle büyük bi yıldız mıldız diil. carew'den belki 1 kademe yukardadır en fazla.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hocam jfh nin üstü zaten real madridde m.utd da fln oynuo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya hakan sukur bjk ye gitcek soylentileri var.herkesin gitmesini kabullenirim ama onun gitmesini kabullenemem.bi gs-bjk maçında bize karşı oynadıgını dusunemiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Carew Emre Beleözoğlu Jimmy Floyd Hasselbaink bitmiş. Çarşamba imza atırılıcakmış... Hasselbaink e bonservis bedeli ödenmiyormuş. Hayırlısı olsun bakalım... kaynak: Fanatik[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ya sabır... =) gelicek görüceksiniz...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar