Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stronghold Kingdoms

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

Norak said:

kalenin tam ortasındaki ok atan bina güçlenior defansif ve atak olarak.

iyiki domıza yönelmişim baştan, hem yer kaplamıyor hemde ortalama 7.5k et geliyor 1 tanesinden daha reseachleri yarıda bile değil.

kaledede pek yer kalmadı bende sdf ekrana bile sığmıyor artık, kalan son yerlere ateş şeysi yapıyorum.

http://img52.imageshack.us/img52/8083/25414804.jpg

bu olmuş bilader tebrikler

harbiden sahane olmus, helal. kolay inmez o kale, hem duvar korumasi saglam, hem okcularin yerleri 10 numara, scout raporu gelse saldirmam oraya ben =]

asker basmak icin ozel bir koy tipi yok aslinda, ama sonucta bolca bos alana ihtiyac duyacagini varsayarsak -hani hem nufusu yuksek tutmak icin bolca hut, hem food/ale uretimini yuksek tutacak uretim binalari, hem de dancing bearidir theateridir gibi popularity arttiran binalari, hem de hazir bunlar varken cathedral gibi honour multiplier arttiran binalari bolca koyacagin icin essek gibi yer lazim- en mantiklisi lowland herhalde

asker basmanin temel mantigi yuksek nufus ve yuksek mutluluk, ki hem asker basabilesin bolca, hem de o bosalan evler seri olarak dolsun mutluluk bonusu sayesinde
Sosyal ağlarda paylaş

yan parishten capitali bastilar, serefsizler bizim parishin electioninda basgan yapmis kendi adamlarini, sonra o eleman kaledeki okculari filan kaldirmis, yan parishteki adami da saldirip bayraklarimizi filan calmis, adamlar zaten pembe, ahlaksizlik diz boyu, hemen girdim ve verdigim oyla herseyi normale cevirdim, parishi kurtardim.
Sosyal ağlarda paylaş

kalenin yapısından olsa gerek düşman pikemanler kapının sağındaki duvar boyunca yürüyorlar bende, bu esnada her türlü ok-ateş kombinasyonu ile telef olup gidiyorlar daha saldıramadan lol nereye gitmeye çalıştıklarını da anlamadım çünkü ulaşabilen olmadı daha.
Sosyal ağlarda paylaş

İzmit benim. Çabalıyoruz bişeyler yapmaya iste. :p Bozkurt la aramız pek iyi sayılmaz. :p
Millet nasıl çok puan topluyor ben anlamadım. Haritada sehir görüntüsü nasıl büyüyor? Mevcut bütün binalardan diktim 1-2 tane ama koy gibi görünüyor hala. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...