Komutan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Inn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Inn'i ondan sonra yapmıyor muyuz? neyse deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu bazı şehirlerin üstündeki mavi bayraklar nedir yanında rakam falan yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Sehirlerdeki binalari yapabilmek icin bir miktar altinin yaninda belli sayida bayrak gerekiyor. Her sehir gunde bir bayrak uretiyor. Bu bayraklar baska bolgelerden saldiran oyuncular tarafindan basarili bir saldiri sonucunda calinip kendi bolgelerine goturulebiliyor. Ozellikle yeni acilan bolgelerdeki savunmasiz parishlerden cok bayrak caliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 emredersiniz komutanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Anelor said: ya bu saçmasapan bekleme olayı can sıkıyo biraz :/ squire oldum ve bir bina 10 saat, bir ar-ge 3,5 saat sürüyor. bir kule inşaatı 1 gün. oyunu bir oturuşta oynayıp bitiricem diye oynayamazsınız yani, günde birkaç kere aralıklarla bakmak lazım optimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Sam said: bir kule inşaatı 1 gün researchi yaparsan 9 saat 36 dk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ona ayıracak 10 tane puanım yok şimdilik, ileride çok dalan olursa belki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 şu lookout tower defans perdesi hakkında şüphelerim var, az önce 332 kişi mi ne bi npc ordusu saldırdı 3-5 taş dışında birşey kıramadılar, ama lookout towerlara saldırmadan aralarındaki taşlara saldırıp yol açıyorlar lookout towerlar da bakıyor öle, düz taş duvar yapmak daha iyi değilmi ozman? su pek bir halta yaramıyor onuda test ettim, çabucak dolduruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 aralarından turnike gibi geçiriyorlar ama, akın akın gelemiyorlar. tek tek gelince daha iyi focus fire oluyor ve aynı anda duvarlarına dmg verebilen asker sayısı azalıyor. henüz bitiremedim perdeyi ama gözlemim bu yönde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hmm neyse du bakalım 3 tarafı kapadım tek köşe kaldı ondan sora bide bi önceki lookout towerlara çapraz gelen 2. sıra koymayı düşünüyorum yerim de var, belki npc davranışı değişir kulelere dalıp daha çok zaman harcar o zaman, zaten ana kaleyle birleşicek duvarlar eninde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kuleye dalmıyorlar, önlerindeki tek şey olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Sam said: Anelor said: ya bu saçmasapan bekleme olayı can sıkıyo biraz :/ squire oldum ve bir bina 10 saat, bir ar-ge 3,5 saat sürüyor. bir kule inşaatı 1 gün. oyunu bir oturuşta oynayıp bitiricem diye oynayamazsınız yani, günde birkaç kere aralıklarla bakmak lazım optimal. abi ben oyundaki lagi kastetmiştim :) hani research bitiyo 3 dakka falan öylece bekliyosun köye adam geliyo 3 dakka bekliyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya durup dururken bi scoutım gitti bunun belli kullanma sayısı falan mı var of 100 gold bayıldım bide ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Birinin satosunu incelemek gibi tehlikeli gorevler sirasinda olme ihtimalleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 birde bazen scoutlar görevdeyken logout olursanız ölebiliyorlar sebepsiz yere, bekleyin gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sorun lagdenmiş çözüldü şimdi bi sorum daha var köyüme işçi gelmiyo yer var aş var iş var ama gelmiyo neden yahu o sorunda lagdenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 oyuna giremiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 honour eksiye gidebiliyor mu? misal benim 55k var ama hedefe saldırırsam -120k yazıyor. -65k'ya mı düşerim saldırırsam yoksa sadece sıfırlanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 evet gidebiliyor. yani bütün honor'ını harcayıp sonra yeni köy aldığında düşman saldırınca "mehere mehere oyunu yendim hiç honorım yok o yüzden yeni köyümü de dımdızlak açık bıraktım" dersen gg olursun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 market kurdum ama merchant çıkaramıyorum acaba neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 researchi eksik kalmıştır boşta adam yoktur 10 goldun yoktur felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ya diğer accountumda daha hiç market researchine gitmeden merchant yoladım çok enteresan oyun bozuldu heralde accountlar arası swaplemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Şu blessinglerden marriagei açdım ben, ama nasıl aktive edeceğiz ? 6 saat için populasyonu artırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi full scout 8 popla oynuyorum ben 3k honour geliyor günde dün başladım saygılar herkeze tavsiye ederim az popla oynamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar