SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 şimdi benimki çok acı bir hikaye... 1 tb maxtor external hdd sahibiyim. Arkadaşlar yanlışlıkla xp yüklerken benim taşınabiliri çıkarmayı unutmuşlar. Hdd de raid olunca bir tek benimki gözükmüş ve düşünmeden silmişler. Neyse ki xp bu taşınabilir diyip format atmamış sonuç olarak hdd unformatted oalrak görünmekte nasıl olurda bunu eski haline alabilirim. Alabilirsem hangi program ve nasıl. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bende de maxtor 1tb var, işletim sistemini her açışımda biçimlendirilmemiş uyarısı verip biçimlendirmemi istiyor. bu çok yaygın bir maxtor problemi eğer seninki de aynı modelse. kablosunu çıkartıp tekrar takınca düzeliyor 1 senedir böyle. bazı kasalar açılışta takılı olsa bile sorun çıkartmadan erişebiliyor ama bazısında bu problem oluyor. bu sorun olabilir sendeki de. http://www.1tbdrives.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2009/09/Maxtor-1TB-Basics.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bende de 750 gb lık var. arada öyle sorunlar çıkarıyor maalesef :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 benimki durup dururken değilde direk kullanıcı hatasından oldu sanırım. fişi çıkarıp takmayı direk denedim evet. ama işe yaramadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 resimdekiyle aynı model mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yok üçgen hemen bulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 tamam o zaman benim dediğim sorunla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bölümü silmişler sanırım. yeni yaratıp formatlayıp veri kurtarma programları falan denemen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 SenariouS said: yok üçgen hemen bulayim kulluk bunun adi yan yatirip kulluk olarka kullanabiliyosun auheauh bende 1.5 tb mxtor war allah belasini versin kac gb dosya kaybettim bilemiyorum cunku isininca bi anda dosya trasnferini yarida kesme gibi enfes bi olayi war bu tanimamada cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yok çözdük sadece MFT bozulmuş testdisk diye bir programla zört diye düzeldi... başarılıydı baya. Oh bea rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 maxtor 750 gb harici hard diskim hakkı rahmetine kavuşmak üzere.. her taktığımda hataları tara ve düzelt yada taramadan devam et yazıları çıkıyor. düzeltmeye kalkınca bi süre sonra donuyor. içinde dosyaları kopyalamaya çalışınca donuyor. napçam şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 aynı sorunu eski WD mybook ile yaşıyorum şuan. kurtarabildiğim kadarını yedekleyip format falan düşünüyorum bu hafta sonu. yazarım sonucu buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 maxtor tam bir kumar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yüzde 20 sini falan kurtarabildim verilerin lanet maxtor uzak durun almayın aldırmayın! format atıcam ama şimdi korkuyorum içine bişey yüklemeye, parçalamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar