Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stronghold Kingdoms

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm arkadaşlar ben oyuna yeni başladım lvl 6 ya kadar çıktım ama abonden edip yeniden başlayacağım türklerin oldugu bir yerden başlamak istiyorum 1.serverdeyim nerden başlayayım yardımcı olurmusunuz
Mesaj tarihi:
irlandanin güney batı / güney kısımlarından başlarsan yardımcı oluruz. Carlow ve Kilkenny countyleri benim factionımın kontrolunde tamamen oralardan köy açabilirsen güvende olursun kimse bişey yapamaz
Mesaj tarihi:
anelor msj cevap yazmışsın teşekkür ederim benim 2, serverde de hesabım var onu getirsem olurmu 2,serverde yerin varmı bana tavsiye edebileceğin
Mesaj tarihi:
bir de arkadaşlar crusader de köylüden vergi almak için parayı eksiye getiriyordun ekmegi arttırıyordun buradad aynımı 3* ekmek veriyorum ama para artmıyor para kısmı artıdamı olacak ekside mi şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
tax i - ye getiriceksin ama orda yazan miktar günde kazandığın altın o yüzden yavaş artar bide köy yeni tabi az para geliyodur

2.ci serverda oynamıyorum 2.cideki köyünü 1 e taşıyamıyosun
Mesaj tarihi:
honour puanı bir nevi experience puanı gibi düşün.
happiness i arttırdıkça honour puanında artar. decoration binaları ve bazi religion binaları ve arts researchü bu happiness a honour multiplier olarak katılır ve köyden sana gelen günlük honour u belirler. eğer birinin vassalı olursan oda sana bonus olarak vassalı olduğun kişinin rankine göre bi honour puanı getirir. bunun karşılığında o kişide senin köyünde ordu kurabilir.
Mesaj tarihi:
seni çok rahatsız ettim ama bu köyünde odun taş koydugun yer varya benim orası dolu gözüküyor ve ayrıca yiyecek koydugum yerde dolu 6.000 den fazla bir şey almıyor onu nasıl büyüteceğim acaba
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kalemin etrafını duvarla çevirdim 5 tanede guardhouse kurdum. 3 Merchant, 7 Scoout ve 20 okçum var. Boşta yatan köylülerim de var ama daha fazla asker basamıyorum. Aç-kapa da yaptım. Bug mı yoksa eksik birşeyler mi var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
20 biriminden daha fazla çıkaramıyorsan sen askeri ünite kapasiteni geliştirmemişsin. Military bölümünde o araştırma. Adını hatırlayamadım ama 20'den 50'ye çıkarması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam...
Mesaj tarihi:
eski sistemde swordsmen bildiğin işlevsizdi çünkü bütün hasarı catapultlar veriyodu ve diğer askerler ne kadar dayanırsa o kadar hasar veriyodun herkez pikemen tercih ediyodu bu yüzden dolayı armorları daha fazla swordsmen e göre.

ama şimdi balistalar direk catapultları hedef alıyor ve baya etkililer eskiden en sağlam kaleye 8-9 bilemedin 10 saldırı yollardık şimdi 20 saldırı hatta çok sağlam kaleler için 30 saldırı yollamayı düşünüyoruz bu son patchden sonra aktif olarak savaş yapmadık.

catapultlar balistalar tarafından hemen süpürülünce özellikle ransank ve pillage için çok önem kazandı swordsmen çünkü kaleye doğru ne kadar yol katedersen pillage ransank o kadar etkili oluyo.
Mesaj tarihi:
bide köyü convert edince natural defence: high falan var onlar neci?
edit: burda okuduğuma göre defans olarak tırto taşlar geliyomuş kalenin bazı yerlerine, daha çok dezavantaj oluyomuş o yüzden düzeltilene kadar en iyisi hiç bulaşmamak :p
  • Yeni Oluştur...