mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bolum sorası açıklama heykel: hades heykeli, isadan sonra 149 yılında adaya gemiyle gelen yunanlılar tarafından inşa edildi. adanın merkezindeki ışığı ve jacob'u gören bir yunanlı jacob'un hades, ışığın ölüler diyarı olduğunu iddia ederek heykeli yaptırdı. black smoke: aynı şekilde black smoke'u ışığın çevresinde gören bir yunanlı kendisine ölüler diyarının koruyucusu olan kerberos'un ismini verdi. bu isim yıllar yılı black smoke'a yapıştı kaldı. radzinsky* bile black smoke'u kerberos sanıyordu. ancak black smoke'un gerçek ismi esav'dı. charles widmore: ışığı elde edebilmek için jacob'u öldürmeye çalıştı ancak bunu başaramadan ricardus tarafından etkisiz hale getirildi. herhangi birine zarar vermediği için jacob kendisine yeniden ihtiyaç duyana kadar sürgün edildi. jacob'u öldüreceğini söylediği tek kişi olan benjamin'e bu nedenle büyük bir kin besledi. jacob ise widmore'un benjamin'e asla zarar verememesini sağlayarak onu ödüllendirdi. kulubede help me diye bağıran adam: fişi çektiği sırada kendinden geçen desmond bize 1 dakika gibi gelen süreyi 100 yıl olarak yaşadı. fişi çekmenin cezası olarak uzun bir süre vücutsuz bir şekilde hapsedilmekle mahkum edildi. kulübenin sürekli yer değiştirmesi kara dumanın kendisini bulup gelecek hakkında bilgi sahibi olamaması içindi. etrafındaki küller de kara dumanın içeri girmesini engellemek içindi. olayın yaşandığı sırada kara dumanın pek ortalarda gözükmemesinin nedeni kulübeye girebilmek için bir loophole aramasındandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 allah kahretsin 1mbiti :).indir indir bitmedi sabahtan beri yorumları az çok okudum izlemeden silesim geldi resmen.herkes yerden yere vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 finalin en iyi tarafı kate ve bacaklarıydı erik gibi kütür kütür biraz daha gösterselerdi gözümüz şenlenirdi keyfimiz yerine gelirdi bu boktan finalden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ya simdi sadece son bolumu izleyip yorum yapmak istemiyorum ama bu kulubeler, kara dumanlar, ayilar, numaralar, bilimum garip olaylar olmus ben bunlarin hicbirini gormedim son bolumde 5-6 kisi dogada yuruyuse cikiyo, isikli biyer buluyo, arada flashback goruyolar, sonra kilisede oturup muhabbet ediyolar the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=19144212 okurken harry potter gibi geliyor en sonunda ama budur bence işte, ötesi yok, gerek de yok kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tmm kitlensin sayfa 108 olmuş. nemli gözlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 retard lafına katılmıyorum tabi ama hala anlamadıysanız en iyi bu anlatmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben'in üstünden ağacı nasıl kaldırdılar onu biri söylese çok klas olacak. bi de hiç yaralanmamıştı ben yani. yapacaksan düzgün yap veya hiç ağaç düşürme adamın üstüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 o zaman j.j. abrams'dan keyboard solo gelsin hepimize tamamı http://www.youtube.com/watch?v=Sqz5dbs5zmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 mokoko said: retard lafına katılmıyorum tabi ama hala anlamadıysanız en iyi bu anlatmıs :D evet şimdi oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Adamlarin olayi bu ki zaten. Senaryoyu kendileri tamamlamiyor, arada gedikler birakiyorlar bin turlu, seyirciler tamamliyor bir sekilde. Sonra ne oluyor, haa senaristler megersem boyle dusunmuslermismis. Lost'un genel yapisi bu zaten, bilmedigimiz bisey degil. Sorun, 6 sene boyunca aciklayacaz aciklayacaz diyip, yine gedikler birakarak, her seyi bize aciklattirmalari. Cok beceriksizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 spo ya bu gözle başlayıp , gözle bitmesine nasıl güzel diyebiliyorsunuz abi? klasik türk filmi tadında ,sende hissettin mi , gel beni öp , aşkım canım cicim diye bitti dizi siz hala süperdi diyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ekşiden: said: keske lost yerine dizinin adini tipa koysaylarmis hahahah harbiden abi. gerçi ben böylede beğendim ama şu ilk sezonlardaki dalgaları daha bilimsel bağlasalardı daha tatmin olurdum. ama yinede güzel yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 acaba ya acaba bu olaylar eloise ve wildmore un faraday ı yanlarında tutmak için yaptıkları şeyler mi? Wildmore un ada için çabası , eloise in daniel i da alıcakmısın filan lafları olabilir mi? saçmaladım galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 6.sezon fake imiş bizi trollemişler gerçek 6.sezon yazın başlıcakmış gogoogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ekşiden kulubede help me diye bağıran adam: fişi çektiği sırada kendinden geçen desmond bize 1 dakika gibi gelen süreyi 100 yıl olarak yaşadı. fişi çekmenin cezası olarak uzun bir süre vücutsuz bir şekilde hapsedilmekle mahkum edildi. kulübenin sürekli yer değiştirmesi kara dumanın kendisini bulup gelecek hakkında bilgi sahibi olamaması içindi. etrafındaki küller de kara dumanın içeri girmesini engellemek içindi. olayın yaşandığı sırada kara dumanın pek ortalarda gözükmemesinin nedeni kulübeye girebilmek için bir loophole aramasındandı. böyle bişey duyan gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 o olayı anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abvblizzard dan sonra abvlost nickini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 fcklost daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Innuendo said: sinirden filmin adini hatirlamiyorum su an ama ayni tema vardi. adamlar finale ne yazacagini dusunurken kesin o filmi izlemisler. Jacob's Ladder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 jacobs ladderi merak ettim izleyeyim bi kesin 6.sezonu yazmayı unutup ordan arakladılar 5sezon u 1 sezonda nası çöpe atarsın abi ya heroes bile bu kadar salakca değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 özetle Jack'in babasının da dediği gibi "herkes öle veya böle ölecek sktiret yeğen" diyebiliriz dizinin ana fikri için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 burtonesk said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=19144212 okurken harry potter gibi geliyor en sonunda ama budur bence işte, ötesi yok, gerek de yok kanımca. bence baya başarılı bir açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 desmondu black smoke yapsalardı keşke adadan ayrılmak istiyordu bıradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar