Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hmm valla pek merkezde değilim ya, kuzeydoğuda deniz kıyısında bi yerde başladım, northburgam mı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 northumberland? beyazlı olan, hmm baktım şimdi iyi gibi orta gelişmiş idare eder yane. bazı yerler var çünkü bomboş arazi kimse gelişmemiş ilk level evler falan felan çok feci. edik: matematiğe 2 puandan fazla verme, scout hızını da max e çıkar en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 tamamdır bu arada nick değiştiremiyoruz di mi eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 kınayt oldum rahatladım ohş, artık daha sakin takılıp ticarete yönelebilirim iyicene, prince e kadar zaten 270 research point gelcekmiş hesapladım, zate anca seneye falan lol 1 milyon x25 honour nedir abi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 aquila said: masallah ben de bastim katedrali, isallah. Çok dini bütünsünüz maşallah, inşallah. Edit: Birde sorum olacak, 2 köyümdeki askerleri birleştirip tek bir saldırı yapabilirmiyim, yani aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Hayir, yapamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 3. köyü sırf hayvani asker üretimi olarak kullanmak istiyorum nasıl bir köy alayım. Sırf swordman ve catapult yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ardeth said: Norak said: kalenin tam ortasındaki ok atan bina güçlenior defansif ve atak olarak. iyiki domıza yönelmişim baştan, hem yer kaplamıyor hemde ortalama 7.5k et geliyor 1 tanesinden daha reseachleri yarıda bile değil. kaledede pek yer kalmadı bende sdf ekrana bile sığmıyor artık, kalan son yerlere ateş şeysi yapıyorum. http://img52.imageshack.us/img52/8083/25414804.jpg bu olmuş bilader tebrikler harbiden sahane olmus, helal. kolay inmez o kale, hem duvar korumasi saglam, hem okcularin yerleri 10 numara, scout raporu gelse saldirmam oraya ben =] asker basmak icin ozel bir koy tipi yok aslinda, ama sonucta bolca bos alana ihtiyac duyacagini varsayarsak -hani hem nufusu yuksek tutmak icin bolca hut, hem food/ale uretimini yuksek tutacak uretim binalari, hem de dancing bearidir theateridir gibi popularity arttiran binalari, hem de hazir bunlar varken cathedral gibi honour multiplier arttiran binalari bolca koyacagin icin essek gibi yer lazim- en mantiklisi lowland herhalde asker basmanin temel mantigi yuksek nufus ve yuksek mutluluk, ki hem asker basabilesin bolca, hem de o bosalan evler seri olarak dolsun mutluluk bonusu sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 toplam 70 tane ateş kazan şeysi koydum, 1 tanesi bile 3-5 düşmanı eritiyor sonuçta :p 4 ballista, 2 turret var ayrıcana dün son rötuşları yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sonunda savaş çıktı kan su gibi akıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yaw bu köyümüzdeki evlerin görünüşü upgrade olmuyor mu hiç? bahçeler heykeller dizdim, arasında çadırda yaşıyor tipler, eve benzese bari accık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Evlerin aldigi insan sayisini arttiran researchleri yapman gerekiyor. Onun her iki levelinda evlerin gorunusu degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hah iyi bari, elit bi köyümüz olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yan parishten capitali bastilar, serefsizler bizim parishin electioninda basgan yapmis kendi adamlarini, sonra o eleman kaledeki okculari filan kaldirmis, yan parishteki adami da saldirip bayraklarimizi filan calmis, adamlar zaten pembe, ahlaksizlik diz boyu, hemen girdim ve verdigim oyla herseyi normale cevirdim, parishi kurtardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Disease en cok kac olabiliyor. Bizim parishde 120 oldu, kimsenin de tedavi etmeye niyeti yok. Yakinda Iskocya'da bir zombi istilasi falan baslarsa sasirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kalenin yapısından olsa gerek düşman pikemanler kapının sağındaki duvar boyunca yürüyorlar bende, bu esnada her türlü ok-ateş kombinasyonu ile telef olup gidiyorlar daha saldıramadan lol nereye gitmeye çalıştıklarını da anlamadım çünkü ulaşabilen olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 komşu parishlerde izmit ve bozkurt isimli köyleri tespit ettim, yakında bi yerde de kadıköy falan var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kadıköy benim kız arkadaşımın :D onun yakınında da siteler var benim, mobilya üretiyorum ehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu ne lan 2 domuz çiftliği kurdum köyü domuzlar bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 İzmit benim. Çabalıyoruz bişeyler yapmaya iste. :p Bozkurt la aramız pek iyi sayılmaz. :p Millet nasıl çok puan topluyor ben anlamadım. Haritada sehir görüntüsü nasıl büyüyor? Mevcut bütün binalardan diktim 1-2 tane ama koy gibi görünüyor hala. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 görüntü değişmesi için baya bi bina lazım, bende 80+ tane yapı var bahçeler heykeller falan hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 58 tane de bina bende varmış bahçe heykel hariç. ama pek de bi gelişmiş görüntüsü yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Norak senin oyun içi nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bence çok fazla bi binaya ihtiyaç yok. 2. köyü kuralı 5 gün mü ne oldu, baya baya kasaba havasına büründü. 2 hafta sonra metropol haline geleceğine inancım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 research lerla bi alakası var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar