moriQ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 said: FIFA Online from @EASports has been announced, a free online soccer game. Check out all the details here: http://bit.ly/bLVGaB Beta kayıtları başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 fifa 2001 gibi olsun ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 valla başvurdum ben ama feci cuvallıcağını düşünüyorum ea in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 EA ve beleş? Hmm. Bu arada Quake Live gibi birşey galiba. Yüklettirdiği zımbırtı browserdan oyun oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Betaya seçilmişim birazdan bakıcam nası bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ne yazıkki şuan sunucular kapalı. 20:00 01:00 arası açık oluyomuş. http://www.youtube.com/watch?v=MHrxk9Edvt4 http://www.youtube.com/watch?v=XaPuIeOeiXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben de seçilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Şimdi oynamadan laf etmemek lazım aslında ama mouse'la futbol oyunu (td) Adam gibi gamepadle oynanan online performansı iyi olan oyun yapsalarmış keşke. FIFA 10 faciasından sonra (pc için facia) güzel bir hamle olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Açıldı server, 01:00'a kadar açık olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Galatasaray ı aldım fenerle maç yaptım 4-1 yendim (: ilk başlarda zor kontroller ama alıştıkça güzel. coop modu falanda var. hoşuma gitti. video işlensin güzelleşir görüntü. 1024x768 çekmek zorunda kaldım ayar yaptırmadı başta. http://www.youtube.com/watch?v=LYGnYRU7UjU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nedir bu oyunun olayı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 1 top var, 11er kisilik 2 takim var. Topu kale direklerinin arasindan gecirmeye calisiyorsun. Bide kurallar falan var rakibe sert girmiycen top cizgi disina cikmiycak falan. Bide elle oynamak yasak kaleci disinda. ha bide ofsayt var ama anlatmasi zor. Bu kruallar dahilinde Internetten kapisiyosun diger oyuncularla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oke saol çok yardımci oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Moriq ekleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 moriQ said: Galatasaray ı aldım fenerle maç yaptım 4-1 yendim (: ilk başlarda zor kontroller ama alıştıkça güzel. coop modu falanda var. hoşuma gitti. video işlensin güzelleşir görüntü. 1024x768 çekmek zorunda kaldım ayar yaptırmadı başta. http://www.youtube.com/watch?v=LYGnYRU7UjU oyun saçma guiza gol atıyo indirmeye tenezzül bile etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 İlk başta baya zor oldu, hala tam olarak kontrolleri kullanabiliyor değilim. Mouse'la bir çok işi yapabilmenizin yanında klavyeden de bazı kontroller sağlanabiliyor. Tıkladığınız andaki yere de atmıyor, adam atana kadar mouse'u oraya tutmanız gerekiyor, en çok ona sinir oldum. Zorluk seviyesi yok ama bilgilerinde zorluk seviyesi görünüyor. Sanırım level'ına veya oynayışına göre oyun gittikçe zorlaşıp dengeli bir hal alıyor. İlk 3 maçımda Eskişehirspor ile 3'ten aşağı gol attığım olmadı. GS'yi deplasmanda 1-3 yendim. Online bir maç yaptım ama maç sonunda conn. lost oldu, 1-1 bitmişti. Oynadıkça exp. alıyor lvl kazanıyorsunuz. Kazandığınız maçlar sonunda ödül alıp bu ödülleri takımda veya oyuncularda kullanabiliyorsunuz. Kazandığınız parayı transfer-kontrat için kullanabilmenizin yanında oyuncu enerjilerini tazelemek için de kullanabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 10dk. sonra açılıyor, varsa girecek olan maç yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 MrLevie beni de ekleyin oyun bi garip ya. betadan çok bilmemkaçıncı seviye alpha gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bazen takıldığı oluyor veya bağlantı sıkıntısı yaşıyorum. Oynanılabilirlik mouse ile olsa bile biraz daha geliştirilebilir bence. En azından nereye tıklıyorsan oraya pas verse daha güzel olcak. Oyuncu değişikliği yapınca değiştirdiğiniz kişinin mevkisini değiştiremiyorsunuz, önce mevki değişikliğini sonra oyuncu değişikliğini yapmanız gerekiyor. Oyuna ısınmak için tutorial dışında herhangi bir training olmayışı kötü, sonuçta yeni bir oynayış tarzı ve alışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oyunun achievementları ilginç hale geldi, ilerledikçe daha zevkli oluyor oyun yahu. tam sürümünde baya bi yenilik güzellik olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 başlarken bazı oyunculardan vazgeçmek zorunda olmak çok koydu ya, bazı mevkilerde ciddi açığım oluştu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Var mı hala oynayan? Jaycee gelmiş EsEs'e güzel olmuş :) Arsenal'i yendim az önce 1-0 :p Ama oyun takıldı :( Artık saat sınırlaması yok, 4. Closed Beta'da oynayabiliyorsunuz istediğiniz zaman. 14'üne kadar devam edecekmiş 4. Closed Beta, ama sonrasında Open Beta mı gelir, 5. Closed Beta mı bilemiyorum. Bazı tipleri falan baya başarılı buldum. Bir de fena olmamış oyun, oynamaya alışınca keyifli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 3. mesaj oluyor ardarda da open-beta başlamış, ilgilenen varsa deneyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben oynuyorum da bi garip ya oyun. mouse olayı alışması çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar